Înlocuirea lui Condescu, miza intrării lui Călinoiu în AGA de la Pandurii
Înlocuirea lui Condescu, miza intrării lui Călinoiu în AGA de la Pandurii
Ultra - Scurte5 noiembrie 2013

Consiliul Județean vrea să intre în AGA de la Pandurii pentru a ajuta CEO să-l schimbe pe Marin Condescu de la conducerea echipei de fotbal târgujiene, susțin anumite surse din cadrul clubului Pandurii. Mai mult, consilierul județean din partea PD-L Gheorghe Grivei a declarat că a auzit de planul pus la cale de conducerile Consiliului Judeţean şi CEO, dar ar fi bine ca Ion Călinoiu să nu se implice şi mai mult în acest scandal.
În plus, crede Grivei, Consiliul Județean nu stă foarte bine cu banii, și nu este momentul oportun să finanțeze clubul Pandurii. Fondurile de care dispune acum Consiliul Județean ar fi mai bine folosite la reabilitarea celor peste 150 de kilometri de drumuri judeţene neasfaltate, a mai precizat Grivei.
„Sper să nu fie adevărat că eventualul vot al Consiliului în AGA Pandurilor ar fi pentru înlocuirea lui Condescu. Echipei îi merge foarte bine aşa”, a mai adăugat acesta.
Împotriva intrării Consiliului Județean în acționariatul Pandurii este și consilierul judeţean PPDD Petrică Nanu, care este de părere că banii de care dispune CJ Gorj ar putea fi folosiți pentru rezolvarea problemelor sociale care, din păcate, sunt foarte multe în acest județ.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.