HANDBAL/ Sezon slab pentru Energia
HANDBAL/ Sezon slab pentru Energia
Alte sporturi18 aprilie 2013

Echipa de handbal a oraşului Târgu Jiu, Energia Pandurii, a avut un sezon ce poate fi caracterizat prin inconstanţă şi mediocritate. Handbaliştii gorjeni au dezamăgit în majoritatea partidelor disputate în această stagiune, puţine fiind momentele în care au arătat că pot forma o echipă competitivă. Este clar că sunt necesare multe schimbări la echipă în această vară, dacă se doreşte ca sezonul viitor să fie unul de succes.

Pivotul Energiei, Dan Ilieş, admite că acesta a fost cel mai prost an din carieră pentru el. „Personal, pentru mine a fost cel mai dezamăgitor an din carieră. Nu îmi vine în cap un alt sezon prost. Am mai avut perioade proaste, sunt ani buni, mai puţin buni. Sper să vină şi anii buni pentru noi. Să dea Dumnezeu să realizăm multe la anul, e urât când pierzi. Atmosfera e mai bună la victorii, nu e stres, poate anul 2013 a fost unul cu ghinion”, a mărturisit Ilieş.
Totuşi, Energia are şansa de a salva ceva chiar şi din acest sezon, din care au mai rămas două etape. Gorjenii pot prinde un loc de Cupa României, dacă vor termina sezonul pe locul 8. „E o atmosferă destul de încărcată. Sper să ne revenim, trebuie să batem pe Turda. Ne-am bucurat că Timişoara a bătut pe Dinamo. Pentru a lua locul opt, trebuie să batem Turda şi să prindem Cupa României. Este păcat că nu ne-am calificat până acum în Cupă, dar asta e viaţa, ne gândim la meciul cu Turda pe care trebuie să-l câştigăm. O să fie un meci de care pe care. Suntem acasă şi sper să avem susţinerea tribunei. Am promis că vom face un meci bun. Sper să fie o ultimă reprezentaţie de bun augur”, a declarat Dan Ilieş.
În cele două etape rămase din actualul sezon al Ligii Naţionale de Handbal Masculin, Energia va întâlni Potaissa Turda acasă, pe 27 aprilie, şi HC Odorhei în deplasare, pe 11 mai.
Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.