În PNL Gorj sunt multe râme
În PNL Gorj sunt multe râme
Altele9 martie 2010

Jupânul Dan Ilie Morega, care e numărul unu, se ştie!, a ieşit cu noi declaraţii publice împotriva opoziţiei din PNL Gorj, cum că-i dă afară din partid pe Angheloiu şi Orzan  dacă mai respiră altfel decât la comanda sa. Încă o dovadă că în PNL Gorj dictatura e la ea acasă. Până la urmă, Morega nu a spus decât că nu doreşte contracandidaţi la apropiatele alegeri, că se vrea candidat unic şi reales la congres. Replica lui Angheloiu a depăşit cu mult grotescul ieşirii lui Morega. Invitat la Interviurile Radio Infinit, a spus ceva de genul că dacă nu vor fi cuminţi, nu vor lua note mari şi nu vor păpa tot, deci dacă vor încălca regulamentul partidului, e normal ca domnul preşedinte să îi sancţioneze. Râmele sunt nişte fiinţe nevertebrate. Dacă nu ar fi atât de multe în PNL Gorj, nu Morega le-ar fi preşedinte. Detalii în Impact în Gorj şi Pandurul.

Medicul Gheorghe Neaţă a fost numit director al Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Adevărul de seară relatează o dramă în derulare, a unui pacient paralizat în urmă cu 11 ani, după ce a fost operat de Neaţă, iar Scandal de Gorj povesteşte cum i-a căzut în aşternut proaspătului director, şi nu s-a mai dat dusă, soţia unui pacient. 
Potrivit Money.ro, pe şoselele patriei avem în momentul de faţă 140 de hectare de gropi şi alte 280 de hectare de suprafeţe de drum care trebuie reabilitate. Gropile adânci şi dese din Târgu Jiu le găsim în Adevărul de seară.
Despre legăturile de afaceri pe bani publici dintre Victor Ponta, Florin Cârciumaru şi Radu Mazăre relatează Ancheteonline.ro.

1 COMENTARII
  • VETA 25.09.2010 la ora 8:53 am
    se pare ca, jupanului ilie morega, prin cate gauri a varat-o, i s-a cam scurtat limba.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.