Intrarea lui Călinoiu în AGA de la Pandurii, supusă la vot astăzi
Intrarea lui Călinoiu în AGA de la Pandurii, supusă la vot astăzi
Ultra - Scurte12 noiembrie 2013

Intrarea Consiliului Județean în rândul Adunării Generale a Acţionarilor de la Pandurii va fi astăzi supusă la vot în ședința de astăzi a acționarilor. Tot astăzi va fi reunit şi Consiliul de Administraţie al clubului sportiv Pandurii, cele două ședințe urmând să fie întrunite în același timp și în același loc.
“Marţi va avea loc o şedinţă ordinară a Consiliului de Administraţie şi o şedinţă extraordinară a Adunării Generale a membrilor asociaţi, la sediul Complexului Energetic Oltenia. Ca şi punct foarte important pe ordinea de zi este acela de reprimire în calitatea de membru asociat a Consiliului Judeţean Gorj în cadrul Asociaţiei Clubul Sportiv Lignitul Târgu Jiu. Şedinţa comună va avea loc la orele 12”, a declarat Aurel Popescu, membru al Consiliului de Administraţie de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu.
Mai mult, anumite surse susțin că această şedinţă, Marin Condescu va supune votului membrilor AGA şi CA şi intrarea în asociere a mai multor firme, lucru pe care liderul FNME l-a anunțat în urmă cu câteva săptămâni. Tot Aurel Popescu a declarat și că nu se va lua în calcul în cadrul şedinţei comune înlăturarea lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului.
“Nu este pe ordinea de zi acest lucru.  Ştiu că s-a discutat şi se aşteaptă un punct de vedere al unor specialişti în ceea ce priveşte documentele şi actele contabile şi partea de evidenţă contabilă a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu”, a adăugat Popescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.