Încă două zile de ”fără plată” pentru angajații CE Oltenia
Încă două zile de ”fără plată” pentru angajații CE Oltenia
Ultra - Scurte18 noiembrie 2013

Administrația CEO a stabilit perioada în care minerii și energeticienii vor fi trimiși acasă, în  somaj tehnic. Salariații gigantului energetic vor sta acasă la sfârşitul lunii decembrie şi aproape jumătate din luna ianuarie, în perioada 21 decembrie-13 ianuarie, timp în care vor sta două zile în ”fără plată”.
În condițiile în care sindicatele sunt de acord cu perioada de somaj tehnic, dar nu și cu cele două zile de ”fără plată”, conducerea CE Oltenia le aminteşte sindicaliştilor faptul că acestea sunt prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă.
„Concediul fără plata din luna decembrie este stipulat in Contractul Colectiv de Muncă, negociat şi însuşit atât de administraţie cat si de sindicate. Pentru anul 2013, părţile înţeleg ca, in funcţie de rezultatele economico-financiare ale societăţii realizate la 10 luni, in luna decembrie se vor acorda tuturor salariaţilor 2 zile libere neplătite”, se arată într-un comunicat al CEO.
În replică, sindicatele spun că acest articol este în favoarea lor, pentru că administraţia spune că CE Oltenia e pe profit.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.