Încă o FACTURĂ PENALĂ: Ciurel aruncă cu miliarde în executori, ca interlopii în maneliști!   
Încă o FACTURĂ PENALĂ: Ciurel aruncă cu miliarde în executori, ca interlopii în maneliști!  
Investigatii5 iunie 2015


Publicăm încă o FACTURĂ PENALĂ: un miliard două sute milioane lei vechi au fost plătiți de Ciurel executorului de casă Dumitrescu Ilona, pentru notificarea angajaților transferați la CET Govora, deși documentele puteau fi trimise cu poșta, în schimbul câtorva sute de lei!!!
Laurențiu Ciurel continuă să șocheze prin modul absolut distructiv  în care conduce Complexul Energetic Oltenia.
La puțin timp după ce a plătit nu mai puțin de 6 miliarde lei vechi, bani publici, notarului Daniela Volintiru, soția procurorului Dănuț Volintiru din DNA central, așa-zisul manager privat și apolitic a făcut o nouă boacănă.
Ca și cum ar avea bani în CEO de n-ar mai ști ce să facă cu ei, Ciurel a decis să – i notifice pe cei 961 de angajați CEO care au fost transferați la CET Govora prin intermediul unui executor judecătoresc, care a perceput în schimbul acestor servicii un tarif colosal.
Firește că Ciurel ar fi putut opta fie pentru serviciile Poștei Române, fie pentru un curier privat, care ar fi presupus expedierea acelor notificări cu costuri infime, de câteva sute de lei.
Omul lui Ponta de la CEO a preferat, însă, să plătească un miliard două sute de milioane lei vechi (!!!) unui executor judecătoresc, prin intermediul căruia a expediat acele notificări. De reținut că acele notificări de transfer a angajaților la CET Govora nu au fost generate de hotărâri judecătorești, deci înaintarea lor prin executor este cât se poate de abuzivă și nefirească.
Publicăm alăturat factura emisă de Executorul Judecătoresc Dumitrescu P. Ilona, la 27 martie 2015, prin care solicită ”Onorariu notificări în 961 de dosare de notificare privind contractele de muncă cesionate către Societatea CET Govora S.A. începând cu data de 23.03.2015”, în sumă de 119.164 lei, adică aproape un miliard două sute milioane lei vechi!
factura
Același executor a reţinut un comision de aproape 26 miliarde lei vechi (!!!) drept onorariu pentru recuperarea unei sume de peste 73 miliarde lei vechi, pentru CEO, de la Termo Craiova SRL. Practic, executorul şi-a însuşit un sfert din suma încasată.
Termo Craiova SRL a intrat în insolvenţă la data de 18 martie 2015, administratorul judiciar SIOMAX enumerând printre cauzele acestei situații și sumele imense plătite către BEJ Ilona Dumitrescu, drept comisioane. Cităm din raportul de audit: „O altă categorie importantă de cheltuieli înregistrată în 2014 o reprezintă onorariile în sumă de 2.356.956 lei plătite executorului judecătoresc Dumitrescu Ilona, angajat de Complexul Energetic Oltenia pentru executarea silită a unor debite reprezentând contravaloare energie şi penalităţi de întârziere în cuantum de aproximativ 292.161.307 lei, pe care Termo Craiova le datorează”, arată Siomax în raportul publicat în Buletinul de Insolvenţă nr. 7570 din 27 aprilie 2015.
Potrivit aceluiaşi raport, Termo Craiova SRL a făcut şi în 2015 plăţi importante către BEJ Ilona Dumitrescu. Astfel, sumele plătite din 7 ianuarie până pe 19 martie 2014 totalizează alte 11,7 milioane de lei noi!!!
Revenind, unii angajați ai CEO susțin că până și preavizele de concediere le-au parvenit prin intermediul aceluiași executor judecătoresc. Practic, se pare că Dumitrescu Ilona continuă să încaseze sume fabuloase, grație generozității de nestăvilit a lui Laurențiu Ciurel.
Potrivit unor surse, șefa juriștilor din CEO, Laura Manea, se află în relații apropiate cu executorul Dumitrescu Ilona. Aceleași surse vorbesc de legături similare între Laura Manea și notarul Daniela Volintiru, abonată și ea la miliardele din pixul lui Ciurel.

2 COMENTARII
  • cetatean 05.06.2015 la ora 14:49 pm
    caragea ...... sa se deschida dosarele lui caragea care au fost mazilite de Parchetul Curtii de Apel Craiova, procurorii au favorizat infractorul....... daca vor iesi si dosarele cu SUCCES care stau la sertar poate nicu va spune adevarul.....NICULE AI ZIS CA AU MINCAT SAPTE...CREZI CA ESTE NORMAL SA PLATESTI SINGUR ? ....se intreaba omul de rind.... care poate vor avea curaj si vor actiona in baza legii avertizorului public. procurorii covei. ponea, tulitu, gosa care actioneaza la comanda cind....? acestia au scapat pe caragea de emotii si au nenorocit gorjjul....domnilor o sa rasufle cei pe care iati nenorocit favorizindul pe caragea, de la gorj la fel a facut si procurorii berta si volintiru, si judecatori ca de exemplu surdoiu, stanulescu, niculescu, encescu , sarcina, morie,.....
  • multumesc 20.06.2015 la ora 15:52 pm
    C.E. - OLTENIA seamana foarte bine azi cu fosta Baza Tubulara de prin 2005.Un hoit de care trag toti.Si cauta sa inghita cat mai mult, pana ce INSTITUTIILE STATULUI primesc "verde" la control "pe bune". Vad ca,incercati sa ... nu stiu ce. DAR TIMPUL NU MAI ARE RABDARE ! Nu-i asa /
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.