Handbaliștii, obligați să câștige contra “U” Cluj
Handbaliștii, obligați să câștige contra “U” Cluj
Alte sporturi8 martie 2013

Pentru echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu, urmează partida de campionat cu ultima clasată, Universitatea Cluj. Chiar dacă în meciurile de pregătire din vară i-au învins categoric pe ardeleni, gorjenii au pierdut surprinzător la Cluj, în turul campionatului. Acum suntem, însă, în retur, iar în acest weekend Energia îi va înfrunta pe cei de la U Cluj, la Târgu Jiu. Handbaliştii lui Liviu Andrieş sunt obligaţi să câştige pentru a şterge impresia foarte proastă lăsată în ultimele 4 partide, în care au suferit tot atâtea eşecuri, şi pentru a mai repara cât de cât situaţia din clasament.
„Viaţa merge înainte, continuă. Anul trecut, în tur, în meciurile de pregătire îi bătusem, dar amicalele nu seamănă cu oficialele. Nu avem revanşe de luat. În situaţia în care suntem acolo, psihic, moral, punctaj şi ce se întâmplă în campionat, nu este un simplu meci. Acum avem meci acasă, dacă va fi sau nu antrenament cu public, contează doar victoria. E un meci pe care suntem obligaţi să-l câştigăm şi poate se vor limpezi apele. Suntem într-o zonă care nu ne este benefică şi nu ne încântă. Trebuie să jucăm exact şi agresiv pentru a lua cele două puncte importante. Va fi un meci încrâncenat, care are o conotaţie importantă, mare. Nu apasă, dar e un joc de campionat, întâlnim o echipă cu probleme şi în momentul când rezultatele nu sunt favorabile…”, a declarat antrenorul Andrieş.
În acest moment, clubul gorjean se situează pe locul 9 în clasament, având doar 10 puncte.
Partida dintre Energia Pandurii şi U Cluj, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naţionale de Handbal Masculin, se va disputa sâmbătă de la ora 18:00, la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor.
Amănunte, în Gorj Exclusiv.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.