În Târgu Jiu, proștii plătesc amenzi. Cârciumaru, nu!
În Târgu Jiu, proștii plătesc amenzi. Cârciumaru, nu!
Investigatii23 octombrie 2013

Oare a lu cine este această mașină, parcată „pe interzis” vis-a-vis de Primăria Târgu Jiu? Aaaa…, da…., e aia Câștigată Fără Efort… Așa au botezat-o angajații Primăriei, nu știu de ce …

masina carciumaruA plătit Cârciumaru amendă hingherilor de mașini pentru că a parcat neregulamentar? I-au ridicat mașina și s-a dus, înjurând, după ea, la țarcul lui Căilean? I-a dat Caragea puncte de penalizare? Nu… Doar primarul a zâs de atâtea ori: „Dacă io am spus că ie legal, ie legal!”

Aceeași treabă devine ilegală în cazul omului de rând, care nu e în gașca primarului. Orice prost, orice amărăștean, orice fraier care oprește în același loc nu-și mai găsește mașina și trebuie să plătească amenzi consistente ca să și-o recupereze.

omul de rand1Oricum, în acea zonă, dacă ai treabă după ce vin bugetarii la serviciu găsești loc de parcare doar „pe interzis.”

Având în vedere că n-a făcut, timp de 13 ani, ca primar, nicio parcare subterană sau supraterană, îi propunem să desființeze și parcările „din bidinea” și, apoi, să concesioneze imediat serviciul de ridicări auto către alde Bâlteanu, Deaconu sau Loga, că vin alegerile și e nevoie de bani (negri) la partid, să mai prostească încă o dată … proștii.

4 COMENTARII
  • gorjanul 23.10.2013 la ora 16:25 pm
    Al dracu' Matei ca bine a zis ,,,,.
  • Ion Popescu 24.10.2013 la ora 10:24 am
    Problema este ca nici ceilalti din haita rosie nu suporta rigorile legilor, iesemplul iedilului este inmiit, vizibil pe oricare strada sau institutie , altfel publica.
  • radu 24.10.2013 la ora 14:09 pm
    Nu afacut nimic timp de 13 ani si nu va face nimic nici de-acum incolo. Scuze a pus flori la stalpi si modernizat un centru care trebuie lacuit de 5 ori pe an, ca de mai trebuie sa ia si altii bani!!!! Adica cei care sponsorizeaza Partidul Comunist, ca tot aia au ramas cu aceasi gandire.
  • Victor 25.10.2013 la ora 3:36 am
    Matei Nadrag consilier local si presedintele PNL Targu Jiu si-a dat marti demisia din toate consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant in care era desemnat ca reprezentant al consiliului local Targu Jiu.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.