În Gorj, 76 de şomeri la un loc de muncă vacant
În Gorj, 76 de şomeri la un loc de muncă vacant
Altele24 februarie 2010

Pandurul: În perioada 29 martie – 11 aprilie a.c., în contextul cererii scăzute de cărbune, cei 8000 de angajaţi ai SNLO vor intra în şomaj tehnic. Totodată, în acest an SNLO va opera 300 de disponibilizări.
Evenimentul Zilei: Astăzi, în Gorj, 76 de şomeri se bat pe un loc de muncă. La nivel naţional, sunt 88 de şomeri la un loc de muncă vacant.
Mediafax: Guvernul s-a angajat faţă de FMI că va opera disponibilizări masive şi va reduce salariile, în sectorul bugetar.
România Liberă: Mircea Geoană va rămâne, curând, şi fără scaunul de preşedinte al Senatului, dorit şi de PDL, şi de echipa lui Victor Ponta. Potrivit Agenţiei de Investigaţii Media, ANI şi DNA nu sunt nici ele străine de debarcarea lui Geoană.
Gorjeanul: Tabloul cu Mircea Geoană din sediul PSD Gorj a fost dat jos şi pitulat. Sper să fie urmat, curând, de ale omologilor expiraţi în funcţii la conducerea PSD Gorj.
Gorj Domino: Aşa zisa tabără anti-Morega din PNL Gorj se umple de ridicol. Deşi se tot încordează să reformeze organizaţia judeţeană şi să gonească dinozaurul, această grupare e incapabilă să dea un contracandidat pentru conducerea organizaţiei din Târgu Jiu a PNL.
Gorj Domino: Urmând modelul lui Florin Cârciumaru, primarul oraşului Ţicleni, Ion Ungureanu, înfiinţează depozite ilegale de gunoi în pădurea din apropierea localităţii.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.