Handbal / Energia a pierdut acasă în faţa reşiţenilor
Handbal / Energia a pierdut acasă în faţa reşiţenilor
Alte sporturiSport8 februarie 2010

Elevii lui Vasile Stângă au făcut o primă repriză bună şi o a doua catastrofală în faţa celor de la UCM Reşiţa, rezultatul fiind o înfrângere dureroasă pe teren propriu, scor 18-23.
Deloc discret, o mână de ajutor la victoria echipei reşiţene la Târgu Jiu a venit şi din partea cuplului de arbitri Ştark-Ştefan, care i-a menţinut pe elevii lui Aihan Omer pe linia de plutire în prima repriză.
Surpriza lui Stângă a fost plasarea lui Humberto pe extrema stângă, acolo de unde a lipsit golgheterul Florea, însă cubanezul n-a reuşit să facă treaba absentului Florea decât parţial în prima repriză.
Intraţi la cabine cu un avantaj de un gol, gorjenii au picat definitiv în partea a doua, nereuşind să marcheze decât 5 goluri în 30 de minute, un record negativ greu de egalat. Damjanovic, portarul reşiţean, a închis poarta în faţa unui Apolzan care şi-a îngropat echipa prin cele patru situaţii de unu la unu ratate în ultimul sfert de oră de joc, situaţiilor ratate de acesta adăugându-li-se şi altele, la fel de clare. Kukrika, Filip şi Simovic, alături de amintitul Apolzan, au făcut suporterii să ofeteze şi să-şi recalculeze doza de optimism în ceea ce priveşte calificarea în cupele europene la finele acestui sezon.
Revenind la arbitrajul cuplului bucureştean Ştark-Ştefan, printre deciziile ciudate luate în Sala Polivalentă din Târgu Jiu relevante sunt două decizii. Mai întâi, într-un exces de zel incredibil, medicul prezent la joc a fost scos din teren ca urmare a unor vociferări ale acestuia, fără a se fi ridicat însă de pe scaun, iar mai apoi Pârâianu nu a fost eliminat deşi s-a ridicat nervos după ce fusese faultat şi a încercat să lovească unul dintre arbitrii partidei.
Energia Pandurii Târgu Jiu – UCM Reşiţa 18-23 (13-12)
Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 800
Energia: Dragomir, Ciobanu, Păiuş, Truică, V. Popescu, Kapular (1), Apolzan (6), Criciotoiu (2), Enache (1), Filip, Kukrika (1), Simovic (2), Humberto (4), Giotoiu (1). Antrenor: Vasile Stângă.
UCM Reşiţa: Damjanovic, Antonaru, Butulija, Pârvan (1), Tucanu, Rohozneanu (1), Pârâianu (2), Petrea (5), Pancu (1), Irimescu (8), Ciubotariu (1), Fenici (4), Grozăvescu, Vulpe. Antrenor: Aihan Omer.
Arbitri: Bogdan Ştark şi Romeo Ştefan.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.