Întrebare pentru ANI: Bebe Ionică, și curvă și scamator?
Întrebare pentru ANI: Bebe Ionică, și curvă și scamator?
Investigatii31 august 2012
  • Bebe Ionică a fost numit în mai 2012 secretar de stat în Guvernul Ponta
  • Bebe Ionică susținea în ziarul său că rămâne mogul de presă, doar până la numirea în funcția publică, după care se va retrage
  • În caseta redacțională a ultimului număr al Gazetei Gorjului, Bebe Ionică figurează ca director general, în timp ce în conducerea societății și-a plantat doi interpuși care, ca pe la noi pe ”aicișea”, îi poartă numele –  Ionică Bogdan și Ionică Dragoș
  • Ponta i-a dat serviciu la Guvern – pe cale de consecință, mai poate trustul ”independent” al secretarului de stat Bebe Ionică să spună adevărul despre Ponta, de exemplu?
  • Câți bani publici înghite trustul lui Bebe Ionică?

”Gorjeanul ” a rămas tot al Partidului

Se zice că presa ar fi între puterile unui stat democratic. O putere independentă, în slujba cetățeanului, chiar. Din nefericire, evoluția lucrurilor din ultimul timp ne-a convins că independența este doar în categoria ”cuvinte despre cuvinte”.
Unicul scop al mass-media a devenit manipularea opiniei publice în interesul celor care dețin puterea politică pe teritoriul locuit de noi, cei degradați de guvernanți până la nivelul de populație (cu valori numerice fluctuante). Scăderea premeditată a nivelului educației în România îi transformă pe concetățenii noștri în receptori de opinie, mai degrabă decât emitenți, adică victime sigure expuse manipulării prin presă. Așa s-ar descrie acest viciu de democrație, prin intermediul mass-media, exprimat de diverși analiști.
Dar să revenim la băieții de băieți, care ”știe” cu politica, cu banu’ și, mai ales, cu manipularea, în interes de partid. Printre aceștia, un reprezentant de vază în Gorj – mogulul Bebe Ionică, recent angajat la stat de cel mai cinstit premier, prietenul politrucilor staliniști, și protectorul foștilor prefecți pedeliști, Viorel Victor Ponta. Trustul său de presă este specializat în alergat procurorii DNA, alături de diverși săteni confuzi de prin Gorj… Ce fac reprezentanții acestui trust nu e, desigur, instigare la violență sau ultraj, ci manifestare a ”independenței” jurnalistice, în interesul PSD și de dragul independenței justiției…

Mogulul Bebe, după modelul dinozaurilor lui Năstase?

Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație a făcut public un studiu, ce constată că presa de pe teritoriul cu populație de cetățenie română este acaparată de 12 dinozauri. La originea acestei tipologii a dinozaurilor se află publicitatea de stat, care s-a ridicat la suma astronomică de 65 milioane de euro, în timpul guvernării Năstase. Între timp, au apărut și pui de dinozaur, disparați la nivel național, categorie în care aș îndrăzni, cu mult respect, să-l încadrez și pe Bebe Ionică.
Spun acest lucru deoarece ar fi interesant de știut ce bani publici a primit S.C. Gorjeanul S.A. de la puterea PSD din Gorj, în ultimii ani, și ce va mai primi de la Guvern, în viitorul apropiat… Cum se poate constata lejer că PSD nu s-a reformat în ultimii 8 ani, la nivel de cadre, intuiesc că și practicile au rămas, așijderea, nereformate, adică tot cele ale lui Adrian Năstase (momentan, blogger de pușcărie). Nu e o exagerare a bănui că vom reveni la publicitatea de stat de prin 2002-2003. Bebe Ionică și trustul său ar fi eligibili. Să fie acesta motivul pentru care nu renunță la funcția de director general al Gazetei Gorjului?
Cert este că, pe site-ul Ministerului Comunicațiilor, în declarația de interese, mogulul Bebe susține că nu are legătură cu vreo societate comercială (cum ar fi S.C. Gorjeanul S.A., par exemple), iar pe CV uită să menționeze orice fel de conexiune a persoanei sale cu Gorjeanul sau Gazeta Gorjului… Să sperăm că nu minte în acte oficiale, deși prezența în Guvernul USL nu are vreo legătură cu feciorelnicia. Nu o zic eu, o spune fostul ministru de Interne, Ioan Rus.

Curvele din politică, scamatori în presă?

Ministrul Rus, la debarcare, a dat de înțeles că în politica teritoriului cu populație vorbitoare de limba română, bărbații merg în treaba lor, separându-se de curve. Statutul de mogul de presă îi arogă lui BB. Ionică puterea prestidigitației cu noi, cetățenii banali, cărora actualul Guvern ne contestă și dreptul la CNP, atunci când interesul de partid o cere. Până ne lămurește public, cu ajutorul Monitorului Oficial și, eventual, auto-eliminându-și numele din caseta redacțională a ziarului său, îl întreb pe Bebe Ionică – el ce este acum – curvă sau prestidigitator? Desigur, doar în sensul terminologiei colegului său de partid, Ioan Rus, inoportunez cu întrebarea…
Faptele din meandrele concretului cam ne determină să afirmăm că dl. Ionică nu și-a rezolvat situația incompatibilă (și încă e director, deci prestidigitator de presă, după cum sugerează caseta tehnică a Gazetei Gorjului).

Fiecare curvă are un ”tătic”!

Ah, în dilema aceasta… undeva, mai există și subiecții care constituie populația de pe teritoriul ce era… cândva, România… Am soluție și pentru asta!
Dacă se întreabă cineva … pe cine deservește – și în interesul cui prestidigitează – presa ”independentă” a lui Bebe Ionică, i-aș replica cu o glumă à la Michael Moore, parafrazând genialul său ”Fahrenheit 9/11”:  pe de-o parte, avem cetățeanul simplu din Gorj (care se uită în gura… presei lui Bebe Ionică, vorba cuiva, ca la D-zeu), pe de altă parte, avem un anumit partid politic, susținut antenist (care –i asigură lui Bebe Ionică funcții și bani publici). Bebe, sărmanul, se află la mijloc; în cazul de față, ce să aleagă – binele nostru (noi nu-i aducem bani, dar vrem adevărul), sau pe cel al USL, care-i dă mulți bani, mulți bani publici și funcții să ”ne hrănească” cu adevărul ”care trebuie”?
Ca atare, este, oare, posibil ca, dimineața, când se trezește Bebe și verifică politica editorială a Antenei 1 Tg-Jiu sau a ziarelor Gorjeanul și Gazeta Gorjului, să se gândească, mai degrabă, la binele lui Ponta și al lui Șova, decât la al nostru?
Pentru că, la câți bani publici a primit S.C. Gorjeanul S.A. și la ce funcție în Ministerul Comunicațiilor are Bebe Ionică, de ce nu s-ar gândi la binele lui Ponta, mai degrabă decât la acela al cititorilor Gazetei Gorjului și ai Gorjeanului
Pentru că, Bebe, puiule, who’s your daddy?

39 COMENTARII
  • gopo 31.08.2012 la ora 16:28 pm
    Cazaturilor,Bebe Ionica si alti "moguli",asa cum ii etichetati i intr-un limbaj de toata jena dau de lucru si asigura salarii la multi oameni,in vreme ce voi sunteti parazitii,latraii ce va legati de tot ce misca in judet,fiind toti niste hoti si ticalosi.La munca cinstita,neica,ca ne-am saturat de atatia bagatori de seama,in realitate niste catavenci de tot ridicolul.
  • gorjanul 31.08.2012 la ora 19:03 pm
    Mai prostovane care te ,, intitulezi '' [ vorba personajului din Vacanta Mare] , gopo . Acest moguli de carton , cazaturi , cum le spui tu beneficiaza fara nici un fel de licitatie de milioane de euro de la Calinoiu , Carciumaru si restul caracatitei PSD iste de la Gorj , pe cand ,, parazitii'' cum le zici tu traiesc din munca lor si nu au nici sedii luxoase , nici masini de lux . Pe cand pacaliciul tau de Bebe Ionica si slujba la stat si incompatibilitate si afaceri cu statul . Asa ca mai ,, gopo '' mergi te rog la pascut .
  • gopo 31.08.2012 la ora 20:30 pm
    Bine mai,gorjanule,asa este cum spui tu,sunt un prostovan,merg si la pascut,cum face orice animal atunci cand ii este foame.Vad ca esti om destept si folosesti un vocabular ales,elevat precum toti intelectualii de la prestigioasa dv.publicatie.Dar va rog f.frumos ,noi astia din "bobor"avem dreptul la opinie,fara a fi gratulati din partea domniei voastre cu astfel de cuvinte magulitoare?Pai,vezi mon chere,ca esti carcotas si evident urmasul unui accident al naturii.Acum,poti iarasi sa ma decapitezi,iti sta la-ndemana,tu,Hippias-inteleptul inteleptilor,eu-s trecutul apus,tu lumina de azi,privind impreuna cu mitocanul de aiurea la luna.Pentru ca doar voi sunteti calea,adevarul si viata, asa ca faca-sa voia voastra ...cat sa tina pana colea...,pana la Dumnezeu.in absoluta lui randuiala.Doar asa cred ca poti sa fi de acord,cel putin cand macularea si uratul uman sunt ,din pacate in expansiune.
  • velcea 31.08.2012 la ora 23:27 pm
    Gorjeanul este cel mai de c.. ziar din Gorj.Publica numai comentariile care ii plac! Lauda familia Gorun si UCB in fiecare editie! Lauda autoritatile (de orice culoare) pana la refuz!
  • costy 01.09.2012 la ora 0:11 am
    Velcea,cotidianul Gorjeanul este un brand,datand de la 1925.Asa ca las-o mai moale cu vocabularul tau de maidan.Nu stiu care este gradul tau de rautate,dar spre deosebire de alte ziare,aici au acces si colaboratorii-oameni respectabili,ce trateaza o gama variata de probleme,expun creatii artistice,la fel de prezent este si fenomenul cultural,stiintific,etc.Ca tu si altii ca tine,poarta obsesia Gorun,asta va priveste in primul rand,dar nu particularizati cazurile,generalizandu-le la nivelul tuturor segmentelor populatiei,ori impunandu-le camunflat stilul vostru jurnalistic,agresiv,adeseori injurios si suburban.Cu alte cuvinte se poate face presa,in cazul vostru de investigatii si printr-un mod decent,civilizat,ci nu doar rasturnand galeata cu laturi in capul unora sau altora.In rest,sa ne auzim numai de bine.
  • C. CUTEANU 01.09.2012 la ora 9:52 am
    @ costy Comic! Gorjeanu - cotidian etalon pentru cum sa se faca presa?!? :)) Daca cum n-as rade, probabil as rade in hohote!:))))))) In viitorul apropiat voi prezenta public contractele din bani publici primite de acest cotidian aservit potentatilor locali, de orice fel ar fi acestia, intocmai cum era inainte de 1989 PCR-ului. Macar atunci nu exista alta optiune, si nici libertate, insa acum ... ba mai mult atunci existau ziaristi de profesie, nu amatori care se pun in genunchi in fata oricarui politician sau partid politic cu ceva bani la dispozitie... In concluzie, Gorjeanul a fost si a ramas un cotidian de propaganda pentru oricine detine puterea politica. Sfatuiesc cititorii nostri sa citeasca din cand in cand acest masacru pentru inteligenta, care este "Gorjeanul", spre amuzament. Colaboratorii lor -mentionati de "costy"- sunt, in general, fosti secretari de partid, precum fostul profesor de la Babes-Bolyai, Grigore Drondoe, sau diversi alti turnatori si fosti securisti. S-a mentionat chestiunea Gorun mai sus - cititorii pot decide mai bine: dati o cautare pe google pentrua va lamuri in legatura cu stilul propagandistic - demn de cel mai jegos utecism - pe care-l veti descoperi in articolele despre Goruni si UCB, in articolele semnate Minodora Sucea sau Anamaria Stoica. Citindu-le "capodoperele", iti vine sa te intrebi cand va iesi Gorjeanul din epoca de trista amintire, pe care stilul nostalgic in care fac presa il evidentiaza cu prisos. Un astfel de stil, cert comunist, demonstreaza ca, uneori, jurnalistii trebuie sa fie si inteligneti pentru a putea face presa cu adevarat, prezentand realitatea filtrata prin instrumentul critic al discernamantului. Ceea ce se numeste "Gorjeanul" este un pacat pentru mediul afectat de hartia irosita pentru publicarea acestui cotidian inutil pentru o Romanie eliberata de comunism acum 23 de ani
  • publicistul 01.09.2012 la ora 11:36 am
    Stimate,domnule Cuteanu,dincolo de apelative si insultele aduse,cu sau fara temei,cotidianului Gorjeanul,imi rezerv dreptul de a va actiona in judecata,fiind unul dintre colaboratorii acestui ziar.Motivul;"diversi alti turnatori si securisti", cerandu-va sa argumentati pe baza de documente,fapte si inscrisuri,afirmatiile facute.De nu veti dovedi acest lucru,urmeaza ca justitia sa-si faca datoria.Altfel spus,dreptul la exprimare a fiecaruia,nu da voie la calomnii si acuze nefondate,raspunzand fiecare pentru faptele sale.Deocamdata atat,urma va alege.
  • velcea 01.09.2012 la ora 12:12 pm
    @costy Ziarul comunist Gazeta Gorjului a laudat pe Ceausescu si clica lui si acum pe gorun si familia. Aici orice om pupincurist ca si tine poate sa exprime o opinie! Acolo nu vezi un comentariu(nici macar pro) Acest Costy e un Vasile transcedental din numarul trecut care comenta aiurea si fara rost. Cititorii pot sa dea un search si vor vedea ce ziar comunist este!
  • C. CUTEANU 01.09.2012 la ora 12:40 pm
    @ publicistul Neindoios, e bine sa ma dati in judecata, ar fi o modalitate de a va face reclama... Nu ca asta ar salva in vreun fel comedia trista care este Gorjeanul. De altfel, o sa incetez sa comentez in legatura cu domniile-lor, am senzatia ca incep sa le fac reclama. E totusi patetic sa fii, in 2012, ziar "independent" si de partid... Ce sa-i faci? Vechile metehne! In acelasi timp... verificati cam cu ce s-a ocupat un colaborator al Gorjeanului, dl. Drondoe, la Babes-Bolyai inainte de 1989, inainte sa va hazardati cu diverse afirmatii. Banuiesc ca domnia- sa este un model pentru cei ca Dvs., colaboratorii de la Gorjeanul. Nu cunosc ce alti colaboratori mai aveti si sincer nu ma intereseaza, sper ca exista si oameni care nu se incadreaza in categoria celor care faceau cariere inainte de 1990, altfel decat prin meritul propriu. Comentariul meu nu-i viza decat pe aceia; spun acest lucru, din fair-play, pentru a nu fi nedrept fata de cineva. Daca exista si alti colaboratori, separabili, ca specificitate, de modelul mentionat mai sus, evident nu e cazul sa se simta incadrati in aceasta categorie. Finalmente, modul de a scrie al celor care contribuie la gazeta dvs este unul ce aminteste de alte timpuri. Nu am vreo indoiala - vom reusi sa descoperim lucruri interesante, asa ca este intelept sa ma dati in judecata: imi veti obtine intreaga atentie:). Asa ca faceti-o!
  • publicistul 01.09.2012 la ora 13:12 pm
    Sa fiti convins ca am s-o fac,doresc a limpezi apele,atat de rau poluate de tot felul de indivizi ce considera pentru ei calomniile,jignirile si scandalurile un mod de viata si al existentei lor.Din acest moment,va asigur de incetarea oricarei polemici pe forumul publicatiei domniilor voastre.,indiferent de replicile primite.
  • pop 02.09.2012 la ora 11:49 am
    Toti locuitorii orasului care au o anumita vasrta stiu ca Gorjeanu era pe timpul lui Ceusescu numit Scanteia Gorjului. Acum este ziarul de casa al unui grup de interese!
  • geo. zi-le dl geo! 02.09.2012 la ora 12:32 pm
    cel mai slab se plinge Justitiei, intre ziaristi acest lucru e o rusine. arma ziaristului este PIXUL. aratati-ne ca il tineti in mina nu ca sa va scarpinati după ureche... luati-va de piept, paruiti-ve, trantiti-va...nu aveti grija, vedem noi, cititorii, de partea cui e adevarul...asta ne intereseaza pe noi...toate celelalte strimbari din nas, futilitati, ofuscari tin de orgolii inflamate... Adevarul pe care noi il vom culege din INCAIERAREA dv. este supremul castig!
  • ivan fulea 02.09.2012 la ora 12:42 pm
    vrem sange! sa vopsiti gardul cu sangele Leopardului! poate numai asa vom scapa de trogloditi si impostori!
  • leonardo 02.09.2012 la ora 13:12 pm
    Ziar independent????!!!! pe dracu! astia sint in stare sa zica lui SCARAOTCHI ca este alb ca un inger sau ca o mireasa! Ziceti voi ce vreti, noi citim ce este!
  • pacoste 02.09.2012 la ora 13:17 pm
    fostul secretar PCR care semneaza paranoic ,,prof. univ. dr. Grigore Drondoe” are un limbaj vulgar e putin zis... un limbaj de *****, de ********, de *******... mai sint si alti, dar domnia sa s a ilustrat ca ,,luptator pe frontul uselist” ca un vajnic latrau... bine ca l a ejectat Gorun ca acest individ era o ********** pt UCB
  • curca nic. 02.09.2012 la ora 13:21 pm
    deci pina si gorun l a dat afara pe acest bosorog bolsevic!!!
  • C. CUTEANU 02.09.2012 la ora 14:55 pm
    @ forumisti GorjNEWS Daca intr-adevar acel domn/doamna de mai sus(":publicistul/a"), ramanand fara argumente intr-o polemica civilizata, va fi indeajuns de barbat, incat sa ma dea in judecata, ma voi bucura zgomotos - ba chiar vom sti cine sunt lasii de la "Gorjeanul" care nu au atata incredere in propria lor publicatie, incat sa-si foloseasca numele real, atunci cand injura mascat si fara argumente. Cata frustrare trebuie sa fie in acesti oameni fara timp...! Pe scurt, eu am jignit *(spune domnia-sa) intentionat un forumist anonim (ii stiu deja IP-ul), care-si inghite zi de zi trecutul comunist, probabil, prin sediul cu toaleta al fostei Gazete a Gorjului; apoi se revolta pe forumul celui mai liber ziar din Gorj -("GorjNEWS") - cu acceptul si pe banii nostri- probabil, pentru a demonstra public lipsa de penetrare publicistica in piata publica a unor nostalgici ai comunismului, multi dintre ei fara scoala de jurnalism, dar preluati de "Gorjeanul", cu unicul scop de a promova USL-ul, o alianta exasperata de impotenta publica si politica a liderilor sai infantili. Ce ar fi fost ca fostul prefect - Liviu Andrei - pe care, si eu si colegul Daju, l-am sfaramat sub adevarul opiniilor noastre - sa se comporte la fel de lipsit de barbatie ca si barbatii in fuste de la Gorjeanul...? Glumesc, in caz ca vreunul dintre ei doreste sa ma dea in judecata pt ca i-am acuzat ca poarta fuste...si intr-adevar chiar poarta... Domnisoarelor si doamnelor + domni cu fuste de la "Gorjeanul" - daca aveti argumente, scoateti-le la iveala - cititorii nostri vi-o cer (la GorjNEWS e libertate!)- asa ca intrati in disputa publica cu mine; nu cred ca cineva crede ca eu pot fi intimidat de anonimi cu fusta care se joaca de -a reclamagiii pe la judecatorie....! Adevarul trist e altul: cum "Gorjeanul" a fost singura publicatie inainte de 89 din Gorj, aceea a fost unica perioada cand la acest ziar au activat profesionisti - hai sa zicem ca ma pricep! Acum sediul lor e populat doar de prompteristi/e stravezii, in timp ce unicul barbat pare a fi Gabriela Mladin. Ceilalti, barbatii cu fuste, ii astept la tribunal, dat fiind ca nu au argumentele la ei. Este rusinos a scrie la Gorjeanul in zilele noastre- sfatuiesc orice alti tineri jurnalisti sa nu o faca - ii poate compromite pe viata, dat fiind ca vechii nomenclaturisti inca isi dejecteaza ideile nostalgice acolo! In final invit cititorii GorjNEWS, doar intru amuzament si pentru a vedea ce insemna presa de partid pe timpuri, sa citeasca, din cand in cand, cotidianul Gorjeanul pe internet ( nu e cazul sa va irositi banii, mai ales ca e criza) - veti vedea ca am dreptate: aceasta plastografie ingenuncheata a realitatii de dupa comunism, cu trecere doar in mediul rural - in special prin satele de munte, unde inca nu s-a aflat ca Ceausescu a murit - nu e cazul sa mai polueze mediul publicistic din Gorj. Astept opinii... Cat despre contributorii de la Gorjeanul - fosti sau nefosti turnatori si securisti- va rog sa ma citati la judecatorie cad ma dati in judecata; mi-e indeajuns de scarba de asemenea "creatori de opinie", incat cred ca ma voi amuza teribil sa vad barbati in fusta recitandu-mi cuvintele intr-un proces de calomnie! Sunt convins ca ziarul "Gorjeanul" ma poate ajuta in acest sens - doar asa putem rade si "sa ne simtem bine" cu niste relicve ale trecutului si urmasii lor din contemporaneitate....! In sinteza: subsemnatul, Cerasel Cuteanu (imi asum ca eu acuz existenta unor barbato cu fuste care scriu la Gorjeanul!) , doreste ca o publicatie sustinuta financiar de un secretar de stat din guvrenul USL(Bebe Ionica) al prim-ministrului Ponta(care uraste poporul german), sa nu mai minta cetatenii onesti din Gorj. In acest sens, vreau sa avertizez public ca la aceasta publicatie intuiesc ca sunt contributori - unii, barbati in fusta -indivizi ce au avut activitate dubitabila inainte de 89 si care, si acum, doresc sa manipuleze in interesul unui partid politic., mai ales ca urmeaza alegerile generale candva la sfarsitul anului, daca se hotaraste Ponta...
  • contributoru 02.09.2012 la ora 19:23 pm
    Filfiieri de ura,plezne crancene,vermuind in peisaje dubioase,indivizi cu cearcane negre si gurile facute punga de venin si dejectii mestecate pana la stadiul de turbare.Efemerindieni , dar guralivi si aiuriti, turmentati de aburii vanitatilor si tropaind pe zgarcitul ceas biologic de dragul banutului pentru masa fomistului,ca de bun simt nici nu poate fi vorba.Au pana la urma atuul pierderii esentialului,chiar si simtul mirosului gazcromatografului canin ,uitand pana si momentul de a se lupta frumos,fara patimi,cu atat mai mult de a trai si a muri frumos intr-o lume stramba si mereu pusa pe harta.
  • C. CUTEANU 02.09.2012 la ora 21:18 pm
    @ contributoru Adica?!?!:)))
  • contributoru 03.09.2012 la ora 10:42 am
    Stimate domn, dincolo de conjuncturi si intamplari ale istoriei,a existat intotdeauna spiritul unora de a denigra,minimaliza si ponegri pe altii.Iar acest spirit al demolarii apartine celor inferbantati de revansa,refuzand a accepta sau poate din incapacitate de a intelege si valoarea celuilalt..Intarziati sau constransi la intarziere,ne-am distrus de-a-lungul timpului mai toate valorile,inclusiv prin furia comunismului ce si-a intins cateva decenii la rand aripele ciumei peste noi.Acum,construim un capitalism anemic, am cedat si am ras tot,dar n-am pastrat nimic,asternandu-ne singuri rogojina saraciei,Gresesc.Ne-au ajutat vartos si altii si nu mai e nevoie sa dam exemple in acest sens.E adevarat ca ne-au permis sa urcam si noi,romanii,in acelasi vehicul,dar difera clasa de confort ,gararea si alinierea la nivelul de cerinte si supravetuire,daca nu de bunastare,cel putin la unul minim de suportare,completat si cu putina armonie si liniste sociala,umana.Si vom trage ponoasele multa vreme de aici incolo,pentru ca prin rautatea si fudulia noastra am reusit sa aruncam la ghena istoriei si partea buna a lucrurilor,asa,doar de dragul de a sterge trecutul,zice-se ca am fost pragmatici,ca suntem europeni..Asa s-a intamplat cu fabricile,asa cu ogoarele patriei,si nu in ultimul rand cu oamenii.Acum ne trezim ca suntem extrem de saraci,ca ne-au napadit de aiurea hotii si borfasii,ca am ramas in urma,dar continuam sa ne razboim ,cu sau fara motiv,intre noi,trezindu-ne singuratici si in nevoi,ne mai avand nici de unele sperante de mai bine.Iar si mai rau,nici nu vrem sa invatam nimic din trecutele si prezentele noastre greseli,incapatanandu-ne a lua totul de la fatidicul "0",in spiritul de acum arhicunoscut,de barfa si demolatori,indiferent de pret si consecinte.
  • popescu 03.09.2012 la ora 10:45 am
    Numai ignorantii, secaturile spirituale, neispravitii pot vorbi critic la adresa profesorului Drondoe Grigore.Acesti ratati ai societatii actuale nu vor ajunge niciodata nici la degetul mic al lui Drondoe.Nu mai latrati ca pute in jurul vostru
  • camacio 03.09.2012 la ora 11:40 am
    Cred ca-si da cu barda-n....oaie acum, domn SECRETAR de stat BB - acum cand vede si citeste ca tocmai fiul fostului sau SECRETAR de sindicat de la ziarul pe care GHEORGHE CUTEANU l-a vandut (nu doar pentru un pum de arginti...) PUIULUI DE DINOZAUR, in urma cu trei ani si ceva, poate patru - tocmai Brutus isi "injunghie" pe la spate tatal adoptiv... A propos, ce mai face PEUGEOT-ul verde "brotacel" al liderului de sindicat de la GORJEANUL, tatal dumitale, fiule? El in care categorie de ziaristi se incadreaza, ca a lucrat la GAZETA GORJULUI inainte de 1989 si la GORJEANUL pana prin 2007...?.
  • C. CUTEANU 03.09.2012 la ora 13:03 pm
    Multumesc pentru lamuriri, in stil "cuvinte despre cuvinte". Suna bine, insa nu exista argumente... Dar e bine, macar iesiti din apatie si incercati gandirea scris de tip reactiv. Asa ca ... toate bune!:)
  • C. CUTEANU 03.09.2012 la ora 14:14 pm
    @ camacio Aveti intrebari pentru ziaristul Gheorghe Cuteanu care a scris la Gazeta Gorjului si Gorjeanu? Aveti nemultumiri legate de domnia-sa si masini verzi, rog sa i le exprimati direct. Nu-l am in intretinere si cred ca va va face fata, nu trebuie sa-l apar eu, asa ca "la atac!". Alegerile fiecaruia dintre noi - dincolo de coincidenta nominala - ne apartin; mai simplu, ca pentru intelectele limitate de la Gorjeanul, ziar independent si de partid (PSD) al puiului de dinozaur, BB:) --- nu ma intereseaza deciziile d-lui pe care-l mentionati, la fel cum nu-l privesc pe domnia-sa deciziile si opiniile mele. Desigur, Gorjeanul fiind populat cu intelecte extrem de limitate - si e suficient a studia cam ce si cum scriu acestia - nu pot concepe ca e posibil ca in Gorj cineva sa nu gandeasca nepotist. Deci nu incercati sa discutati cu membri ai familiei mele - stiu ca pe aici e la taranoaia de Gorj se practica - , nu o sa incetez sa-mi expun parerile transant, in legatura cu eroarea totala care este Gorjeanul in mediul publicistic local. Deja caut alt subiect in acest sens pentru urmatorul numar din GorjNEWS, deci tineti aproape! Cat despre fostul Dvs coleg, Ghe Cuteanu, astept dezvaluiri initense - iata aceasta ar putea fi o directie prin care prafuitul cotidian rural si comunist Gorjeanul sa iasa din anonimatul si mediocritatea specifice: incepeti un serial cu multiple episoade impotriva lui Gheorghe Cuteanu. Gasesc ca ar fi cel mai potrivit gest pentru a avea ceva succes in disputa cu mine. Oricum eu voi continua sa va "calomniez":)). Haideti ca se poate - nu toti sunteti imbatraniti si plictiscosi pe acolo!
  • contributoru 03.09.2012 la ora 14:45 pm
    Imi pare rau domnule C.Cuteanu,,va credeam un om informat,desi in destule cazuri subiectiv si ametit de ambitii si glorii tranziente.,poate ca si din lipsa de ocupatie constructiva. Ca ziarele de nisa au dezvoltat apetitul pentru galceava cotidiana,iarasi va inteleg,deh,gargara mediatica se poarta,iar pentru supravetuire pecuniara se umple reteta senzationalului cu de toate.Dar ceea ce nu este la locul sau;se confunda adesea scamatoria cu talentul si buna crediinta in aflarea adevarului,pedaland mai ales pe superficial,derizoriu,manipulare si dezinformare.Chiar va dau o portita,studiind laolalta documente din arhiva securisto-comunista,lamurindu-ne cine sunt turnatorii si securistii,activistii pcr,etc ,care servesc si astazi interese de grup,asa cum clameaza un confrate sau simpatizant al publicatie dv.Ar fi interesant,pentru ca asa cum mai spuneam,imgamfarea sau prostia nu ajuta la nimic,cu atat mai mult la cunoasterea trecutului si valorii unuia sau altuia,asa,dintr-o dorita paranoica de a demola sau pata imaginea cuiva.In fine,raportul FreEx spune ca suntem pe locul 47 in lume in ceea ce priveste topul mondial al libertatii presei,fiind acceptate inclusiv"decolteurile,cracii si oarece organe mai intime",sa recunoastem pe placul unora,sau dinpotriva.Deranjeaza insa,jegul din presa,dar si angajatorii care incita la o politica editoriala de cea mai joasa speta,dovada ca 65%,conform unui sondaj recent,din populatia adulta consumatoare de presa au o parere foarte proasta,Dar cum,presa este o componenta esentiala a realitatii si libertatilor de tot felul,ramane in obligatia noastra,a tuturor, de a o apara si proteja,dar si viceversa.
  • Narcis DAJU 03.09.2012 la ora 16:24 pm
    M-as fi bucurat daca domnii comentatori ar fi adus contraargumente la ideile din articol. Intreb: 1. Ar fi ajuns vreodata Bebe Ionica ministru daca nu si-ar fi pus cotidianul "independent" in slujba PSD? 2. E normal ca in posturi de ministrii sa ajunga lingai? 3. E normal sa incalce legea, asa cum face Bebe Ionica, sa fie si lingai (ca director general al Gazetei Gorjului) si linsi (ca ministru)? 4. Cat de nesimit sa fii sa scrii, in acest context, "cotidian independent" pe frontispiciul ziarului "Gorjeanul"? 5. Cu ce a contribuit Bebe Ionica, ca patron de media, la dezvoltarea judetului Gorj, in afara de a suge bani publici pentru ziarul de partid "Gorjeanul"? 6. Cu ce greseste un ziar absolut liber, ca GORJNEWS, cand denunta astfel de aberatii ce imbolnavesc spatiul public si consacra drept normalitati ministrii- moguli, adica lingai linsi, de teapa lui Bebe Ionica?
  • Narcis DAJU 03.09.2012 la ora 16:31 pm
    Inca ceva, ca sa nu existe dubii... Citesc zilnic Gorjeanul si acest ziar e o sursa importanta de stiri pentru mine, in ivestigatiile pe care le lucrez. Totusi, razbate o duhoare de lingau lins, de Bebe Ionica...
  • purdea 03.09.2012 la ora 16:46 pm
    perfect adevarat, dle Daju! toata lumea stie lucrul asta, dar dv aveti curajul sa il rostiti
  • contributoru 03.09.2012 la ora 17:09 pm
    Da,domnule Daju,asa o fi precum spuneti,dar pentru limbajul folosit,injurios si obscen,eu v-as scoate de forumul publicatiei al carei manager sunteti.Un om civilizat,citit si cu 7 ani de acasa altfel ar trebui sa-si expuna argumentele,iar dupa toate cele investigatii facute se pare ca judetul Gorj e plin de pungasi pe la toate nivelurile de decizie si executie,gandind a importa totul;portari,vardisti,randuitori publici,bagatori de seama cu nimic mai destepti,dar ceva mai hoti pentru ,de acum,proverbiala noastra cascarabeta romaneasca,samd.Referitor la parerile si mai ales la etichetele puse ziarului Gorjeanul,dupa opinia mea,intr-un limbaj suburban si de toata jena,e pana la urma dreptul dv a vi le exprima.Dar a-i baga pe toti cei ce se exprima,intr-un fel sau altul,in paginile acestui cotidian,mi se pare o mojicie impletita cu rele intentii si turbulente evidente determinate de aburii vanitatilor de tot felul,scapandu-va tocmai esentialul.Iar ceea ce va zic acum este un un fel de replica,judecand pana si persoane pe care nu le cunoasteti,intr-un mod ciudat,adica "un altfel de educatie",al calcatului cu cismele pline de noroi.peste tot,chiar si peste ce este omenesc,curat si frumos.
  • stefan 03.09.2012 la ora 17:48 pm
    domnule Contributor, volintirii si pupincuristii se cunosc de departe, nu o mai lalaiti si dvs, mi se pare mie sau chiar sunteti in aceeasi oala cu compatimitii??? va rugam sa CONTIBUITI la discutie mai...constructiv si mai demn!
  • contributoru 03.09.2012 la ora 18:24 pm
    Stefane,un caine cit de mic,e mult mai demn decat o mare parte din societatea omului,care a luat-o razna.Vezi la caine numai ardoare,devotament,fidelitate,sinceritate,de te tulburi frumos.Unde mai vezi asta la om,la care totul este interes egoist,privat,de casta sau politic,smecherie,ura,invidie,dar si multa prostie,or,toate astea te tulbura urat.In cazul matale,mintea nici macar nu respira,deci este clar-respect pentru caine.
  • contributoru 03.09.2012 la ora 18:40 pm
    Respect pentru caine,domnule Stefan.doar el mai are sentimente alese,cat de mic ar fi-devotat,sincer,plin de iubire,etc.La om totul s-a uratit,fiind plin de ura,invidie,luand-o adeseori razna de parca nici mintea nu -i mai respira.Doar atat comentez cu dumneata,cat despre volintiri,pupincuristi si ...oala cu compatimiti,sigur ati gresit adresa,si vezi,de ce colegii ii spun sefului"cainele ala batran"?
  • Pt. bietul Contributor 04.09.2012 la ora 12:17 pm
    dle contributor (cu c mic), variatiunile dtale pe aceeasi tema sunt jalnice! era sa ma insel, dar nu te vezi dintre patrupede (rasa in cauza e superioara, desigur). ce se scrie pe aici nu e de dta! le vezi stramb, din cauza lentilelor mintale... te-ai ratacit, biet contributor, biet somnambul zapacit circulati, va rog, pe partea cealalta! cad caramizi!
  • sorin 04.09.2012 la ora 18:51 pm
    dlor, mai multa ingaduinta, toleranta si animalele au suflet!
  • contributoru 04.09.2012 la ora 21:36 pm
    Domnule Sorin,aveti dreptate,numai ca cei ce incita la un asemenea limbaj nu sunt animale.
  • nitescu 04.09.2012 la ora 23:22 pm
    Domnule cu Contributia mereu amanata, iar ai inghitit galusca: Sorin de mai sus v-a administrat o ironie veritabila si dumneavoastra ati luat o drept un compliment solidar... incă o data, dati dovada ca sunteti cam ...naiv și depasit. Pai atunci, ce cautati, domnule, pe sub aceste balcoane dezghetate? nu vedeti ca de sus cad sloiuri... nu, nici pe celalalt nu puteti merge : pe acolo cad caramizi, doar vi s a zis! pe scurt: Musiu Contributor, v-ati ratacit in acel oraș! mai pe departe de ziduri si mai uitati va pe unde calcati... pe jos puteti da si in ceva neplacut! TEREN MINAT, Dle CONTRIBUTOR! iar dta NU AI ECHIPAMENT, ai iesit caine surd la vanatoare... Ole, ole!
  • vintila 06.09.2012 la ora 9:43 am
    Bebe spune ca el a salvat Gorjeanul din p.asta de vedere are dreptate dar de ce a facut din el un ziar de partid si pus in slujba intereselor lor?
  • corcodel 10.09.2012 la ora 20:55 pm
    Nitescu spune ca este nepotul lui Trohonel de la Poiana,dar nu e adevarat,este var din frati cu Modroaga de la Buduhala Veche.Iar cand era mic,a cazut in cap,de aceea a si luat-o acuma razna.Uneori,pericol public.
  • grigore 15.09.2012 la ora 18:01 pm
    corcodele esti dus cu toiul!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.