Imperiul de MARMELADĂ al lui Cârciumaru se prăbușește! Insolvența APAREGIO, cerută la Tribunalul Gorj
Imperiul de MARMELADĂ al lui Cârciumaru se prăbușește! Insolvența APAREGIO, cerută la Tribunalul Gorj
De cititInvestigatiiUltra - Scurte15 ianuarie 2016


Energoconstrucția Filiala București S.A., firmă implicată în programul de peste o sută de milioane de euro de reabilitare a canalizării din Târgu Jiu, a cerut ieri, la Tribunalul Gorj, insolvența APAREGIO.
insolventa aparegio
Disperarea în echipa de politruci cu care Cârciumaru parazitează de 16 ani direcțiile Primăriei Târgu Jiu și societățile cu capital de stat din subordinea acesteia este atât de mare încât zilele trecute, în plin an electoral, pentru prima dată în istorie s-au încercat debranșări în cartierul Meteor, locuit preponderent de etnici romi, care votează aproape în unanimitate cu actualul primar.
Este greu de înțeles cum, având peste o sută de milioane de euro la dispoziție, echipa lui Cârciumaru a reușit să nici nu finalizeze programul de modernizare a canalizării și să acumuleze și datorii consistente la  firmele executante.
florin carciumaru
O jumătate de răspuns a dat Direcția Națională Anticorupție, anul trecut, când a descins la APAREGIO, la Primăria Târgu Jiu și la domiciliul lui Florin Cârciumaru.
Așteptăm cu interes și cealalată jumătate de răspuns.
Vom reveni, în detaliu.

2 COMENTARII
  • Ion Popescu 15.01.2016 la ora 12:39 pm
    Va rog sa ”remediati” nasul primarului (in poza); este prea rosu pentru ora imortalizarii!
  • cosmin_stejar 15.01.2016 la ora 22:39 pm
    Acest rudar de la Ursoaia- Negomir este un dezastru pentru Targu Jiu! Rudarul Carciumaru si puradelul Calinoiu au distrus si UCB tinandu-l in functie pe plagiatorul si infractorul Gorun Adrian. Rusineeeeee!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.