HANDBAL/ Energia, aproape de calificarea în Cupa României
HANDBAL/ Energia, aproape de calificarea în Cupa României
Alte sporturi29 aprilie 2013

Energia Pandurii a învins Potaissa Turda, scor 30-25, într-o partidă disputată sâmbătă seara la Târgu Jiu, şi e tot mai aproape de calificarea la turneul final al Cupei României la Handbal, ce se va desfăşura la Braşov.

Jucătorii Energiei s-au mobilizat foarte bine în acestă partidă şi au câştigat fără probleme. Chiar dacă la pauză scorul era unul echilibrat, 15-14 pentru gorjeni, în repriza secundă, elevii lui Andrieş s-au descătuşat şi conduceau la un moment dat cu 6 goluri diferenţă. „Au dat dovadă de mult caracter, s-au bătut până la epuizare, chiar dacă au făcut multe greşeli. Le-am şi spus la final că atunci când sunt cu cuţitul la os dau totul din ei. Dacă aveau aceeaşi atitudine pe tot parcursul campionatului, nu eram pe acest loc 8-9. Până la urmă o victorie muncită şi am mai acumulat şi noi, Doamne ajută, încă 2 puncte în clasament”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

Cu această a 8-a victorie a sezonului, Energia a acumulat 16 puncte  şi se află pe locul 8 al clasamentului, la egalitate de puncte cu CSM Bucureşti. În ultima etapă a sezonului, cea cu numărul 22, Energia merge la Odorhei, iar CSM se va duela pe teren propriu cu Suceava.

Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.