Ion Tudor are trei dosare penale. Comisarul Scrădeanu doarme pe ele
Ion Tudor are trei dosare penale. Comisarul Scrădeanu doarme pe ele
Investigatii12 decembrie 2010

Din GORJNEWS aţi aflat, cu documentele de rigoare, cum a pitulat comisarul Scrădeanu Gheorghe, din IPJ Gorj, dosarul penal în care trebuia să îl cerceteze pentru stopaj la sursă pe Caragea Gheorghe, tatăl întâiului miliţian al judeţului Gorj. În continuare, veţi afla cum doarme acelaşi comisar pe trei dosare penale deschise – de nevoie, nu de drag – şefului Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor.

Peste câteva zile, tot din GORJNEWS, veţi afla de ce şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Gorj, Sorin Trotea, nu are nimic împotrivă ca dosarele sensibile să fie dirijate de Caragea, la dospit, comisarului Scrădeanu.
La GORJNEWS au ajuns, din mai multe surse, informaţii conform cărora Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, este cercetat în câteva dosare penale. Nimic surprinzător, având în vedere „isprăvile” lui Tudor, detaliate în ultimele luni de GORJNEWS. Interesant este, în schimb, că cele trei dosare penale, apreciate de Caragea ca „sensibile”, au fost dirijate la dospit, către comisarul Scrădeanu Gheorghe, acelaşi care a uitat câteva luni la rând să îl cheme la audieri pe tatăl comandantului IPJ Gorj, dovedit de GORJNEWS că se făcea vinovat de stopaj la sursă.
Potrivit răspunsului primit de GORJNEWS, „la 11.08.2010, 03.09.2010, respectiv 23.09.2010, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj i-au fost trimise spre cercetare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, plângerile înregistrate sub numerele 5.081/P/2010, 5.614/P/2010 şi 6.203/P/2010. Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, efectuează cercetări cu privire la aspectele semnalate în aceste plângeri, iar la finalizarea acestora vor formula propuneri prevăzute de Codul de procedură penală„.

Cum în dosarele cu pricina e vorba de posibile infracţiuni consumate, nu în derulare, blocarea lor la nivelul IPJ Gorj luni de zile – din august a.c. până în prezent –  constituie încă o dovadă a putreziciunii instituţiilor statului de drept.
Recent, întrebat de mai multe ori de Adrian Drăgoi într-o emisiune a RTV dacă e cercetat în vreun dosar penal, Ion Tudor a negat de fiecare dată categoric. Câteva zile mai târziu, la Târgu Jiu au îngheţat apele. 🙂

[youtube]g07vbML-7tc[/youtube]

84 COMENTARII
  • Bumbacel 13.12.2010 la ora 1:08 am
    Bine le mai zici Narcis. Sunt inconstienti toti acesti indivizi care tergiverseaza toate aceste dosare si nu numai, dosare privitoare la multele spete ce fac referire la Politia Comunitara Targu Jiu, acesti TOVARASI nici nu viseaza la ce nivel s-a ajuns cu aceasta murdarie, nici nu viseaza la ce se expun si ce ai paste. Ar trebui sa se gandeasca, ca dosesc fapte foarte grave, si din august pana in prezent nu s-a dispus nimic concret, ca sunt multi oameni care stiu la concret multe rau, ca sunt documente si probe incriminatorii la fel foarte multe. Ar fi trebuit sa ai lasi asa, sa nu tragi niciun semnal de alarma. Aspectele sesizate aici sunt valabile si pentru o alta institutie foarte importanta,....se stie ea care,....si care doarme si ea, desigur spre bucuria nemarginita a lui Tudor si a ciumafailor de langa el. Nu va bucurati dragilor, inainte de a se termina toata tarasenia, incepand de vineri deja ati inceput sa pierdeti, ia ganditi-va nitel, sa vedeti ca o sa va cam dea cu virgula rezultatul final.
  • alin 13.12.2010 la ora 9:00 am
    ce sa i se intample ca doar copilul e consilier local si nepotul primarului.cum ar putea dl tudor sa pateasca ceva...el poate face ce vrea,ce-l taie capul atata timp cat e sluga lui carciumaru.si carciumaru tace,tace si tace si tace...
  • andrei 13.12.2010 la ora 12:24 pm
    hoituri care putrezesc prin institutii !!! astea sunt domnilor acei indivizi care sunt impotriva dreptati.
  • kola 13.12.2010 la ora 12:46 pm
    tudorica lele i-ati informatorii tai care iai instruit dealungul timpului si dute unde crezi tu in lumea asta ca datorita lor ai ajuns in situatia asta, pt ca aprobi dar nu sti ce aprobi. nu se accepta asa ceva ca intr-o institutie directorul ''conducatorul'' sa execute orice prostie ascultata de subordonatii sai, in speta jegurile lui tudor, fara sa gandeasca problema.
  • paul 13.12.2010 la ora 12:54 pm
    tudore ******** ai 3 dosare penale iale tata sunt ale tale ti le-ai dorit.
  • florea 13.12.2010 la ora 13:00 pm
    aline ia mai dai dracu de nepoti frate.......nepoti sunt la domiciliile lor nu la serviciu.
  • baluta 13.12.2010 la ora 16:21 pm
    il intreb pe scradeanu daca ar avea un copil care ar fi terorizat de conducere si de tudor ce ar face cum sar privi in oglinda
  • cosmin 13.12.2010 la ora 16:23 pm
    rusine comisar scradeanu
  • florin 13.12.2010 la ora 16:35 pm
    este revoltator ce se intampla la politia comunitara si nu se ia nici o masura ce sa mai faca bietii oameni noroc cu pro lexul care nui va lasa pe oamenii inscrisi la acest sindicat comisarul scradeanu ce face a audiat oamenii ce dovezi mai trebuie aduse ca sa dea drumul la procuror ce mai asteapta coruptilor rusine sa va fie
  • Gica 13.12.2010 la ora 18:20 pm
    Dupa ce Tudor Ion, sau mai precis dupa ce clanul Tudorilor nu va mai fi pe actualele pozitii pe care le ocupa in prezent (si este foarte aproape si ziua asta mult asteptata), toti angajatii Politiei Comunitare Tg-Jiu, asta si pentru ca sindicatul aservit conducerii nu a facut decat sa adune banii cotizantilor si sa-i foloseasca pentru ei si atat, toti vor trece la sindicatul Pro Lex suta la suta. De exemplu in vara acestu an Gabriel Tudor a fost pe litoral cu absolut toata cheltuiala suportata de sindicatul unchiului sau Mirea Marius. Domnilor hoti care sunteti voi hoti pe care alt angajat cotizant l-ati mai trimis la mare anul asta sau in alt an? La multele chefuri organizate de voi doar pentru voi pe banii sindicatului de ce nu i-ati chemat pe toti membrii cotizanti. Pai da ca selectia o facea doar domnisoara Corina Pau, taranca get beget cu aere de director executiv dealtfel si criteriile erau doar pofta inimii ei ascultata fiind intocmai de Tudorica Ion cica director acolo. Rusine bai, oricum nu aveti dar uite asa sa se afle si sa va stie lumea hotia instaurata ca si lege acolo. Sunteti inconstienti daca mai speranti in vreo redresare pentru voi, ar trebui sa observati ca incet dar sigur lucrurile se misca impotriva voastra oricat ati umbla la diferite butoane. Toata lumea in fata va vorbeste frumos si in spate va cotonogeste cum poate. Ar fi trebuit sa observati dar e grele.....neica fa-ti bagajelu si acolo baga-ti si desteapta ta, de fapt trimite-o inainte ca o sa o scuipe toti pe unde o sa o prinda. O sa-ti placa? O sa inghiti in sec, asta e.
  • Gica 13.12.2010 la ora 18:30 pm
    Don Tudor se pare ca modificarea legii nr. 188-1999 privind statutul functionarilor publici, te cam termina profesional. Pai ia uite ce zice: Articolul 4 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „Art. 4. – Incredintarea unei functii publice se face pe baza actului administrativ de numire, cu respectarea urmatoarelor conditii: a) are cetatenia romana si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta de minimum 18 ani impliniti; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare functiei publice pentru care candideaza, atestata pe baza de examen medical de specialitate; f) nu face parte din structurile de conducere ale partidelor sau formatiunilor politice; g) indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea functiei publice; h) nu a fost condamnata pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea; i) nu a fost destituita dintr-o functie publica sau nu i-a incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii 7 ani; j) nu a fost lucrator sau colaborator al Securitatii.’’ Litera j de la j*****e ,sti tu ce sau cum esti de fapt, litera j deci asta te trimite acasa. Te trimite, te trimite dar nu scapi, belele curg si o sa vina rand pe rand, matale ai vrut asa. Mai precis daca analizam toate subpunctele de mai sus, te incadrezi la mai multe in asa fel incat sa nu mai ai acces la functia publica sub nicio forma.
  • Securista sefa 13.12.2010 la ora 22:22 pm
    Daca nu a vrut sa plece de buna voie, o sa plece fortat si cu coada intre picioare si pe deasupra si umilit, dar probabil ca asa merita, sau poate asa ai place domnului Tudor. Una peste alta i-ar fi fost mult mai bine daca se retragea de buna voie, putea sa invoce varii motive, ca se pricepe foarte bine la povesti si la vopsitul gardului pe dinafara. Asa nu a facut decat sa-i starneasca pe multi, pe foarte multi, care desigur motivati si de faptele grave pe care Tudor le are din plin ca un bun manager ce este desigur, care toti acestia pe buna dreptate vor sa dea pe fata tot ce incearca sa acopere, dar e foarte scurta patura deja si multe au devenit foarte vizibile, si alea care nu se vad se stie de ele foarte clar, ca asa se intampla cand cei apropiati lui vorbesc, nemultumiti fiind de tratamentul de foarte mare respect si recunostinta aplicat constant in stil securist desigur. Tudor nu a realizat si nu realizeaza ca secretul reusitei si longevitatii ca si director este acela de a te adapta la realitatile timpurilor continuu si nu in ultimul rand sa ai grija de cei apropiati, care te pot ridica si sustine, dar care pot foarte bine sa si dea cu tine de pamant oricand, uite cam cum se intampla acum. Dar se pare ca o sa aiba timp de a se reculege destul.
  • ion 13.12.2010 la ora 23:39 pm
    atata timp cat adrian tudor,copilul lui e consilier si finul lui carciumaru nu o sa pateasca nimic,asa ca nu va mai degetele degeaba ca nu patesc astia lui tudor nimic.doar sunt securisti.
  • marius 14.12.2010 la ora 12:54 pm
    ca sa scapam de astfel de oameni parveniti ca neamul tudor asta, trebuie ca in 2012 sa nu mai votati pe carciumaru si atunci pica tot sistemul
  • Mihai 15.12.2010 la ora 1:13 am
    Tudor out, sau mai exact cartonas rosu. S-a saturat lumea de povestile lui. Fa-ti neica Politie Comunitara la Tismana, ia-ti sleata de manglitori si dute acolo cu ei cu tot. Pe Corina Pau pune-o director executiv si tu director adjuct, ca acum asa sta treaba si la Tg-Jiu. Pacat, ti-ai batut joc de o institutie intreaga si prin prosteala data tuturor zi de zi ti-ai batut joc de un oras intreg. Asteptam fluierul final.
  • Brandusa 15.12.2010 la ora 1:29 am
    Au fost 300 si ceva de angajati si au ramas 150, dar birourile sunt la fel de pline. S-a sucit si rasucit pe hartie numai, reorganizarea insitutiei dar in realitate dintre cei aflati la birouri dinainte de restructurare, nu a plecat nici macar unul, sunt exact la fel ca si inainte. Pe hartie desigur vrajeala cat cuprinde, in organigrama da, sunt impartiti si repartizati de te doare mintea, in realitate frana, toti in aceleasi incaperi si toti in aceeasi aranjament. Asta e organizare Tudore? Asta e manageriat? Asta e ras de oameni pe fata, evident de aia care muncesc efectiv. Pai uite rezultatul, realitatea spune tot, degeaba se inecearca sa se ascunda adevarul in spatelor cuvintelor mestesugite. Realitatea este DEZASTRU, economic, organizatoric, functional. Pai atata sti ce sa mai, de atat esti capabil,....lasa pe alti.....
  • george 15.12.2010 la ora 1:46 am
    La cati s-au perindat prin Politia Comunitara in ultimii ani, ca a fost o rotire permanenta, unii veneau altii plecau, dar obligatoriu aia venitii todeauna la boss cu darul, altefel.....nu se poate rezolva domne. Vaca de muls nu alta a fost Politia Comunitara, dar gata cu smenul, uite ca venii sorocul. Acu sa te tii ca din rau o sa mearga treaba in mai rau, si intr-un final banchetul mult asteptat. Asa se intampla cand te crezi buricul pamantului si nu-ti mai ajunge nimeni la nas, toate nu sunt altceva decat dovada de prostie si mandrie de meltean.
  • agent comunitar 15.12.2010 la ora 2:51 am
    Stimati colegi! Daca a-ti vazut emisiunea de astaseara dp gj tv ar trebuii sa va ganditi foarte bn la ceea ce aveti de facut ancontinuare! acei colegi care au avut curajul sa apara an emisiune ne-au dat o lectie! ar trebuii sa ne fie rusine pt ca majoritatea dintre noi desi stim foarte sigur ca au dreptate si ca ne reprezinta interesele nu luam nici o pozitie si ne uitam si asteptam ca acesti baieti sa faca ceva ptr ca sa ne fie mai bn! sunt sigur ca vicepresedintele grupei sindicale va fi vanat datorita acestei emisiuni si stia foarte sigur ce al asteapta dar totusi a avut curajul sa iese pe post si sa spuna adevarul! prin tot ceea ce facem si prin faptul ca tacem nu facem altceva decat sa ne prelungim chinul!!! credeti ca de maine daca s-ar anscrie 50-60 de membri an acest sindicat ar putea sa ne dea pe toti afara sau sa ne vaneze prin posturi?!eu zic ca acum mai mult ca oricand sa fim alaturi de acesti baieti si sa-i sprijinim nu prin vb ci prin fapte! eu unul de maine stiu exact ce am de facut! ma voi anscrie an PRO LEX ! acelasi lucru va sfatuiesc si pe dvs! vreti ca adevarul sa iese la suprafata? vreti ca sa nu mai fiti furati?vreti drepturile ce ni se cuvin conform legii? atunci nu mai stati pe ganduri si actionati!! PRO LEX! STOP ABUZURILOR!!!!
  • justitiarul1 15.12.2010 la ora 3:18 am
    DOMNILOR POLITISTI COMUNITARI! CE MAI ASTEPTATI?! SA VINA TODOR SA VA ROAGE SA VA ANSCRIETI AN PRO LEX?! cinste baietilor care au aparut an emisiune! urmatile exemplul si nu mai asteptati sa va rezolve alti treburile! DE MAINE MA VOI ANSCRIE AN PRO LEX!!! ACELASI LUCRU VA TREBUII SA_L FACEM TOTI CARE STIM CA ACESTI BAIETI AU DREPTATE!
  • mascatul 15.12.2010 la ora 3:31 am
    PRO LEX STOP ABUZURILOR! am vazut emisiunea depe gorj tv. cinste acelor baieti care au avut curajul sa iese an fata! ne-au dat o lectie despre adevar cinste si demnitate! cati avem curajul sa facem ca iei?cati avem curajul sa spunem lucrurilor pe nume?vicepresedintele grupei sindicale dupa aceasta aparitie sigur va fi vanat! dar totusi a avut curajul sa iese an fata si sa spuna adevarul! daca 50-60 de agenti maine s-ar anscrie an pro lex sigur altfel ar decurge lucrurile. JUSTITIARULE AI DREPTATE! DE MAINE MA ANSCRIU SI EU. SPER SA O FACA MAI MULTI!
  • cici 15.12.2010 la ora 11:09 am
    au dreptate baieti haideti alaturi de pro lex haideti alaturi de chiritoiu si de mihu ce mai asteptam neam saturat stiti ca vrea sai dea afara pe cei inscrisi in prokex daca nul schimba pe chiri cu ce a gresit acest lider al nostru ca spune adevarul stiu ca doare tudore se ingroase gluma esti mancat haideti cu pro lexul inaite bravo chiri si mihule bravo domn pier impreuna putem castiga
  • radu 15.12.2010 la ora 11:18 am
    haideti in pro lex eu recunosv de frica mam retras caci nu ma lasau sa mai execut serviciulk la liceul 3 dar mam saturart dupa emisiunea vazuta ma inscriu
  • cecilia 15.12.2010 la ora 17:52 pm
    iesiti domnilor in strada,faceti greve in fata institutiei.mergeti la primarie si faceti greve in fata cladirii,sa vada lumea din oras ce se intampla. mergeti acasa la fiu-su pe stefan cel mare ca doar e consilier si trebe sa vada lumea cum isi apara subalternu'.iesiti in strada ca daca scrieti pe internet nu va vede si nu va aude nimeni.scrieti la presedentie,la primul ministru.spuneti-i ca e psd-ist si sa vedeti ce sare din schema atunci.stand in fata calculatorului nu veti reusi nimic
  • Ionescu 15.12.2010 la ora 19:36 pm
    Cele mai multe necazuri ale lui Tudor se trag de la faptul ca si-a lasat viata sa-i fie condusa de o analfabeta si o anagramata si mai mult decat atat a lasat o institutie intreaga la mana aceleasi persoane, adica a Corinei Pau. De fapt vina nu este a ei, ca atat poate ea si atat o duce mintea ei de gaina, vina suta la suta ai aprtine lui Tudor si fara greseala ca va plati pentru asta. De fapt va plati cu scaunul ce-l ocupa in prezent, asta in cel mai fericit caz, pentru ca se pare ca treaba o sa iasa urat de tot. Este un om slab Tudor, pentru ca i-a incredintat absolut tot unei tute, indiferent cum s-ar numii ea sau cine ar fi ea. Este o dovada clara de slabiciune si de imaturitate si in aceste conditii acest om nu mai trebuie lasat sa continue sa-si bata joc de atatia oameni, acest om nu mai trebuie sa fie Direcctorul Politiei Comunitare. Nici acum se pare ca nu realizeaza gravitatea situatie in care se afla si iminenta dezastrului ce pluteste peste tot in jurul sau. Crede in continuare in sprijinul total al lui Carciumaru, al lui Ponta, al Rovanei Plumb, al lui Calinoiu si mai sunt si altii stiuti si aceia evident. Este adevarat sunt oameni cu influenta in toate mediile, dar nu au nici ei ce sa-i faca, cel mult sa mai lungeasca agonia. Deznodamantul este stiut si usor de intuit. Tudor a mers din greseala in greseala si greseste in fiecare zi si i se contorizeaza tot ce greseste. Probabil ca tot crede in minuni. Tudore este imposibil sa rezisti intr-un colectiv in care nimeni nu te mai vrea sincer, ca in fata toti ai sunt lapte si miere, dar doar in fata. Dar,....da-ti demisia neica, ca va fi vai.
  • un om bun la suflet 15.12.2010 la ora 19:38 pm
    tudore, poate candva pe viitor ITI VOR DA LACRIMILE si tie cum le-au dat si oamenilor din subordine, la comenzile penale care ii puneai sa le faca, SALARII DE MIZERIE, INCULTI ASCULTATI LA ODINEA ZILEI. Au venit oamenii fara pachete la ei poate si nemancati de zile bune ca sa vada un BOLNAV MINTAL si MAI MARII INTELECTUALI (PUPINCURISTI) care care ''''''baiii nu te pune cu mine ca ma duc la director....., sunt cine sunt pentru ca m-a adus cine m-a adus si sunt smecher ca il am pe cutare pe functia unde este ........'' Asta a fost relizarea ta facuta in timpul mandatului, care ti-au dat si pupat in fund au fost OK care nu este impotriva ta. Spalate cu ei pe cap, da-le bomboane de sarbatori sa aiba ce sa suga ca asta i-ai invatat ce sa faca, Din punctul de vedere al mai multor oamenii din institutie dar si din cei care eu plecat esti un TARAN INCULT !!
  • sufletistul 15.12.2010 la ora 19:56 pm
    sa iti dea si tie lacrimile in ochii desteptule pt cea ce faci, tudore. nu concepi si nu realizezi consecintele faptelor. dispari din institutia asta te rugam si lasa pe altul sa vina care il mai intereseaza si de salarile oamenilor. BRAVOO !!! invitatilor de aseara de la emisiune sa se mai faca si inca alte 100. NOTA 10 !! Nu este posibil asa ceva sa iti bati joc de oamenii prin neplata salarilor, munca la greu, responsabilitati destul de mari in cea ce priveste serviciul. Din punctul de vedere al mai multor angajati dar si disponibilizati esti un prost care trebuie sa dispari.
  • Magdalena 15.12.2010 la ora 21:44 pm
    Domnule Director Adjunct Urdea Florin, de nu iei domnule pozitie odata. Vezi ca risti sa fi acuzat ca te complaci in ceea ce este Politia Comunitara acum si la fel de bine risti sa fi acuzat de acord tacit cu tot ce face si cu ce a facut Tudor. Inactivitatea sau neimplicarea nu scuza ci acuza. Aveti o fisa a postului, aveti atributii clare, pe langa alte aspecte ce le-ati putea determina usor. Asadar daca nu luati pozitie, sigur sunteti acelasi aluat cu Tudor, de fapt cam sunteti in aceeasi barca acum. Atentie, mare atentie, numaratoarea inversa a inceput.
  • Georgica D. 16.12.2010 la ora 20:16 pm
    Ca sa mai scape cat de cat de belele, Tudor trebuie sa plece nu urgent ci imediat. Daca ar fi curat, fara bube, fara abuzuri comise, fara multele incalcari de lege, da era alta treaba, dar asa nu face decat sa-i motiveze pe toti zi de zi, sa-i faca pe toti sa doreasca si mai mult ca sa se afle tot si sa lucreze pentru asta multi, foarte multi. Prost gandit domnule Tudor, ca de fapt tot manageriatul Politiei Comunitare. Faptele vorbesc. Situatia institutiei din toate punctele de vedere si situatia angajatilor. Vorbele sunt goale, oricat de bine ticluite ar fi ele. Mult noroc Tudore, ai foarte mare nevoie de noroc, ca deja au sosit vremurile tulburi si nu mai ai pe unde scoate camasa.
  • puiu tudor ion 17.12.2010 la ora 15:35 pm
    Tudore, ai manjit si DNA Gorj, dar nu se lasa baietii, vine Bucurestiul, asteapta-te cat de curand la o mare mare surpriza pt tine, neplacuta, pt altii neasteptat de placuta! Sa-i vad pe lingaii tai ce fac. Joita, Stolojan, Mirea, Draghescu... Zboara si ei, caci nu au cum sa mai lucreze cu noul director... Apropo... Chiritoiu ala pe care l-ai umilit mereu si care, sti bine, e unul din cei mai tari adversari pe care i-ai avut... Cinste lui! Un agent simplu, dar destept cum nu ai fost tu si nimeni din neamul tau ... Ziua judecatii se apropie. Vai de tine ce te asteapta. Securistule, viitor parnaias
  • urdea 17.12.2010 la ora 15:36 pm
    Pleaca cat mai poti! Sfarsitul ti-e aproape...
  • cecilia 18.12.2010 la ora 0:31 am
    Si daca vine DNA bucuresti daca tot nu-l condamna tot degeaba.praf in ochi.sa-l trimita in judecata,daca e vinovat sa-l condamne,sa-i confiste averea si sa dea cu el in puscarie.
  • Marcel 21.12.2010 la ora 19:14 pm
    L-au arestat pe Cataron si bine i-au facut, Tudor cand urmeaza (ca fapte sunt gramezi) domnilor procurori si domnilor de la DNA care va declinati competenta catre parchet, cum ca nu ati avea atributii in a cerceta faptele sesizate. Aveti din plin competente clare, dar este foarte posibil sa dati explicatii la una cu Tudor. Riscati tare mult. Asta e, doar ca se stie treaba cum sta si deja se stie acolo unde trebuie sa se stie, ca nu degeaba scrie lumea pe aici. Vin timpuri foarte grele si este cert ca multe persoane or sa ramana fara servici dar or sa castige privilegiul de a da explicatii in fata judecatorilor.
  • badita 22.12.2010 la ora 0:08 am
    din nou tudore ai iesit pe post aratandu-ti cu mare convingere PROSTIA de care ti-e greu sa te lasi scapat. tu vb dar nu multi te si apreciaza, omul de rand stie ce securist esti, ce mari realizari in favoarea ta ai facut, asa ca esti plin de abureli si tactici securiste de care, multe fapte, s-ar putea sa se intoarca imoptriva ta....... e greu de crezut ca mai ai sanse sa iti revi din coma asta a idioteniei si nesimtirii. Tine minte un lucru !! ai avut oamenii BUNI, FOARTE BUNI in institutie, bineinteles si acum au mai ramas se stiu ei care, dar datorita presiunilor care le-ai facut asupra lor oamenii si-au dat demisia pt ca nu te mai suportau ordinarule. jegurile care ti-le ti pe langa tine te-ar pupa si in fund fara bani daca se poate, pupincuristi analfabeti asta sunt pt ca asa i-ai vrut. egal cu 0 laudele tale !! dispari !!
  • cecilia 22.12.2010 la ora 0:21 am
    nu o sa raspunda domne, ca doar e neam cu carciumaru,copilul e consilier si finu lui carciumaru,nu pateste asta nimic,
  • Ana 22.12.2010 la ora 1:37 am
    Cataron - ofiter SIPI, arestat, Tudor - securist director, cand? .....sau e tinut in brate de diversi si nu exista lege pentru el si pentru cei ce si-au dat mana la incalcarea conntinua a legii. Vom vedea.
  • selu 22.12.2010 la ora 12:18 pm
    draga ana sa speram ca de curand va veni si vremea lui tudor acum este foarte ocupat sal puna pe unyl joica in locul lui chiritoiu la sindicat vpt ca stie ca acel baiat va fi repus pe functie si va fi vai de tusor daca se intampla asta ii forteaza pe oameni sa nu mai fie alaturi de chiritoiu dar oamenii sau saturat de el si nul asculta domn prim procuror de la dna tg jiub zice ca ce dovezi au trimis baietii nu sunt de competenta lor si au trimis la parchetul local la cererea lui tudor rusine sa va fie oricum stie bucurestiul mai e putin tudore foarte putin la zdup cu tine ai fi al 3 director plecat incatusat din institutie dupa stroescu si foanene
  • niko 22.12.2010 la ora 19:21 pm
    cecilia, aia 3 de i-ai mentionat tu mai sus nu sunt Dumnezeu pe pamant, sunt niste muritori, oameni care fac acum ce fac ca mai tarziu vin altii care ai starpesc cu totul din locurile care stau si se cred cei mai tari, sa nu uite ca exista un Dumnezeu pana la urma pe pamant. stai linistita cecilia niciodata nu-i tarziu nici pt ei.
  • un agent 22.12.2010 la ora 20:03 pm
    Domnilor vad ca toti scriem foarte multe pe aici!!! problema este ca ar trebuii sa ne alaturam acelor baieti din pro lex! Sa-i sustinem sa-i ancurajam sa fim alaturi de ei oricand! Stim toti foarte bn cat andura acesti baieti care lupta pt binele nostru al tuturor angajatilor!Oare pt ce si pt cine lupta acesti baieti care nu au orice adversar?! Lupta pt imaginea unui viitor politist local bn pregati profesional,bine platit cu drepturile salariale ce i se cuvin,bine echipat,cu dotarile necesare, lupta pt a stopa abuzurile grosolane ale lui Ion Tudor prin care a scazut imaginea si prestigiul acestei institutii!!! A patato, a umilito si batjocorito implicand agentii acestei institutii an fel de fel de misiuni murdare care nu au nicio legatura cu calitea de politist! A facut foarte mult rau acestei institutii punand pe primul loc interesele proprii si personale!! Toti ne-am pus speranta an acesti baieti si ne rugam ca iei sa reuseasca sa starpeasca tot ce e rau an aceasta institutie! CINSTE LOR BAIETILOR DIN PRO LEX!!!! CINSTE LUI KIRI SI LUI MIHU PT CURAJUL DE CARE DAU DOVADA DE A SPUNE LUCRURILOR PE LUME!!! Adevarul e unul singur! Nu oricine poate rezista membru PRO LEX! BRAVO BAIETI!!!! STOP ABUZURILOR!!!! Asa cum este motoul vostru!!!!!
  • Sfantul Ion de la D.A.N.A 22.12.2010 la ora 22:41 pm
    Tudor este un comunist si un pupincurist cu adevarat profesionist. Urmariti cu atentie toate emisiunile si reportajele Tv in care el apare, efectiv bate campii din dorinta de a impresiona prostimea ce nu il cunoaste si fara intarziere aduce vorba despre primarul sau Carciumaru, ai mai trage catava limbi in partea dorsala, asa muncitoreste, ca de este seful si prinde bine sa mai presteze cate ceva in modul asta. Oricum Carciumaru si nu doar el, il vede pe Tudor asa cum este el, adica un catel lingusitor si supus, oricati bocanci i-ai da in freza, tot te linge pe unde te prinde, fara gram de caracter, fara gram de personalitate, este tipul de om clar machiavelic, prefacut, mincinos, duplicitar, rautacios, razbunator. Asta e Tudor, in toata splendoarea lui de comunist si securist in anul de gratie 2010, speram nu si in anul 2011. Ducase unde a nins si nu s-a prins....
  • un actual agent comunitar 24.12.2010 la ora 15:20 pm
    Tudor sa faca bine sa plece impreuna cu toata sleata de pupincuristi si sa lase locul altuia mult mai competent cum este dl CRISTI POPA care stie sa lucreze cu oamenii si care le intelege problemele si greutatile. Sa speram ca dl primar se va destepta in cel de-al doisprezece-lea ceas si va numi un om competent inh fruntea politiei comunitare, cum este dl POPA............
  • un actual agent comunitar 24.12.2010 la ora 15:22 pm
    Tudor penalul...HUOOOO
  • popa 25.12.2010 la ora 0:11 am
    lasa ca te ajuta marcica........ pdl stanesti!
  • baluta 27.12.2010 la ora 20:33 pm
    domnule daju felicitari acum au ajuns plangeriile la parchet datorita articolelor dumneavoastra dar le instrumenteaza domnul procuror carstea cel care se ocupa de dosarul lui alex ionescu sa fie o simpla coicidenta ii transmit domnului procuror ca dna bucuresti cat si ministrul justitiei si prim procurorul romaniei stiu despre aceste actiuni si vor lua atitudine nu cerem decat sa se aplice legea domnule carstea fiti corect nu se merita sa va patati imaginea de om corect pt un individ cum este tudor retineti or sa cada cateva capete de judecatori care s-au opus oameniilor din pol com tg jiu pt tudor o sa aibe mari surprize cat de curand fiti corect aplicati legea nimic altceva nu va cerem
  • bula si cara 01.01.2011 la ora 17:57 pm
    gresit ganditi sunt si printre acesti comunitari unii buni care chiar merita sa lucreze acolo si nu fac aceasta institutie de ras au facut liniste in tg jiu eu am simtito pe pielea mea au o echipa de interventie care concureaza cu oricare din tara mascatiilor de acolo nu le e frica de nimic si de nimeni au batut tot ce sa putut ca de amenzile celor de la pol municipala sunt satui infractorii folosesc procesele verbale la wc le arunca caschetele pe jos si ii scuipa in strada acestia tot la echipa de la comunitara apeleaza nu au la cine altcineva mascatii lor nu actioneaza decat daca are chef si le aproba caragea care face reguli dupa cum vrea el dar sunt baetii de la comunitara pe faza tot timpul ajung repede si pun tot la pamant ma refer la infractori bravo
  • elena 02.01.2011 la ora 18:51 pm
    d-nul Tudor sa-i faca lenesi pe cei care stau degeaba la birouri cei care nu au nici acum dupa restucturare obiectul munci ,nu se vad pe strada ,mananca bani de pe spinarea celorlalti, oare cat va mai merge aceasta nesimtire.Unde sunt acele doamne care au candidat pe ordine publica ,la birouri ,acolo isi dirijaza cafeaua una celeilalte si stau la barfa.
  • un actual agent comunitar 03.01.2011 la ora 14:34 pm
    Tudore, pleaca acum cat mai poti ca oricum, puscarie tot faci, dar macar oamenii care au ramas, o sa o duca mult mai bine sub conducerea d-lui CRISTI POPA care o sa vina in locul tau. O sa fie un pic mai greu la inceput, ca va trebui sa plece odata cu tine toti pupincuristii tai, dar nu va fi nici o problema, ca ne vom descurca noi ca dl POPA este om descurcaret (sporul de dispozitiv, datorita dumnealui il avem.)
  • Anunturi Gratuite 03.01.2011 la ora 21:45 pm
    Tine-o tot asa Narcis
  • un hot 04.01.2011 la ora 8:49 am
    1,pentru cel care i-si spune MASCATUL prietene esti putin analfabet sau ai tras ceva etno sau taraf pe nas ,cum drac sa scri "inscriu"cu i din a" DE MAINE MA ANSCRIU SI EU".daca esti comunitar inseamna ca esti pila cuiva ca astia au mai ramas prosti in pol.com. cei cu pile. 2.Pentru Bula si Cara:Baieti aveti dreptate au o echipa de mascati f f f tare sunt o mana de oameni care se risca pe 5-6 mil pe luna dar nu se dau inapoi de la nimic.BRAVO lor.iar astia care scriu pe aici si se dau mari politisti toti ar vrea sa faca parte din echipa dar nu pot sunt prea lasi sa se riste si prea inculti.
  • un actual agent comunitar 05.01.2011 la ora 15:50 pm
    incultI si prosti sunt cei din echipa de interventie nu acei agenti care lucreaza direct cu cetateanul in strada care se confrunta cu diferite situatii ,si nu apeleaza la echipa fantoma ,rezolva singuri situatia.cate amenzi au dat cei de la echipa de interventie si care au dat cei care au facut ordine publica ? verificati.
  • justitiarul 05.01.2011 la ora 22:08 pm
    d-nului,antecomentatoe,ce-si spune hot,l-as corecta si eu ,anume,nu se desparte cuvantul isi.e foarte grea ,gramatica....
  • mascatul 08.01.2011 la ora 18:44 pm
    Hotule se spune ,,praf,, nu ,,taraf!!!! Am scris asa ptr a antelege cei k tine mai bn!!! dar vad k tot degeaba!!! iar aia de ai tot lauzi tu la ora cand sunt scandaluri pe oras ei sunt la nani de mult!!! Linia antai sunt alti pe kr tudor al tau nu ia apreciat niciodata si pe kr i-a dotat doa cu niste pijamale negre si niste veste si ceva bastoane! probabil k ekipa lui fiusu face parte din alta armata de i-a dotat cu tot ekipamentu necesar dar degeaba! sunt platiti degeaba! doar ca poze! atat!!!!
  • un hot 12.01.2011 la ora 10:59 am
    bai "mascatule" nu stiu de ce i-ti spui asa ca probabil daca i-ti dau o cagula o pui invers am scris "taraf" la caterinca dar vad ca tu sti mai bine cum se spune deci.............cine stie cunoaste.daca vrei intradevar sa vezi ce fac cei de la interventii duce cu ei o tura de noapte ca te kaci pe tine si te duci direct la mata sub furou asa ca taci darcu din gura si nu mai da cu presupusu
  • Marcel 12.01.2011 la ora 18:46 pm
    Un rahat mai mare ca cel intitulat Politia Comunitara si acum Politia Locala Targu Jiu nici ca se poate, oameni nepregatiti promovati in functii de conducere, oameni nepregatiti sunt politisti locali, numai smecherie si prostie. Asta este Politia Locala Targu Jiu. S-a tras cu pistolul in institutie si nimeni nu a cercetat, s-au incalcat grav drepturile oamenilor si nimeni nu a cercetat, s-au volatilazat bani si nimeni nu a cercecetat, au fost foarte multe abuzuri si nimeni nu a cercetat. Singura solutie cred ca va trebui mediatizat acest caz de coruptie generalizata pe posturile TV centrale. Sa vedeti atunci cate capete or sa cada, cate capete importanta prinse in hora comiterii de ilegalitati si de acoperirea de ilegalitati la nivelul municipiului Targu Jiu si se stiu foarte bine cine sunt aceia care cred ca sunt Dumnezei in acest oras si judet. Asadar posturile centrale TV si atunci cred ca vor fi decapitate conducerea institutiilor importante din acest judet care deliberat nu si-au facut treaba, care intentionat au acoperit hotia si hotii, infractiunile si infractorii. In cazuri infinit mai putin grave un om obisnuit infunda puscaria imediat si pentru multi ani. In acest caz Tudor rade tuturor in fata cum ca ar fi nevinovat. Este strigator la cer. Luati masuri.
  • baluta 14.01.2011 la ora 20:12 pm
    domnule Daju astazi 14 decembrie vreau sa va fac un anunt, cei mai apropiati oameni ai CCCComunistului Tudor sunt pe cale sa il paraseasca tocmai ia tradat , au fost mari contre cu dictatorul si acestia sunt pe cale impreuna cu fiul lui Gabi Tudor sunt contra lui acestia sunt echipa de mascati singurii care il mai iubeau .E pe cale sa izbucneasca un scandal monstru daca acesti ultimi mohicani vorbesc se alege praful tudor cade in 3 zile , dupa ce au omorat tot orasul si au slugarit acestui DICTATOR COMUNIST acesta ia tradat ,domnule Daju daca unul din ei vb se alege praful, investigati si aflati.
  • luptatorul tradat 14.01.2011 la ora 20:21 pm
    azi am ascultat pe tudor pentru prima data certandu-se cu echipa lui de baza nu e a buna daca se cearta cu astia din urma pierde trebuie sa demisioneze Tudor ,sa i-a analfabeta de amanta si sa plece la el la lelesti ,astia sunt 5 oameni ,dar puternici stiu multe.
  • luptatorul tradat 14.01.2011 la ora 20:29 pm
    jossssss DICTATORUL TUDOR ION si analfabeta lui
  • Pajura 14.01.2011 la ora 20:37 pm
    Hotule, mascatul face parte din trupele speciale ale MIRA! Stie mai bine ca tine cu ce se mananca SPIR! are peste 3000 de ore de noapte cu cagula pusa corect pe fata. Tu poti sa ti-o pui si pe cur si nu o sa antelegi niciodata ce anseamna munca asta.Ar fi mai bine ca tu sa iesi de la mami tau de sub furou si sa vezi realitatea iar daca nu sti cum se pune o cagula contacteaza-ma ca TI-O PUN EU!!!!
  • preda 14.01.2011 la ora 21:47 pm
    daca tudor pierde pe fiusu Gabi,Medeleanu si Marcel ramane singur e terminat in cateva zile sa vedeti scandal monstru ,Medeleanu si Marcel au potential nu traiesc din pol locala ,au si cultura au si bani eu stiu ce spun ,pana acum au facut ce a zis tudor din respect pentru perioada cand avea ceva de spus acum ceva ani, dar acum cand il duce o analfabeta de nas si nu stie pe ce lume traieste si cand aceasta institutie tinde spre Occident Tudor e depasit, daca nu le asculta doleantele il termina Medeleanu ala e razboinic treba lui darrrrr.........
  • marian 14.01.2011 la ora 21:55 pm
    Medeleanu ala si cu Sandu All-Vadani sant camatari ,vand masini nu prea ii intereseaza ce le purtati de grija lasatii naibii
  • yrinel 14.01.2011 la ora 22:13 pm
    cum a stat Medeleanu ala la pol locala nu stiu ,e prieten cu Gabi Tudor cred ca asta e motivul dar daca se cearta cu Tudor Ion si iasa ala in presa atunci sa vedeti scandal e destept nu e prost , si nu traieste din acel venit , daca il pierde pe acesta pleaca si Gabi Tudor cu cine o sa mai faca Comunistul echipa de mascati , am impresia ca i se apropie sfarsitul....vorba Corinei Pau [amanta] care dupa ce il dau astia afara o sa zica ....PA, PUI....
  • DANII 14.01.2011 la ora 22:43 pm
    domnule Daju am citit mai sus despre un posibil conflict al asa zisilor oameni de baza de baza a lu Tudor cu acesta , daca se intampla asa ceva e grav Ghica si Medeleanu sant baieti pregatiti credetima , chiar daca eu personal nu i-am suportat trebuie se le recunosc meritele si fiusu muncea la una cu ei, cu astia se lauda si el si astia erau multifunctionali faceau tot , se duce de rapa puterea lui Tudor fara ei e terminat...the end.......filmul cu Tudor Ion
  • George magistratul de nota 2 16.01.2011 la ora 20:58 pm
    Fumigena pe care incearaca Tudor Ion sa o arunce in presa, pentru a o inghitii din nou prostimea, cum ca isi va lua geanta de avocat si va iesii la pensie ,este de fapt o alta prosteala din lungul sir al trilogiei lui Tudor "Sa-i prostim pe prosti". In realitate stie ca va iesii rau si ca vrand-nevrand va trebui sa plece de la Politia Locala si astfel incearca sa-si pregateasca terenul ca sa para o mutare a sa dorita si gandita. In realitate nu este deloc asa ci exact opusul. El tot mai spera ca toti isi dau mana ca el sa iasa curat din tot si in continuare sa fie tot tare si mare. Problema este foarte grava in realitate, lucrurile se misca doar in defavoarea lui, lipsa de inters a opozantilor si a contestatatilor lui nu a slabit deloc ci din contra este tot mai inversunata. Sa-l vedem pe Tudor pe unde scoate camasa cu toate procesele ce sunt in instanta acum, sa-l vedem ce o sa faca cu fostii angajati ce vor fi din nou angajati, desigur in baza unor sentinte civile si toti acei oameni or sa vina cu hartiile in mana ca sa fie angajati. Ce o sa zici neica atunci, ca obligat se va rascoli tot rahatul din nou, cu organigrama facuta nominal dupa fiecare om pe care ai vrut sa-l opresti in institutie, cu acea comisie de pupincuristi care nu au avut alt rol decat sa aduca la buna indeplinire dorinta ta si a analfabetei tale. Apropos de prima analfabeta, o vorba romaneasca spune "Cine se aseamana se aduna", nu cred ca este gresit nici in cazul de fata, oricum Tudor nu are nimic in cap din moment ce si-a lasat totul in mainile unei femei, pe deasupra si tuta, a lasat o femeie fara gram de creier sa-i conduca viata si sa conduca o institutie intreaga, batandu-si joc astfel de foarte multa lume. Domnule Daju speram sa nu va fi pierdut intersul pentru subiectul acesta, care nici pe departe nu s-a incheiat si asteptam noi articole pe acest subiect. Doriti detalii si noutati cu iz penal din culise? Doar sa vreti ca le veti avea, doar sa le si folositi pentru a se concretiza ceva notabil. http://pandurul.ro/Monden/2011-01-12/Ion+Tudor+asteapta+sa+iasa+la+pensie+si+se+apuca+de+politica&hl=ion%20tudor&tip=toate
  • DANII 20.01.2011 la ora 23:15 pm
    Azi a comiso comunistul de Tudor a ridicat masina domnului inspector sef Viorel Caragea sa vedeti urmarile e terminat iar se sterge Carciumaru in operativa de la primarie cu el la *** asta e sclavul primariei toti directorii nu dau doi lei pe el , am aflat ca in curand pleaca il schimba Primarul e vai mama lui si ******* ******** la fel corina pau cea mai ********* femeie dar cine se aseamana se aduna........
  • geo 20.01.2011 la ora 23:24 pm
    bai Tudore am aflat ca teau cam terfelit domnii luptatori ACVILA oamenii tai de incredetre sti despre ce e vorba, esti cam terminat ,nu te mai asculta ,vezi ca aia sunt batausi de profesie poate iti bat amanta ca nu prea o suporta, dati demisia ce mai stai ,ori cum habar nu ai pe ce lume traiesti
  • un om bun la suflet 21.01.2011 la ora 16:10 pm
    da frumos articol Ion Tudor ingheata apele la cat este prost......se bazeaza politic ca altceva bun nu are in cap, nimic nimic nimic. nu a tinut cu oamenii, nu tine si nici ca va mai tine de acum incolo cat timp va mai fi dir. prin ce trece la momentul de fata. URA PERSONALA , asta se intelege. un om care NU A FACUT NIMIC pt politistii comunitari doar ''BAAAAAAAA TE IA MAMA DRACULUI.....'' ca asa comportament, ca model, il dobandeste din trecutul lui si de la altii de securist si jegos.NU ESTE OGRADA LU' ****, NU ESTI IN CURTEA DE LA LELESTI, esti politist com. actual local si controleazati comportamentul atat tu cat si aia destepti in toate care te ling si spunele ca nu isi mai arunce sa aere si besini din cap ca oricum nu-i baga nimeni in seama, aia care te-au lins in fund de pe la interventie
  • Preoteasa 21.01.2011 la ora 20:10 pm
    Domnule Daju luati domnule la intrebari (ca nu poseda nimic in apararea lor) conducerea Politiei Locale Tg-Jiu, in ce temei legal au blocat cu blocatoarele (si AU INCASAT BANI pentru deblocare, adica 50 RON pentru fiecare autoturism) au ridicat autoturisme (autoturismele au fost duse cu macaraua in curtea Transloc si pentru restituire S-A PLATIT 150 RON pentru fiecare autoturism) pe raza municipiului Targu Jiu in perioada 01 ianuarie 2011 - 22 ianuarie 2011. Abuz, ilegalitate si infractiuni cu asta si-a inceput activitatea proaspat infiintata Politie Locala condusa de distinsii domni Tudor si Urdea. Mai exact nu exista in prezent cadrul legal pentru a se fi desfasurat aceasta activitate, nu exista numirea pe functia publica a politistilor locali, nu exista ordin de serviciu, nu exista legitimatie de serviciu, nu exista ni un HCL ce indreptateste Poltia locala sa fi ridicat si blocat autoturime. Asadar toti cei care au platit aceste sume in intervalul 01.01.2011 - 21.01.2011 au fost efectiv excrocati de banii lor. Este corect domnule Primar? Este corect domnule Prefect? Este corect domnule Inspector sef? Toti aveti drept de control la Politia Locala, conform legii desigur. Ce asteptati? Domnule Daju intrebatii urgent sa vedem cum motiveaza domnul Tudor si domnul Urdea aspectul acesta. Ce legi au respectat ei, cate masini au blocat cate masini au ridicat si cati bani au incasat. Sa plece domnule acasa, o dovada mai buna decat asta ca sunt in pom la capitolul cunoasterea legii nici ca se poate. Deci nou infiintata Politie Locala a inceput cu grave incalcari ale legii, abuzuri si ilegalitati, dar merge la Targu Jiu, ca aici Carciumaru vrea sa fie asa, ai place asa. Bravo domnule Dr. Ing. Florin Carciumaru, foarte bine faceti ca tolerati in continuare la Politia Locala o gramada de nulitati in frunte desigur cu Tudor si Urdea. Eu cred ca nu o sa va lasati pana nu s-or inpusca intre ei, cred ca asta asteptati. Ca si recomandare daca vreti sa evitati problema asta, testatii serios psihologic, este foarte important, ca e de rau........Probabil o sa va convingeti. Deci abuzuri, ilegalitati si grave incalcari ale legii.
  • Gheorge D. 26 21.01.2011 la ora 21:10 pm
    Asa este. In plus tovarasii directorii au realizat astazi ce grav au incalcat legea pe anul asta si au dispus sa nu se mai ridice si sa nu se mai blocheze autoturisme, isi dau cu stangul in dreptul de parca ar fi mahmuri. Au trecut deja 3 saptamani de la revelion si abea acum isi dau seama ce se intampla. Halal conducere, buna dimineata domnilor directori Tudor si Urdea, acum v-ati trezit? Pana acum pe unde v-a umblat mintea. Cu sorcova cel mai probabil ca sigur la Politia Locala nu v-ati gandit. Uite faptele vOrBeStE. Aveti ceva de spus? Probabil din nou vreo abureala ca in rest nimic, ca nu e de unde.
  • Gina 21.01.2011 la ora 22:15 pm
    " Cum e turcul e si pistolul" . Cum este conducerea Politiei Locale asa merge si treaba la Politia Locala. Domnule Narcis Daju, de ce nu faceti un material de presa din cele semnalate mai sus? Verificati mai intai si o sa va cruciti sigur, dar cred ca nu va mai mira nimic si cred ca v-ati fi asteptat la lucrurile astea, dovezile managementului dezastruos de la Politia Counitara anterioare celor semnalate mai sus sunt foarte multe si foarte clare. Mai este putin si o sa vina si fostii angajati cu deciziile date de instanta de reangajare, iar acele decizii vor fi o dovada clara si scisa din nou daca mai era cazul a abuzurilor, a prostiei si a nonprofesionalismului ce domneste in cea mai pura forma a sa la Politia Locala.
  • Dica Eugen 21.01.2011 la ora 23:24 pm
    Efectiv Politia Locala din momentul infiintarii ei , 1 ianuarie 2011 si pana in prezent, a bagat mana in buzunarul nefericitilor care au avut ghinionul sa aiba de a face cu ei, efectiv le-a furat banii, poate pentru multi dintre ei au fost ultimii bani, sau poate au fost banii pentru medicamente sau pentru paine. Mare rusine, si mare magarie. De-ar sti toti acei oameni care obligat fortat au platit bani ceruti de asa-zisii oameni ai legii, in fapt oameni ai nelegiuirii si ai furtului. Niste dobitoci acesti oameni ai nelegiuirii, desigur cei din strada nu au atata vina cat cei care i-au trimis acolo si i-au pus sa faca acele activitati, dupa cum se vede ilegale. Cel putin daca nimeni nu stie carte acolo, juristul institutiei ar fi trebuit sa cunoasca toate implicatiile faptelor prezentate mai sus. Dar nici Tudor nu a stiut, ca peste tot se da rotund ca e avocat de meserie si ca isi ia geanta de avocat si ca face si drege? Aiureli, aiurite, baliverne fara noima rostite, la ce sa te mai astepti de la eï?
  • Cilinca 22.01.2011 la ora 0:07 am
    Un gest de onoare din partea Politiei Locale ar fi sa recunoasca ca a fost o eroare regretabila si sa-i notifice in scris pe toti cei pacaliti si abuzati sa vina la sediul institutiei sa-si ridice sumele de bani adjudecate pe nedrept de Politia Locala. Tot un gest de onoare ar fi si din partea primarului Carciumaru sa iasa si sa expuna public aceasta eroare si nu sa incerce sa o acopere, cam cum se pare ca se intentioneaza si nu in ultimul rand sa plateasca cei vinovati, asa ar fi corect. Vom vedea, dar asa cum este acum nu trebuie sa ramana situatia de mai sus. Efectiv s-a incalcat legea cel putin grosolan, chiar barbar.
  • tudorica fara frica 22.01.2011 la ora 13:32 pm
    imi pare rau ca v-am pacalit si v-am luat banii la fel ca pe cei ai angajatilor mei! sa veniti toti la sediu sa vi-i dau.... la pastele cailor!!!! dati-ma in judecata daca vreti banii inapoi! nu mi-e frica, nu mi-e frica, ca ma scapa nea florica!!!!!
  • Luci 22.01.2011 la ora 22:20 pm
    Niste hoti in frunte cu Tudor care-i si intrece, cat sa mai tina hotia? Bine ca am citit aceste randuri ca mie mi-au blocat masina lunea trecuta si le-am si platit nenorocitilor, imi ziceau ca daca nu le dau 50 ron vor chema macaraua sa-mi ridice masina si voi platii 150 roni. Efectiv m-au obligat sa le dau banii pe loc, acum eu ma voi duce luni la procuror si imi voi angaja si un avocat. Sa vedem ce iese. Le recomand tuturor celor carora li s-au luat banii in acest fel sa mearga urgent la procuror si sa depuna o plangere, sigur vor avea castig de cauza. Va voi tine la curent.
  • caragea3 23.01.2011 la ora 19:25 pm
    da si mie miau luat masina din fata prefecturii leam zis ca nu am bani la mine sun sotia s a mi aduca dar nu au ascultat miau luato neseriosii am sai dau in judecata sa vad daca au baza legala pt a incasa bani de la noi cetatenii
  • ********** ********** 23.01.2011 la ora 20:02 pm
    Sa fim oameni seriosi numai idiotenii pot vedea aici. Constat ca sunteti frustrati rau, numai din asta traiti ? Stati linistiti toate constatarile sunt perfect legale intrucat, Politia Locala a preluat in sarcina sa, prin reorganizare, toate actele normative din sarcina Politiei Comunitare. Acesta este efectul reorganizarii domnilor, ca si altele de altfel.
  • Cristina D. 24.01.2011 la ora 1:09 am
    Constatarile or fi fost ele perfect legale sa zicem, dar nu au fost doar constatari ci le-au fost luati banii oamenilor cu japca, in conditiile in care Politia Locala nu indeplineste in acest moment cerintele care potrivit legii trebuia sa le fi indeplinit ca sa poata da sanctiuni. Acestea sunt : 1 Organigrama Politiei Locale nu este aprobata de ANFP pana in acest moment 2 NU exista numire in functia publica pentru nici macar un politist local 3 NU detine nici macar un politist local legitimatie de control 4 NU detine nici macar un politist local ordin de serviciu 5 Toate Hotararile Consiliului Local Tg-Jiu in baza carora a lucrat Politia Comunitara nu sunt aplicabile si Politiei Locale, cele doua institutii cel putin teoretic sunt total separate. Si totusi in aceste conditii s-au incasat zeci de mii de roni de la inceputul anului si pana in prezent (timp de 3 saptamani, zi de zi) pe diverse aspecte cum ar fi, parcarile de resedinta, blocaje auto, ridicari auto, etc...., toate astea cu acordul tacit al primarului si la imboldul zilnic si foarte energic al domnilor directori TUDOR si URDEA. Pe cale de consecinta se poate limpede intelege ca nici pe departe nu a existat cadrul legal in nici un moment de la inceputul anului si pana in prezent pentru a putea fi aplicate sanctiuni pecuniare si a fi incasati bani din aceste activitati, cel mult se putea merge pe prevenire si doar atat. Nicio problema , vor mai curge din nou pe la instante foarte multe plangeri penale. Si asa au un jurist "foarte bine" pregatit care se pricepe la toate mai putin la partea cu legea, iata si un exemplu. Principalul vinovat pentru toate aceste abuzuri trecute, prezente si viitoare este nimeni altul decat primarul Florin Carciumaru, care tolereaza ca de fiecare data incompetenta crasa a Politiei de acum Locale, din varii motive printre ele pot fi amintite ca este comod ca cei doi directori Tudor si Urdea sunt supusi si oricand prezenti pentru a executa orice si nu in ultimul rand stiu de foarte multe murdarii adunate in timp si debarasarea de ei nu este tocmai usoara, chiar cei doi se lauda cu acest as ce il au in maneca, l-au prins si tin bine de el constienti fiind de valoarea lui ( ex. implicarea Politiei Comunitare la toate alegerile ce au avut loc, diverse posturi executate de multi agenti fara sa fi fost vreun contract prealabil, pentru diverse persoane, evenimente,.... si multe altele). Tineti-o tot asa domnule primar. Bravo.
  • ela 24.01.2011 la ora 23:34 pm
    bravo baieti! trebuie sa-i loviti sub centura pe hotii astia, dar loviti rau, rau, iar cei care ati fost pacaliti cu masinile nu va lasati prostiti in continuare si cereti-va banii care vi-se cuvin! terminatii pe excroci astia!
  • Dan 25.01.2011 la ora 21:17 pm
    Pe ei baieti, toata lumea a auzit ce inculti si ce hoti sunt la Politia Locala. Domnule Daju faceti un apel public in ziarul dumneavoastra si la Tv, ca macar cei carora li s-au luat banii injust sa actioneze in instanta si sa demaste abuzurile si mai vechi si mai noi. Nu se mai poate asa, Tudor nu poate fi D-zeu, asa cum el afirma de nenumarate ori si ca el e tare si mare si ca tot el va fi sus mereu si ca nimeni nu are ce sa-i faca in Romania. Oare asa sa fie? Oare nimeni nu poate dovedi hotia, abuzurile, infractiunile? Ca slava Domnului sunt cu nemiluita.....Rusine Tudore, rusine Urdea, rusine domnule primar Carciumaru.
  • IONELA 25.01.2011 la ora 23:55 pm
    Daca va ve-ti face meseria de jurnalist si nu orium, ci asa cum o face unul de elita, caci asta sunteti, va iesi o treaba frumoasa din toata aiureala asta ce nu se mai termina parca, domnule Daju. Aveti toate parghiile si toate calitatiile necesare pentru a scoate la lumina adevarul si a demasca raul, putregaiul, mizeria, jegul din Politia Locala. Este inimaginabil unde s-a ajuns, este inadmisibil unde a ajuns bataia de joc a acestei institutii la adresa cetatenilor acestui oras, institutie care peste tot o trambiteaza Tudor ca este in slujba cetateanului si doar pentru cetatean. Cita prosteala de cea mai proasta calitate.....
  • tudorica fara frica 26.01.2011 la ora 0:47 am
    v-am taiat si internetul din birouri ca sa nu va mai uitati la gj news cand veniti la servici!! si daca mai trancaniti mult pe aici nu va mai dau nici salariile pe decembrie!!! nu mi- ffrica , nu mi-e frica,ca ma scapa nea florica!!!! nasule nu asa ca sunt tare ca matale asa?!!! sper ca nu ai de gand sa-i lasi pe astia sa ma bage la puscaraie ca altfel spun tot ce stiu,si cine iti mai face campanie electorala?!!!
  • aly 26.01.2011 la ora 2:29 am
    MAI BAIETI, E ADEVARAT K LA POLITTIA LOCALA E PROSTIE MARE, DAR SI VOI DATI DOVADA DE ACEEAS PROSTIE, CHIAR MAI MARE. AACUZATI UNELE PERSOANE SI RIDICATI PE ALTELE IN SLAVI CARE SUNT NISTE PUPINCURISTI, MAJORITATEA CARE ATI LASAT COM FACETI SAU ATI FACUT PARTE DIN STRUCTURILE ACESTEI INSTITUTII. DEGEABA ACUM CAND V-AU DAT AFARA VA ARATATI CONGOI SI DATI DUPA UNII SI ALTII. DC NU ATI FACUT ASTA CAND ATI FOST ANGAJATI???? NU ATI AVUT SANGE IN INSTALATII ASA K MAI BINE VA LASATI DE MESERIE. ORICUM BRAVO BAIETIILOR DIN SINDICAT CARE SUNT INCA ANGAJATI SI AU CORAJ SA-SI SPUNA OFUL. RESTUL SUNTETI NISTE SLUGIIIII
  • caragea3 26.01.2011 la ora 15:59 pm
    ali ai dreptate dar nu uita ca datorita lui chiritoiu a iesit adevarul la iveala si asta cand era angajat a avut sange in balamale si ganditi-va ca a fost singur atunci pe parcurs au venit mai multi alaturi de el
  • Alin 26.01.2011 la ora 21:48 pm
    Asteptam ziarul Gorjnews de maine dimineata, sa-l cumparati oameni buni se pare ca va fi foarte interesant, se pare ca o sa cam iasa rau, se pare ca o sa se cam demaste smecheria,sau macar o parte din ea, se pare ca au comis-o grav de tot, cred ca de data asta o sa li se infunde. Asadar cumparati ziarul de maine dimeata oameni buni, nu este reclama ascunsa este un adevar, veti vedea.
  • jan de la craiova 12.02.2011 la ora 20:37 pm
    mai bravi comentatori si stimati compozitori de ce nu va uitati la desene animate poate le intelegeti mai bine ca la ziar cititi si nu intelegeti nimic si habar nu aveti voi ce se intimpla la politia actual locala si ce a fost mai inainte , despre potentialul financiar al baitilor care sunt insurati din interes si al mostenirilor de familie, sau ce amante mai are unu sau altu, sunteti mici copii mergeti la gradinita la jucarii acolo va e locul , la munca nu va ganditi de aceia aveti buzunarele goale precum si capetele lasatii pe alti care au inceput un lucru sa-l termine asa condusi de la spate cum sunt ca nici ei nu sunt mai buni, daca erau mai buni nu dormeau prin masin la ture de noapte cum doarme ( ghita in cocina) si isi faceau datoria cu sirguinta. Asa ca; acolo e un teatru de nimic pe care uni il privesc ca pe o minune, nu uitati incompetenta unora( 90%) care dadeau amenzi fara hadar de lege, haideti la treburile noastre ca doar asa putem sa avem o tara mai buna.
  • mihai iulian vlad 31.03.2011 la ora 17:02 pm
    POLITIA LOCALA IN FRUNTE CU TUDOR (PUPINCURISTUL PSD-ului) SANT O ADUNATURA DE ANALFABETI, SINCER VORBIND. DOMNILOR ESTE INADMISIBIL SA TE OPREASCA AN TRAFIC UN MOJIC "DOBITOCI DE ALTA DATA CARE I-AU TRECUT PROFESORI CLASA DE MILA SI DE SILA".... LOCUL LOR ASTE LA OBIECTIVELE INDUSTRIALE ,ACESTIA SUNT PAZNICI CARE FURAU LA UNA CU HOTI ALTA DATA. DE FAPT NU E DE MIRARE, PENTRU CA ASA PRIMESC LECTII DE LA MAI MARI LOR . CE TUDORE VREI SA SPUI CA NU ESTE ADEVARAT? CREZI CA NESIMTITUL DE CIRCIUMARU SI HOTUL DE CALINOIU TEAR TINE AN BRATE ?? AN CAMPANIA ELECTORALA CARE URMEAZA VOI AJUTA PDL-ul SA DISTRUGA PSD-ul DIN GORJ. LE VOI FURNIZA TOATE DOVEZILE CARE LE-AM ADUNAT. AM SLUJIT SI SUSTINUT PSD-UL FFF MULTI ANI. DAR M-AM SATURAT DE VOI,NICIODATA NU M-ATI APRECIAT.TOATE AFACERILE VOASTRE LE DAU AN VILEG, TOATE MANEVRELE CU TERENURILE. SI PE TOTI OAMENI DE AFACERI CARE VA SPRIJINA SI CARE PE FURIS MAI DAU SI PE LA PDL, SA-SI ASIGURE UN LOC IN CAZUL IN CARE PICA PSD. GATA ATI FURAT DESTUL.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.