Încă o dovadă că mafia dă ora exactă în Gorj
Încă o dovadă că mafia dă ora exactă în Gorj
Investigatii16 noiembrie 2012

Primarul Bobaru a falsificat o hotărâre de Consiliu Local pentru a dezinforma organele de urmărire penală și a scăpa de pușcărie. După ce s-a descoperit falsul și uzul de fals, Bobaru forțează acum transferul polițistului care-l cercetează, și repartizarea dosarului penal către un alt polițist, a cărui unică misiune va fi mușamalizarea faptelor penale ale primarului din Bumbești Jiu!

De la un anumit nivel în sus, conducătorii acestui județ au clauză de imunitate în fața legii. Este și cazul primarului Constantin Bobaru, de la Bumbești Jiu, cel dovedit de noi că a încercat să înstrăineze pentru 20 de ani – de fapt, pentru totdeauna – gratuit, spitalul din Bumbești Jiu, cu valoare de inventar de 3 milioane de euro, către un SRL cu capital social de 200 lei, condus de șoferul unui ziar.

Împotriva lui Bobaru s-a depus cu ceva timp în urmă o plângere penală, repartizată spre soluționare legală unui ofițer de la Poliția Orașului Bumbești Jiu. În cadrul cercetărilor care se efectuează, Bobaru a depus oficial, ca primar suspectat de săvârșirea unor fapte penale, mai multe documente. Unele dintre ele au fost falsificate, în speranța că Bobaru nu va lua drumul pușcăriei, asemenea președintelui partidului său, Dian Popescu, sau după modelul  unui alt primar liberal, Florin Pavel, de la Peștișani.

Concret, printre altele, Bobaru este acuzat, pe bună dreptate, că a achiziționat ilegal un autoturism Dacia DUSTER, deși Consiliul Local aprobase cumpărarea unei Dacia Logan de maxim 500 milioane lei vechi.

Crezându-se deștept la el în cap, Bobaru a falsificat hotărârea de Consiliu Local, și a înaintat-o oficial, ca atare, organelor de cercetare penală. În documentul falsificat, Bobaru a scris că Consiliul Local îl împuternicește să-și ia ce și de câți bani vrea mușchii lui. Confruntând falsul cu documentul original, existent și pe site-ul Primăriei Bumbești Jiu, polițiștii și procurorii au încremenit!

În loc să se constate cavalcada de infracțiuni săvârșite în lanț de Bobaru, șefii polițistului care gestionează dosarul penal i-au dat, deja, de înțeles, să-și facă bagajele pentru că va fi mutat de la Bumbești Jiu, întrucât țara și Ministerul Administrației și Internelor au nevoie de el în altă parte.

Subliniem că Constantin Bobaru se bucură de o trecere deosebită la nivelul conducerii IPJ Gorj. Fiul său face parte din trupa de piloși, aleși pe sprânceană, care formează structura teritorială a Departamentului de Operațiuni Speciale din MAI. Pe românește, niște băieți ascultători, cu – dar mai ales fără – autorizații legale.

Vom reveni.

6 COMENTARII
  • gorjanul 16.11.2012 la ora 7:29 am
    Nea' Dajule , felicitari . Parintii tai nu au cheltuit degeaba banii sa te tine la scoala . Esti meserias .
  • gorjanul 16.11.2012 la ora 7:43 am
    La Gorj mafia nu da doar ora exacta ,,,,,,,bate si gongul .
  • pnl 16.11.2012 la ora 10:19 am
    lista "specialistilor" pnl: bobaru,dr. iana,comisar sef iana,secretar gen.pirvulescu telu,orzan,nicu cretu,etc-in a fura miliarde de la stat. va votam incontinuare,dar inainte nu vreti voi putin ascunsi?
  • Dorel 16.11.2012 la ora 10:45 am
    Bobaru a se joacă cu banii bugetului cum vor muşchii lui. ,,Eu fac legea în Bumbeşti'' sunt cuvintele lui. Împreună cu contabila şefă, de ani de zile toacă fără limită . dar nimeni n-o să păţească nimic pentru că are susţinere. Nu vedeţi cât de resemnaţi sunt şi cei ce ar trebui să demonteze şi să dovedească hoţiile , în speţă, poliţiştii, procurorii?... Pur şi simplu am ajuns să trăim în ţara în care cel mai ,,tare'' face ce vrea. Fac pariu că Bobaru nu păţeşte nimic! Oricum, eşti tare Dajule!!!
  • mihai 20.11.2012 la ora 18:01 pm
    dar cu politistii gorjeni de ce nu are curaj sa se vada d l prim ministru. eu cred ca tinind in fruntea IPJ GJ UN BARON CU EPOLETI CACARAGEA doar va pierde multe voturi ale tuturor politistilor si familiilor lor caci oamenii sunt ....scirbiti de acest individ care a fost al PDL lui si se mentine in functie doar prin coruptie.
  • Ion Popescu 23.11.2012 la ora 15:35 pm
    Tocmai de aceea avem nevoi de Ponta ; tot mai multi vom fi cercetati , tovarasi !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.