Ion Claudiu Teodorescu, demis din conducerea Ministerului Justiției, după dezvăluirile din GORJNEWS
Ion Claudiu Teodorescu, demis din conducerea Ministerului Justiției, după dezvăluirile din GORJNEWS
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte16 decembrie 2015


Premierul Dacian Cioloș a aprobat propunerea noului ministru al Justiției, Raluca Alexandra Prună, de demitere a secretarului general adjunct Ion Claudiu Teodorescu, făcută imediat după dezvăluirile publicate de GORJNEWS, săptămâna trecută.
În ancheta noastră de presă, preluată și de B1 TV (înregistrare disponibilă aici), am probat că fostul premier Victor Ponta și fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, au pregătit în ultimele lor zile de mandat un concurs ilegal, în urma căruia Teodorescu ar fi fost bătut în cuie, pentru totdeauna, în conducerea Ministerului Justiției, indiferent ce guverne și ce premieri s-ar fi succedat la conducerea țării. În aceeași anchetă am probat că Teodorescu nu avea niciun fel de legătură cu posturile de conducere în care a fost promovat abuziv de către Ponta.
Iată decizia de demitere, publicată astăzi în Monitorul Oficial al României.
decizie teodorescu După destituirea lui Laurențiu Ciurel de la conducerea Complexului Energetic Oltenia, este al doilea semnal de normalitate pe care noul premier, Dacian Cioloș, îl dă gorjenilor, prin demiterea lui Ion Claudiu Teodorescu.
Potrivit surselor noastre, Alin Vasile Văcaru urmează să fie și el demis din conducerea Prefecturii Gorj, în perioada imediat următoare.

1 COMENTARII
  • gogu 16.12.2015 la ora 22:20 pm
    Prefecturasul Alin Vacaru ( nume predestinat functiei ) va fi demis de catre premierul Ciolos pentru refuzul de a repune pe functia de viceprimar la Pestisani a lui Ilie Fuiorea desi prefecturasul are o decizie a Curtii de Apel Craiova irevocabila . In cateva zile prefecturasul va fi istorie .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.