Încă doi hoți „academici” la UCB: Stăncioiu și Ciofu
Încă doi hoți „academici” la UCB: Stăncioiu și Ciofu
InvestigatiiUltra - Scurte20 iunie 2014

Prodecanul de la Facultatea de Inginerie, Alin Stăncioiu, și fostul director al ”Departamentului pentru Asigurarea Calității” la nivel de UCB, Florin Ciofu, au ”cercetat” în stil copy-paste, ca și ceilalți componenți ai “echipei Gorun”, responsabilă de dezastrul de la UCB Tg-Jiu. Rezultatul, un articol publicat în „Analele Universității <<Constantin Brâncuși>> din Târgu Jiu”, care conține pasaje întregi, lipsite de ghilimele și/sau de citări explicite, din lucrarea de doctorat a profesorului inginer Paul Popa, de la Universitatea din Brașov.
Dincolo de valențele penale ale acestui nou caz de plagiat, situația este de un ridicol absolut, deoarece, ca director al “Calității”, Ciofu ar fi trebuit să-i tragă la răspundere, până acum, pe ceilalți plagiatori din UCB, dovediți, deja, de GORJNEWS. Pentru că a tăcut mâlc, tăinuind acele plagiate, Ciofu a fost promovat de Adrian Gorun ca director al fundației sale, prin intermediul căreia încearcă devalizarea UCB.

Scurtă introducere în contextul infracțional de la UCB…

Protejatul PSD Cârciumaru de la nivelul UCB Tg-Jiu, numitul Gorun Adrian, este capul unei grupări din cadrul Universității, ce are în componență tot soiul de personaje producătoare de publicații ”originale”, dar de tip copy-paste.  Caracteristica esențială a componenților acestei grupări este impostura. Fiecare dintre aceștia, fiind fundamental incompetenți, nu numai că masacrează UCB, de ani buni (lucru evidențiat si în raportul EUA), dar sunt și șantajabili,  asemeni capului grupării, pe motiv că structura lor academică este una falsificată.
Între ei înșiși este un șantaj tacit, știind, fiecare despre fiecare, cât de impostori sunt.
Cum poate, de exemplu, directorul Calității din UCB, dl. Ciofu, să comenteze ceva legat de copy-paste-uri ale lui Gorun, când el însuși, concubinând cu prodecanul Stăncioiu, la modul mimării cercetării științifice, au produs o mizerie ce pare a fi plagiat? Dovezile, mai jos.
Cititorul trebuie să înțeleagă că PSD Cârciumaru, după ce a distrus CEO, echipa Pandurii, operele lui Brâncuși, își propune același lucru cu unica universitate de stat din Gorj, UCB. Mâna înarmată a PSD la nivelul UCB este președintele Senatului universitar, numitul Gorun Adrian, un personaj cu preponderență stalinistă, ce a adunat în jurul său mediocrități pe nivelul său. Specialitatea acestora: furtul de tip copy-paste și sifonarea banului public, sub pretextul cercetării științifice. În paralel, UCB este adusă în genunchi.

UCB încă nu a dat explicații în legătură cu raportul celor de la EUA

De curând, Asociația Europeană a Universităților (EUA), cu sediul la Bruxelles, a dat publicității un raport de evaluare a UCB, în care confirmă toate neregulile semnalate de  GORJNEWS și de Grupul de Acțiune în Interes Public, la nivelul universității de stat din Tg-Jiu.
Conform raportului EUA, decăderea acestei universități se datorează exclusiv echipei de conducere (n.n. auto-intitulata echipă ”Adrian Gorun”), echipă ce controlează dictatorial deciziile din această instituție de învățământ superior, de multe ori prin abuzarea și/sau eludarea Legii Educației. Această echipă funcționează în numele unei filosofii retrograde a cultului personalității, și are în componență persoane capabile de gesturi ce frizează penalul, la nivel de gestionare a banului public și de management al instituțiilor publice.
Totuși, abuzul în serviciu și asocierea pentru comiterea de infracțiuni nu sunt unicele ”performanțe” ale acestor personaje obscene. Domniile lor se descurcă a fi impostori și la nivelul activității de cercetare, pe care mimează a o desfășura și pentru care primesc foarte mulți bani, din granturi interne ilegale, din bani de la buget, sau fonduri europene.

Stăncioiu și Ciofu, noii regi ai copy – paste – ului

Cei doi domni – Ciofu și Stăncioiu – s-au apucat să mimeze și domniile lor că știe să ”face” cercetare științifică și că merită ”încrederea” învestită în ei  de către stăpânii – domnu’ Adrian și d-na Lumi (n.n. prin ”încredere” rog a nu se înțelege ceva pur, intelectual, academic, ci complicitate la nivel de semnat documente, prin care să se sifoneze bani publici la nivel de UCB).
Așa că, elitiști cum ”e” domniile lor, Stăncioiu și Ciofu s-au asociat în stil UCB – pentru comiterea de … copy-paste-uri. Producția concubinajului domniilor-lor în planul cercetării științifice mimate, de la UCB Tg-Jiu – articolul ”Studies on increasing the drilling/punching tools durability by applying hot thermo-chemical treatments ” nu este altceva decât o traducere sărăcăcioasă în limba engleză, a unor părți ale tezei de doctorat a profesorului inginer Paul Popa, de la Universitatea din Brașov, lucrare intitulată ”Studii și cercetări experimentale privind îmbunătățirea performanțelor oțelurilor de scule pentru deformare plastică prin tratamente termice și termochimice”.

Dovezile furtului

Iată dovezile: facsimile din opera originală, puse față în față cu plagiatul produs de Stăncioiu și Ciofu. Nu doar că sunt identice, dar seamănă ca două picături de apă. Dacă vedeți pe undeva ghilimele sau trimiteri către opera originală, să ni le arătați și nouă!
Original…

Furt…

 Original…

Furt…
Original…
Furt…
Original…
Furt…

furt

Doamna Lumi, gata să plece la … băi, la Tîrgșor…

Publicația „Analele Universității <<Constantin Brâncuși>> din Târgu Jiu”, în care se consumă infracțiunea de plagiat ai cărei autori sunt Stăncioiu și Ciofu, are ca redactor șef pe plagiatoarea – șefă Luminița Popescu.
Asemenea plagiate ordinare, înainte de a fi publicate, sunt evaluate de un “Comitet Științific” (bă, dă-mă dreacu!) condus tot de plagiatoarea – șefă Luminița Popescu, semn că Ceaușeasca, cât a fost ea de cercetătoare și de savantă de renume mondial, a fost doar o precursoare extrem de palidă a decanei de la Inginerie. Din păcate, ori ce ar face, rămâne, la bază, o seralistă oarecare, pe care lăcomia de bani publici o consacră drept candidată certă pentru un sejur prelungit în Penitenciarul pentru femei de la Tîrgșor…
Întrebarea care se naște, în cele din urmă, este următoarea: din ce material sunt confecționați acești inși, de reușesc să conviețuiască de atâta amar de vreme cu ei înșiși?

5 COMENTARII
  • vasilica 20.06.2014 la ora 13:13 pm
    Domnu Daju,e bine ca va ocupati de ei. Sa vada si sa stie cat sunt de mediocrii,si ei si cei care ii tin in ucb si-i propun si sefi. Oare acesti oameni isi dau seama ca asa pun in pericol si universitatea si isi distrug si carierele. Ei chiar cred ca Gorun si luminizda vor sta aci vesnic pentru a-i apăra ? Puscariile si cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit. Acesti oameni trebuie sa plece! O universitate nu se poate costrui cu hoti. Cei doi sunt buni acum ca semneaza mizeriile celor doi amintiti ...dupa aia vor fi aruncati la cosu de gunoi... Vai de mamele lor!!!!!!!
  • gica fara frica 22.06.2014 la ora 14:17 pm
    E clar ! La puscarie cu gorun adrian , cu neamul lui de hotzi paranoici si cu toata gasca lui de nenorociti ! Atentie , dle Daju ca si la Liceul Spiru Haret celalalt gorun face multe rele !!!
  • ion i ion 25.06.2014 la ora 11:02 am
    Universitatea Copiatorilor Bandiți din Tg.-Jiu Ulița Căpiaților Broscari cacademici în jurul unui Mare *****! tot înainte tavarisci sub obladuirea inteleptilor conducatori de pe aci, Buleandra si Rît
  • gorjean 28.06.2014 la ora 1:01 am
    Se pare ca dl Gorun ii alege dupa chipul si asemanarea sa! Huoooooooooooooooooooooooooooo!
  • cancan 06.07.2014 la ora 6:36 am
    wuaubizzzzzzzzzz
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.