HANDBAL/ Energia Pandurii – Potaissa Turda
HANDBAL/ Energia Pandurii – Potaissa Turda
Alte sporturi26 aprilie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbată ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, împotriva celor de la Potaissa Turda. Partida este una crucială pentru îndeplinirea obiectivului. Dacă vor să termine campionatul pe locul 8 şi să participe în Cupa României, elevii lui Liviu Andrieş trebuie să câştige ambele meciuri rămase de disputat până la finalul campionatului.

Iată ce a declarat Andrieş înaintea confruntării de mâine: „Este ultimul joc de pe teren propriu din acest campionat. Este un meci în care putem să salvăm tot sezonul. Cei de la Potaissa vin să câştige la Târgu Jiu pentru a-şi consolida poziţia a 4-a în clasament, iar noi trebuie să câştigăm pentru a prinde locul 8 şi a participa astfel în Cupa României. Aşa că va fi un joc deschis oricărui rezultat, depinde de fiecare echipă cum va se va motiva şi va găsi soluţiile pentru a contracara adversarul”.

Liviu Andrieş crede că această partidă reprezintă o ocazie bună de a mai şterge din imaginea proastă lăsată pe parcursul sezonului, şi de a se revanşa în faţa propriilor suporteri, pentru prestaţiile dezamăgitoare. „Dacă vom câştiga acest meci, ne-am mai albi şi noi, am da cu înălbitor peste ce s-a întâmplat în acest campionat. Cred că sâmbătă va fi un meci plăcut ochiului, de care pe care, şi dorim ca suporterii noştri să ne fie alături la ultimul joc de acasă. Sperăm să îi facem să uite de ce s-a întâmplat până acum în acest an şi să se pregătească pentru sezonul următor”, a spus antrenorul gorjenilor.

Energia Pandurii – Potaissa Turda va avea loc mâine de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Partida nu va fi televizată.

Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.