Încă o bilă albă pentru guvernul Cioloș: concursul ilegal pregătit de Ponta și Cazanciuc pentru Teodorescu a fost anulat!
Încă o bilă albă pentru guvernul Cioloș: concursul ilegal pregătit de Ponta și Cazanciuc pentru Teodorescu a fost anulat!
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte17 decembrie 2015


Guvernul Cioloș continuă seria cadourilor pentru gorjeni. După demiterea lui Laurențiu Ciurel din conducerea Complexului Energetic Oltenia și a lui Ion Claudiu Teodorescu din fruntea Ministerului Justiției, astăzi am primit încă o veste bună: concursul ILEGAL pregătit de Ponta și Cazanciuc pentru același Teodorescu a fost anulat!
La solicitarea scrisă a Grupului de Acțiune în Interes Public, înaintată primului – ministru, ministrului Justiției și președintelui ANFP, s-a decis anularea concursului ILEGAL prin care fostul premier Victor Ponta și fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, au încercat intempestiv, în ultimele lor zile de mandat, să-l bată în cuie pe Ion Claudiu Teodorescu în conducerea Ministerului Justiției.
Concursul fusese programat pentru data de 15 decembrie a.c., și trebuia să se desfășoare la ANFP.
Ziarul de Investigații GORJNEWS, postul B1 TV și Grupul de Acțiune în Interes Public au dovedit public că acel concurs a fost organizat cu încălcarea reglementărilor legale în vigoare.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției, Iulia Costea, a declarat astăzi, pentru GORJNEWS, că ”ministrul Justiției a cerut vineri, 11 decembrie, anularea concursului”.
Tot astăzi ANFP-ul ne-a confirmat că acel concurs a fost anulat.
Iată petiția care a contribuit la anularea concursului.
petitie
petitie
Iată și dezvăluirile făcute la B1 TV, pe același subiect.

Reamintim că premierul Dacian Cioloș a aprobat și propunerea ministrului Justiției de demitere a lui Ion Claudiu Teodorescu din funcția de secretar general adjunct.

1 COMENTARII
  • ani 17.12.2015 la ora 21:44 pm
    Teodorescu intervenea in dosare din justitie in favoarea unor personaje cheie, astfel incat judecatorii sa dea hotarari aberante, pe care trebuie sa le ataci tot in ....justitie!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.