În loc să astupe gropile, Cârciumaru cumpără 12 tone de vopsea pentru marcaje rutiere!
În loc să astupe gropile, Cârciumaru cumpără 12 tone de vopsea pentru marcaje rutiere!
Investigatii28 martie 2013

carciumaru

În condițiile în care până și străzile și trotuarele din centrul Târgu Jiului arată ca după bombardamente, primarul Florin Cârciumaru a scos la licitație, pe SEAP, achiziționarea a 12 tone de vopsea pentru marcaje rutiere și a 3 tone de diluant, adică exact ce ne lipsea, în concepția întâiului „gospodar” al orașului.
Nu este prima oară când nu nevoile orașului ghidează politica de achiziții publice a Primăriei Tg Jiu, și așa înglodată în datorii. Achiziționarea a 12 tone de vopsea și a 3 tone de diluant, din banii publici ai unui oraș plin de gropi și cu trotuare greu circulabile, se face doar pentru satisfacerea intereselor financiare ale SRL-ului cântăreței preferate a primarului, care a câștigat licitația dinainte să fi început.

vopsea

vopsea1

Autoarea de ode scrise și vorbite a primit, în 2008, aproape 7 miliarde lei vechi de la președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, pentru vopseaua livrată Întreprinderii de Drumuri și Poduri. Iată, deci, că există o competiție acerbă, între Cârciumaru și Călinoiu, și la acest capitol: care bagă mai mulți bani publici în contul  privighetorii nepereche.

contract cj gorj

Desigur, pentru a satisface căpușele de pe bugetul  Primăriei Târgu Jiu, Cârciumaru, la o adică, ar putea cumpăra și câteva sute de tone de gheață, în plină iarnă.

1 COMENTARII
  • capitanescu 29.03.2013 la ora 15:01 pm
    Mai nou S.C UNIFLEX S.R.L si-a schimbat numele in S.C EUROMASTER INVEST S.R.L dar naravul ba. O simpla verificare si am observat ca pentru ambele nume de firme este acelsi CUI 16577790
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.