HANDBAL/ Energia termină campionatul pe locul 8
HANDBAL/ Energia termină campionatul pe locul 8
Alte sporturi13 mai 2013

Energia Pandurii a terminat sezonul 2012-2013 pe poziţia a 8-a şi s-a calificat pentru turneul final al Cupei României, ce se va desfăşura la Braşov. Deşi a pierdut deplasarea de la Odorheiu Secuiesc, scor 38-30 (16-14 la pauză), Energia a profitat de faptul că şi CSM Bucureşti a fost învinsă, 39-36, de către Suceava.

În ceea ce priveşte prestaţia gorjenilor din pardida cu HC Odorhei, ea nu a fost una rea, în prima repriză Energia conducând în două rânduri, 7-4 şi 12-8. Pe parcurs, însă, valoarea şi-a spus cuvântul. Cei de la Odorhei au pus stăpânire pe joc şi au câştigat detaşat, terminând sezonul pe locul 3.
Iată ce a declarat la finalul meciului antrenorul Energiei, Liviu Andrieş: „Am început foarte bine meciul, am controlat jocul, dar cu 10 minute înainte de finalul primei reprize am început să ne aducem aminte de ceea ce am făcut în marea parte a sezonului: să greşim pasele, să nu fim concentraţi la finalizare. Iar în repriza a doua, după ce jucătorii au aflat scorul de la meciul CSM Bucureşti cu Bucovina Suceava, nu prea s-au mai gândit la joc, au lăsat-o mai moale. Bine, am făcut şi schimbări în echipă, aveam locul 8 asigurat… Eram deja uşuraţi”
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.