HCM vs Energia, duminică, ora 12:00
HCM vs Energia, duminică, ora 12:00
Alte sporturi15 martie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu merge în acest weekend la Constanţa, acolo unde va da piept cu HCM, campioana României în exerciţiu. Echipa gorjeană va intra în această confruntare cu un moral relativ bun, după succesul înregistrat etapa trecută cu U Cluj. Nu a fost, totuşi, o victorie care să le dea aripi handbaliştilor lui Andrieş, deoarece, ea vine dupa o serie de 4 înfrângeri consecutive, jocul echipei a fost unul foarte prost, iar echipa împotriva careia au jucat, este cea mai slabă a actualului sezon.

Obiectivul actual al Energiei este acela de a se clasa pe locul 8 la finalul sezonului, dar pentru asta, handbaliştii gorjeni trebuie să recupereze cele 3 puncte care îi despart de echipele aflate în faţa lor: Caraş Severin, Poli Timişoara şi CSM Bucureşti. Energia Pandurii se află pe locul 9 în acest moment, cu 12 puncte.
Confruntarea cu HCM pare o misiune imposibilă pentru Energia, având în vedere sezonul slab al gorjenilor şi forma excelentă arătată de constănţeni în actuala stagiune. Partida va avea loc duminică de la ora 12:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.