HANDBAL/ Andrieş primeşte ultimatum
HANDBAL/ Andrieş primeşte ultimatum
Alte sporturi11 aprilie 2013

Antrenorul echipei de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu, Liviu Andrieş ar putea părăsi gruparea gorjeană la finalul acestui sezon. Pentru a rămâne la echipă, acesta trebuie să câştige cel puţin două din ultimele 3 partide rămase până la finele actualei stagiuni a Ligii Naţionale. Acesta este singurul scenariu în care echipa sa poate îndeplini obiectivul de a prinde locul 8 şi de a se califica în Cupa României. În caz contrar, Andrieş va fi demis.

Energia va juca în acest final de sezon cu Reşiţa şi Odorhei în deplasare, şi acasă cu revelaţia campionatului, Potaissa Turda. Toate cele 3 dispute sunt extrem de dificile, motiv pentru care soarta lui Andrieş pare pecetluită.
Preşedintele clubului, Andrei Maioreanu spune ca nu doar banca tehnică va avea de suferit daca nu se va îndeplini obiectivul, ci şi jucătorii, cărora li se va tăia din salarii. „Fără resentiment, vom merge la regulament şi contracte şi vom aplica sancţiunile. Banca tehnică riscă să nu aibă contractul prelungit, iar jucătorii diminuarea salariilor. Îl respect pe Liviu, dincolo de prietenia pe care o avem, dar lucrurile sunt clare, îndeplinirea obiectivului. De acum încolo, toleranţa este zero!”, a precizat Maioreanu.
Andrieş nu a vrut să audă de situaţia sa contractuală, spunând că se gandeşte doar la următorul meci, cel cu Reşiţa. „Nu mă gândesc la viitor, îmi fac treaba în continuare. Un antrenor e ţinut de rezultate. Nu vreau să vorbesc dacă îmi joc sau nu contractul. Ne gândim doar la meciul cu Reşiţa. Nu vreau o stare de încordare, vine un meci important”, a declarat antrenorul.
Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.