Haos la vârful IPJ Gorj: Frăţilescu a depus plângere penală împotriva lui Caragea!
Haos la vârful IPJ Gorj: Frăţilescu a depus plângere penală împotriva lui Caragea!
AlteleInvestigatii18 mai 2010

Cotidianul regional Gazeta de Sud dezvăluie că împotriva comandantului IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, a fost depusă plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru purtare abuzivă, chiar de către unul dintre adjuncţii săi, comisarul de poliţie Ion Frăţilescu. Disensiunile de la vârful poliţiei gorjene înregistrează, astfel, o escaladare fără precedent, nemaiputând fi vorba, la momentul actual, nici pe departe de un management coerent şi coeziv. Demersul lui Ion Frăţilescu nu este singular, un ofiţer din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere depunând o plângere penală similară. Procurorul Ionel Grigore, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Craiova, a confirmat pentru Gazeta de Sud că inspectorul-şef Viorel Salvador Caragea este cercetat în două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Potrivit surselor gorjNEWS.ro, Viorel Salvador Caragea se află încă în postul de comandant al IPJ Gorj întrucât i-a restituit, recent, printr-un intermediar, o importantă sumă de bani ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, pe care, fireşte, îi împrumutase mai demult.

18 COMENTARII
  • kostas Pawadan 18.05.2010 la ora 8:35 am
    Deci care va sa zica cat mai este dobanda la comision? Nu de alta da am luat niste bani din banca si vreau sa i bag la un depozit in biroul lui Caragea. Adica al meu, pardon!
  • kostas Pawadan 18.05.2010 la ora 8:36 am
    Polemica se va desfasura intre cel care ia comisionul si cel care ia dobanda la comision.
  • gorjanul 18.05.2010 la ora 19:31 pm
    sa fie inceputul sfarsitului carierei de insp sef a lui caragea?sa se fi trezit pdl ul ca desi au puterea , la gorj seful politiei este psd ist? asa incepe,plangeri penale,articole inegative in presa, urmeaza probabil articole privitoare la afacerili lui caragea ,la viata lui amoroasa si dupa aceea,,,,,,,,,,pac la rasboiu,,,,si o sa l vedem insd sef pe .....nelutu.
  • alin 20.05.2010 la ora 10:32 am
    Haosul nu a inceput acum, a inceput acum un an si cateva luni, cand acest corupt, pentru ca nu se poate numi politist, FRATILESCU ION, a inceput sa-si batatoreasca drumul spre scaunul de insp sef, cu metode nu numai de el stiute.Cat timp o sa dureze asta, oare o sa ajungem sa ne conduca cel mai corupt om din politia gorjeana?
  • gorjanul 24.05.2010 la ora 0:03 am
    mai alin ,nu e nelutu cel mai corupt, mai sunt si altii. spre exemplu acum aproape doi ani cms lupulescu a primit o informatie ,reala, ca un cetatean dintr o comuna la 25 km de tg jiu detine ilegal doua arme, o arma militara ZB si o arma de vanatoare IJ .a fost organizata o actiune dar din pacate cu zece minute inainte de aparitia politistilor la poarta cetateanului respectiv a venit un judecator de la trib gorj, posesorul armei de vanatoare IJ care si a luat arma si o cantitate de carne de vanat si le a spus gazdelor ca ,,politia are mandat si trebuie sa soseasca,,fapt ce sa si intamplat. asa ca actiunea lui lupulescu a fost deconspirata si arma ZB este in continuare in posesia unor civili si eventual folosita . CEL CARE A DECONSPIRAT ACTIUNEA POLITISTILOR ESTE UN OFITER CU GRAD SI FUNCTIE MARE IN IPJ GORJ: CINE IL GHICESTE ? indiciu,,,,,este nasul judecatorului din poveste. .ps . initial a fost banuita de deconspirare o dactilografa de la parchet ,,,, va urma
  • alin 24.05.2010 la ora 12:21 pm
    gorjanul, asta ti se pare tie fapta mai mare de coruptie decat cele facute de FRATILESCU ??? nu esti documentat, din pacate. Nu ma bazez decat pe fapte cand spun ce stiu, pentru ca a fost o perioada buna in care l-am cunoscut pe infractorul de nelutu, si stiu ce spun. singurul lucru cert din politia gorjeana e ca toti cei 3 crai, caragea, voinescu si fratilescu ar trebui demisi. iar 2 dintre ei ar trebui bagati direct dupa gratii, e foarte probabil sa se intample asta. stim bine ca roata se intoarce intotdeauna. asa sa ne ajute dumnezeu
  • gorjanul 24.05.2010 la ora 13:44 pm
    pt alin , cred ca nu am fost destul de clar in exprimare , am vrut sa spun ca si ceilalti ofiteri din cond inspectoratului sunt tot atat de corupti ca si nelutu din simplul motiv ca cei ce se aseamana se aduna ,,la comanda,,.i mi pare rau ca serviciul de informatii interne doarme,dar ce sa i faci daca sef al acestui serviciu il pusesera pe mirel ,cel mai bun prieten al lui nelutu? uitate in parcarea din fata inspectoratului si vezi ce masini au politistii zici ca esti intr un parc auto in germania .TOATE CUMPARATE DIN SALARII DE BUGETARI.,,,,,,,,,,,,PS , exista si exceptii dar acestia sunt marginalizati ,umiliti si probabil nu mai cred decat in justitia divina.
  • alin 24.05.2010 la ora 21:06 pm
    sa iti zic un gand personal ? nu, nu cred ca ai avut dreptate cu ce ai zis mai sus, "cine se aseamana se aduna... la comanda".. pana acum un an era la conducerea unui serviciu un om de o calitate morala pe care nu o poate pune la indoiala nimeni.. dar a fost indepartat de sacali. ghici cine? si nu, ca nelutu nu e niciunul.. e cel mai corupt. o sa aducem dovezile la ziarele care vor sa schimbe ceva in gorj////...
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 21:41 pm
    Cei care tot perorati aici despre implicarea lui Fratilescu in activitati incompatibile cu statutul de politist ar trebui sa aduceti minime dovezi. Deocamdata, doar ati pus etichete, fara niciun fel de argument.
  • alin 24.05.2010 la ora 22:33 pm
    scandalul cu vizele shenghen, mitele primite de la patronul FTE STANCIOI, lucru probat atunci si de politie ( dat fiind mutarea infractorului la politia turceni), venirea sa la 0215 "sa isi stearga dosarele" (astea fiind vorbele lui fratilescu), dezbinarea serviciului respectiv si demiterea cms sef buleteanu, mutarea lui pasarelu la dga, chitiba la 0215, aducerea cainelui lambu la 0215 la serviciul T, si acum insusi fratilescu adjunctul insp sef ( cu ajutorul secretarului de stat FAINISI si al unchiului lui FRATILESCU, VERBONCU), infiintarea FRATIEI, din care fac parte din ce in ce mai multi politisti corupti din gorj, spre realizarea propriilor interese.. nu mi se par putine, si astea sunt doar cateva episoade din viata de aparator al cetateanului FRATILESCU ION.. si sunt sigur ca ai si tu narcis cateva povesti de " povestit " in ziarul tau... asteptam :)
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 23:18 pm
    @) alin Sper ca abia te-ai pornit. Mai zi-ne, ca zici bine.
  • alin 25.05.2010 la ora 0:06 am
    abia m-am pornit, dar nu se poate singur sa te lupti cu intreg sistemul. as dori sa ma ajuti si tu, poate reusim sa facem ceva, cat de marunt pentru judetul nostru. tu ai mai multa putere prin acest ziar, si daca poti sa faci ceva, da-i drumul. sunt mai multe informatiile, si mai stufoase, dar nu sunt luate in seama. ce putem face ?
  • Narcis DAJU 25.05.2010 la ora 6:53 am
    @) alin Astept un telefon la 0770.401045.
  • alin 28.05.2010 la ora 16:25 pm
    narcis nu ai nimic de adaugat, nu vrei sa incepi o ancheta, nimic ? o sa te sun weekendul acesta, dar vreau sa se sesizeze cineva in cazul asta. e imposibil cum si cei mari de la bucuresti, desi au fost sesizati de multe ori, nu fac nimic. de ce ?
  • Narcis DAJU 28.05.2010 la ora 18:24 pm
    @) alin 1. Nu pot lucra la nu stiu cate anchete jurnalistice in paralel. 2. Sunt din ce in ce mai hotarat sa renunt la a face jurnalism in interes public si sa sterg acest site. NU ARE NICIUN SENS, NU POT SCHIMBA NIMIC. Acest proiect nu beneficiaza de sustinerea necesara si imi e din ce in ce mai greu sa continui.
  • alin 28.05.2010 la ora 22:18 pm
    poate tu stii mai bine, imi dau seama ca e foarte greu sa mergi contra vantului. dar si persoanelor raufacatoare din tara asta cred ca le e din ce in ce mai greu sa isi desfasoare rahaturile in liniste si pace. deci ceva s-a schimbat, insa mai e mult. dar ai putea renunta la unele actiuni ( de exemplu, in locul lui caragea il puteai alege bine-mersi pe fratilescu, a facut mult mai mult rau si pentru asta a ajuns aici, de asta trebuie sa fim siguri ). nu il sustin pe caragea, nici el nu e mai breaz, dar pana la fratilescu mai are ani-lumina.
  • BIG 30.05.2010 la ora 23:20 pm
    Cunosc foarte bine senzatia, gustul amar al dispretului din partea celor care ar trebui sa-ti multumeasca. Narcis, si eu am incercat sa fac multe in interes public si nu am rezolvat nimic, nu mi-am adus decat necazuri si dusmani, dar nu voi renunta niciodata. Trebuie sa invingem si hotia din tara asta, vrei exemplu de jurnalist fara teama: http://www.exploziv-news.ro/. Haide capul sus si la treaba ca sunt multi nenorociti in Gorjul asta si trebuiesc demascati.
  • Narcis DAJU 30.05.2010 la ora 23:46 pm
    @) BIG Pana la urma, problema e strict de natura economica. Investigatiile jurnalistice nu se fac cu aer. Nimeni nu investeste in Gorj in jurnalism in interes public. Intre politicieni exista complicitati, la nivel foarte inalt, iar sutele de miliardari din Gorj inca nu pricep ca vilele uriase in care locuiesc se afla pe niste strazi, iar strazile sunt in niste orase, de care trebuie sa se ingrijeasca, deopotriva. Lor le pasa doar de curtile lor. De cele aflate dincolo de gard li se rupe, se poate alege praful. Exact asta se va intampla. Plus ca DNA - ul, poliţia şi parchetele nu se autosesizează niciodată în urma unei investigaţii de presă bine făcute. Parlamentarii nu fac interpelări pentru că mulg şi ei. Eu cel putin am incercat.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.