HANDBAL/ Energia joacă la Odorhei pentru un loc în Cupa României
HANDBAL/ Energia joacă la Odorhei pentru un loc în Cupa României
Alte sporturi10 mai 2013

Energia Pandurii va disputa mâine ultimul meci al acestui sezon, în deplasare, în compania celor de la HC Odorhei. Echipa gorjeană se află în acest moment la egalitate de puncte,16, cu CSM Bucureşti, formaţie ce va juca, de asemenea, în deplasare la Suceava.

Toate cele 4 echipe vor fi extrem de motivate, deoarece joacă pentru mize importante. Suceava şi Odorhei se luptă pentru ultima poziţie a podiumului, în timp ce Energia şi CSM se bat pentru locul 8 în clasamentul Ligii Naţionale, ultimul care duce la turneul final al Cupei României.
Un succes al Energiei ar fi suficient pentru asigurarea acestui obiectiv, însă HC Odorhei este favorită clară, având în vedere diferenţa vizibilă de valoare şi avantajul terenului propriu. Aşadar, cea mai bună şansă a gorjenilor de a ocupa locul 8 este o înfrangere a celor de la CSM Bucureşti la Suceava, o variantă mult mai probabilă.
Iată ce a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, înaintea acestui meci crucial: “Normal că mai avem emoţii. Este ultima etapă şi dacă ne uităm la clasament şi la meciurile din această rundă, mai avem încă emoţii. Ne ducem la Odorhei să jucăm. Nu mai avem presiune. Odorhei are nevoie de victorie pentru a fi sigură e locul 3, Suceava e în coasta lor. Presiunea e pe ei, iar noi vrem să facem un meci bun acolo. Odorhei a avut rezultate bune, sunt pe val. Va fi greu, dar presiunea e la ei, nu la noi.”
Amănunte, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.