Investigaţiile GORJNEWS.ro naşte monştri
Investigaţiile GORJNEWS.ro naşte monştri
Opinii19 august 2010

Ieri, GORJNEWS.ro a publicat un articol care a creat multă vâlvă. Se cuvin făcute unele precizări.

1. E din ce în ce mai greu de înţeles de ce majoritatea mass-media din Gorj preiau subiectele lansate exclusiv de GORJNEWS.ro, dar se feresc ca dracul de tămâie să pronunţe numele sursei.
2. Este din ce în ce mai hidoasă specia de jurnalişti care şi-au făcut un obicei din a realiza îndelungi emisiuni de televiziune în baza investigaţiilor produse de GORJNEWS.ro, cu persoanele incriminate invitate în studiourile transformate, contra cost, în saloane SPA, dar fără a solicita vreodată, în viaţa lor, vreun punct de vedere de la autorul materialului jurnalistic de bază. Este genul de emisiuni în care se restabileşte adevărul şi în care moderatorul respiră doar cu aprobarea invitatului – finanţator.
3.  În multiplele ieşiri publice de ieri prin care Liviu Andrei a încercat să restabilească adevărul, şi-a făcut foarte mult rău. Deşi profesor de sport, a înţeles repede că se conturează pe GORJNEWS.ro o serie de dezvăluiri despre valenţele penale ale activităţii prefectului de Gorj. De aici disperarea sa, vizibilă de pe Lună. A negat că, deşi suspendat, Ştefan Burcheci a venit zilnic la serviciu şi e greu de înţeles cum mai poate da acum, ca prefect, ochii cu subordonaţii săi, cărora le e limpede că a minţit, dar se fac că plouă fiindcă tremură că vor fi disponibilizaţi. S-a alintat că aş avea ceva personal cu domnia sa, neştiind că foarte greu obişnuiesc să scriu despre oameni căzuţi. A insinuat că aş avea un stăpân care m-a asmuţit împotriva lui, dar nu poate să-i dea numele deocamdată. Am mai spus-o de nu ştiu câte ori: voi ceda GORJNEWS.ro şi voi accepta să fie finanţat de prima persoană care îmi va demonstra că îi pasă de România şi de Gorj atât cât îmi pasă mie. Dar pentru Liviu Andrei asta e imposibil de înţeles. El receptează realitatea imediată prin puţinii algorimi ce-i posedă. Când întâlneşte ceva pe care nu îl poate încadra în nicio schemă sau pe care el şi acoliţii nu îl pot cumpăra, intră în panică. Aşa a făcut ieri.
4. Liviu Andrei e panicat pentru că ştie că deţin o întreagă documentaţie prin care voi demonstra valenţele penale ale activităţii sale de prefect, deşi acest lucru cădea în obligaţia instituţiilor abilitate, plătite din bani publici, dar corupte până în măduva oaselor şefilor lor. Spectacolul este deplin pentru că Andrei ştie exact ce documente deţin. De unde? De la cel puţin doi ziarişti care le-au obţinut din aceeaşi sursă, au garantat că le vor publica,dar au preferat să le vândă şi să se vândă. Domnule prefect, îmi cer scuze că vă deranjez: eu nu mă vând!
5. Când am demonstrat că poartă maieu roşu pe sub cămaşa portocalie, şi-a siluit juriştii zile în şir să găsească un cârlig, cu orice preţ, pentru a depune plângere penală împotriva mea. Ieri a procedat la fel. Îi urez succes, cu două menţiuni: nu pentru asta sunt plătiţi din bani publici juriştii Prefecturii; voi face proba verităţii în instanţă.
6. Dacă aceluia pe care Liviu Andrei îl bănuieşte greşit că ar susţine financiar GORJNEWS.ro i-ar păsa de Gorj atât cât îmi pasă mie, astăzi am avea un prefect inteligent, capabil şi integru.

7 COMENTARII
  • gorjanul 19.08.2010 la ora 17:17 pm
    Tareee , ai declansat panica in prefectura . Felicitari Narcis, ţi am mai spus ca nu ai concurenţa pe segmentul tau ,, de piaţa,,.Si nu ţi face probleme cu ,, concurenţa ,, care preia subiectele de la tine , in general cititorii cunosc realitatea.Inca o data felicitari.
  • Dumitrache 19.08.2010 la ora 19:06 pm
    OK. tot inainte!
  • count-down-ărul lui andrei 19.08.2010 la ora 23:24 pm
    super tare. andrei, the count-down, began! auzisi Narcis! cica deja disparura niscavai documente secrete de la Prefectura, din zona corpului de control s-acu' cica vrea sa dea vina pe DB!!!
  • Cosmin Cristea 20.08.2010 la ora 6:44 am
    Tsunamii prin Prefectura....:)).... .
  • Stelea 20.08.2010 la ora 11:45 am
    Se aude de o descindere a Corpului de Control al primului ministru la Gorj! Oricum, Premierul este INFORMAT punctual cu privire la proasta imagine media in care se afla Prefectura Gorj
  • justitiarul 22.08.2010 la ora 6:56 am
    primaria tg-jiu nu intra in vizorul prefecturii?.ce corp de control are prefectul,cand in primaria tg-jiu s-au derulat cele mai mari smecherii?sau o mana spala pe alta???
  • Cosmin Cristea 25.08.2010 la ora 22:05 pm
    Eu m-am uitat bine in poza..... . Sunt rame domn'e nu monstrii... . Gainile mananca rame... . Gruparile national-socialiste au drept scop obtinerea de bani si exterminarea cetatenilor cu viziune.... .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.