Interlopii din Târgu Jiu fac externări forţate din Spitalul Judeţean
Interlopii din Târgu Jiu fac externări forţate din Spitalul Judeţean
Investigatii28 octombrie 2010

Un tânăr de 27 de ani, crescut la casa de copii, a fost accidentat grav luni seara de fiul unui ex-comisar şef de poliţie, care a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea pe trotuar, în zona Bulevardului 1 Mai din Târgu Jiu, oprindu-se apoi într-un stâlp de troleibuz. În mai puţin de 24 de ore, victima aflată în stare gravă a fost luată de trei ori cu salvarea şi externată de tot atâtea ori, la presiunile unor interlopi care au încercat, astfel, să evite un nou dosar penal pentru vătămare corporală pe numele fiului ex-comisarului şef Ion Oprişescu, autor al unei serii de accidente rutiere cu victime ce pare fără sfârşit.

[youtube]apBX6htcxik[/youtube]

În Târgu Jiu este linişte? Aiureli!

Susţinătorii necondiţionaţi ai tandemului de mare excepţie Liviu Andrei – Viorel Salvador Caragea afirmă, fără a şti ce vorbesc, că în Târgu Jiu este linişte, iar instituţiile statului îşi desfăşoară activitatea într-un climat de legalitate şi securitate. Aiureli. Zilele trecute, membri ai interlopei locale au făcut în aşa fel încât victima unui accident rutier, deşi aflată în stare gravă, să nu fie internată în Spitalul Judeţean Gorj, astfel încât să nu se înregistreze cu zile de spitalizare ce puteau genera acuzaţia de vătămare corporală.
Bobic Ionuţ, tânăr de 27 ani crescut la casa de copii, a fost luat, luni seara, pe capota unui BMW ajuns pe trotuarul Bulevardului 1 Mai – zona preferată pentru desfăşurarea liniuţelor – şi proiectat în aer câţiva metri, alegându-se cu multiple leziuni. După ce  a fost prezentat de salvare la Unitatea de Primiri Urgenţe, i s-au administrat sedative puternice şi a fost rapid externat, la presiunile interlopilor care se înfiinţaseră la spital.

Dus cu salvarea la spital de trei ori şi externat forţat de tot atâtea ori

Victima locuieşte în internatul liceului auto din Târgu Jiu. Întrucât s-a tăvălit în chinuri toată noaptea, în semiconştienţă şi la un pas de a intra în comă, colegii de cameră au chemat din nou salvarea. Din nou a fost ţinut în spital câteva zeci de minute şi externat rapid, pentru că interlopii se înfiinţaseră iar la spital.
Marţi, în jurul orei 14, la Ziarul de investigaţii GORJNEWS a ajuns informaţia că victima, aflată în stare gravă, nu este spitalizată. L-am găsit pe Bobic Ionuţ în semiconştienţă, înconjurat de colegi şi amici care înjurau medicii din Târgu Jiu ce refuzau să îl interneze, şi încercau să strângă bani şi să găsească o maşină pentru a-l duce urgent la un spital din Craiova. Ionuţ, din cauza durerilor şi a sedativelor administrate, nu îşi recunoştea niciunul dintre apropiaţi, nu ştia ce i se întâmplase şi se speria de oricine se apropia de el. M-am îngrozit. L-am sunat imediat pe şeful Spitalului Judeţean Gorj, medicul Gheorghe Neaţă. „Cunosc bine situaţia, eu am fost de serviciu aseară, n-are nimic , o zgârietură, la şold”. Înjurăturile orfanilor din jur  s-au înteţit. „Bobic al nostru a muncit la vilele mai multor medici şi acum nu îl ajută şi pe el niciunul. N-avem decât să-l ducem urgent la Craiova.

Aloooo! Prefecteeee!

Constatând că situaţia este mai gravă decât părea la prima vedere, mi-am permis să-l sun pe prefectul Liviu Andrei, să-i cer să se implice. Nu a răspuns. Acest prefect de paie, dacă află că peste un minut o găină face un ou, convoacă rapid televiziunile locale şi anunţă că este exclusiv meritul său.  Aşa a făcut cu câteva săptămâni în urmă, când a super-mediatizat faptul că a ajutat el o gravidă să se transfere de la Târgu Jiu, la Craiova. Era, într-adevăr, o problemă de stat. Un prefect adevărat ar fi ieşit public cu un raport detaliat despre cauzele degringoladei din sistemul sanitar gorjean. Dacă vă amintiţi, gravida a fost transferată pentru că medicii gorjeni au anunţat că nu au un aparat cu care trebuia intervenit urgent şi pe care, de fapt, îl aveau în dotare. Mai rămâne ca prefectul să iasă pe televiziuni şi să se auto-felicite că, om de stat cu greutate, nu jucărie, poartă pantoful stâng în piciorul stâng şi, senzaţional, pantoful drept în piciorul drept!
L-am sunat pe Liviu Andrei şi am încercat să-i cer să se implice, întrucât lângă victimă veniseră iar interlopi care încercau să-l urce într-o maşină, sub pretextul că au achitat ei nu ştiu ce taxă la un medic, să îl trateze!
Marţi după-amiaza, ambulanţa a venit la peste 40 de minute de la apelul efectuat de presă  la 112. La Spitalul judeţean Gorj, Bobic Ionuţ a avut parte de primele investigaţii reale, dar nici de data asta nu a fost internat. Interlopii erau şi ei în spital, presing om la om, pe tot terenul. La fiecare din cele trei externări, medicii au invocat că pacientul semiconştient a refuzat internarea!

Nu IPJ Gorj, ci GORJNEWS a dus victima la medicul legist

Miercuri, victima a fost evaluată de un medic legist care s-a crucit când i-a găsit toate plăgile infectate. Precizare: nu IPJ Gorj l-a prezentat medicului legist, acolo tocmai se muşamaliza accidentul, ci GORJNEWS. Nu lipsit de interes e şi faptul că, la câteva ore după accident, indicatorul de trecere de pietoni retezat de BMW-ul fiului ex-comisarului şef fusese deja înlocuit cu unul nou-nouţ. Toate urmele trebuiau şterse.

Ex-comisarul şef colecţionează timbre false

Ex-comisarul şef Ion Oprişescu a fost sancţionat în mai multe rânduri, de ochii lumii, pentru comercializarea de ţigări netimbrate în Piaţa Centrală. După ce a pus la bătaie o parte din veniturile  rezultate din activităţile sale comerciale, şi-a angajat fiul ca poliţist, prin încadrare directă. Ovidiu Oprişescu  a fost dat afară după ce, la unul din numeroasele sale accidente rutiere, a părăsit locul faptei. În rest, la Târgu Jiu este „linişte”, căci avem prefect de paie şi comandant de jucărie la IPJ Gorj.
Vom reveni.

8 COMENTARII
  • urmasul lui Brancus 28.10.2010 la ora 8:40 am
    O ,,radiografie,,impecabila a ,, organelor ,, statului din Gorj. Mafiotii sicilieni ar trebui sa vina la specializare la Caragea in Gorj. Aproape fara exceptie institutiile deconcertate din Gorj sunt conduse de oameni de paie , fara constiinta ,fara coloana , care pot fi cumparati cu o gogoase , cu un suc sau un pachet de tigari. Rusine prefectului de paie si comandantului de carton.
  • Interlopii din Târgu Jiu fac externări 28.10.2010 la ora 9:29 am
    [...] A se vedea originalul aici : Interlopii din Târgu Jiu fac externări forţate din Spitalul … [...]
  • justitiarul 28.10.2010 la ora 11:12 am
    DOAMNE,NU SE POATE ASA CEVA,ESTE NEFIRESC.AM UITAT UNDE TRAIM,PARCA ....IN .....A , DA,IN JUNGLA....
  • fiul gorjului 28.10.2010 la ora 12:52 pm
    este ireal .. inchizi .. ochii .. ii deschizi .. asta e realitatea .. nu o sa dispara in africa e la fel, probabil
  • dracula original 28.10.2010 la ora 21:20 pm
    Uimire? De ce? Știu un caz in care un amărât a furat o găină pt ca fetita lui acasă nu avea ce manca , a fost prins si a luat ani buni de pușcărie. Acești norocosi nu au cum sa plătească pentru faptele lor , e ceva normal in ziua de azi sa scape si chiar sa si repete aceste fapte , lasă ca plătesc doar amaratii care nu au bani sa plătească mai sus si sa scape de pușcărie. As fi curioasa daca acest individ ramane cu permis de conducere nu de alta dar sa stiu pe unde merg pe strada. Măcar sa nu mai urce la volan desteptul asta . Narcis, îmi place sa citesc articolele scrise de tine dar ma șochezi pe zi ce trece
  • Catalin 09.11.2010 la ora 12:49 pm
    Am fost si eu pe acolo dupa accident,martori spuneau ca el dadea 'ture' in viteza pe bulevard...si ca iar fi iesit o Dacie in fata,el la ocolit prin dreapta de a intrat pe trotuar...dar avea viteza mare din cate am inteles peste 120km/h lenjer...
  • cosmin 09.11.2010 la ora 18:00 pm
    Hai sa fim seriosi astia nu sunt interlopi sunt doar niste tarani care au ajuns sa detina functii de conducere in aparatul de stat,sunt foarte multi de genul asta,datorita sistemului comunist de care am avut parte.
  • cosmin 09.11.2010 la ora 18:23 pm
    Eu am avut acum vreo 2 ani un mic accident ,ma duc la politia rutiera anunt cazul fac desenul cum a fost totul ok pana suna telefonul <>.Aveam si poze facute cu imprejurarile accidentului le am si acum ca tin aparatul la mine mereu degeaba ,degeaba ... nici macar nu au vrut sa vada pozele,nici in instanta nu am avut castig de cauza ,a venit avocatul la mine si a zis ca desenele facute nu mai erau aceleasi si parerea lui ar fi sa renunt.Mentionez faptul ca-n declaratie ......cu putin umor dar trist totodata....ca sef era in vremea aceea tot domnul Salvador
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.