Ion Tudor mănâncă tărâţe?
Ion Tudor mănâncă tărâţe?
Altele2 octombrie 2010

La prima vedere, autovehicolul din imaginile de mai jos, un ARO înmatriculat cu numărul Gj 77 WIT, pare să aparţină unei societăţi comerciale specializate în comerţul cu tărâţe. Aşa s-ar putea crede, având în vedere că este parcat în faţa unui depozit din Târgu Jiu, situat pe strada 1 Decembrie 1918, şi un flăcău poate fi văzut încărcând în el foarte mulţi saci cu tărâţe.

[youtube]QjTa8JuHNj0[/youtube]

ARO-ul cu pricina aparţine Poliţiei Comunitare Târgu Jiu. Ion Tudor, directorul instituţiei, nu are absolut nicio justificare legală să folosească astfel maşinile din dotare. Consumul de tărâţe este recomandat în caz de constipaţie şi pentru atenuarea altor probleme digestive. Atâţia saci sunt, totuşi, prea mulţi, chiar şi pentru Ion Tudor.

24 COMENTARII
  • puiu tudor ion 02.10.2010 la ora 23:25 pm
    astea sunt mizilicuri fata de magariile pe care le face tudor cu masinile institutiei intrebatil ce face cu sutele de bonuri de combustibil consumate de fiuso si de alti slugari deai lui rusine
  • VETA 03.10.2010 la ora 9:04 am
    SI PORCII MANANCA TARATE!!!!!!!
  • baluta 03.10.2010 la ora 17:01 pm
    Tudore, nu te mai saturi? Acum ai dat-o pe tarate? Jenant! Ai facut din politia comunitara o ferma de porci, cu tine in frunte!
  • maricica 03.10.2010 la ora 20:58 pm
    Domnule Daju, unde sunt cei ce conduc acele institutii ce ar fi trebuit de mult timp sa faca lumina in acest caz deosebit de grav al actualei Politii Comunitare Tg Jiu. Prin totala neimplicare a lor, sunt copartasi la cele intamplate acolo si as vrea sa-i intreb ce o sa raspunda cand toate cele petrecute acolo vor ajunge in viitorul imediat si in spatiul comunitar European, la o multime de institutii si foruri Europene ce vor lua in mod sigur atitudine. Ce veti raspunde stimate domnule prefect Liviu Andrei despre toate aceste lucruri pe care le cunoasteti foarte bine deja, sunteti reprezentantul guvernului in teritoriu, la ce bun reprezentati actualul guvern daca stati in expectativa doar? Ce asteptati? Sau doriti sa nu deranjati ca sa nu fiti deranjat? Este foarte posibil. Aceeasi intrebari se cuvine sa fie adresate si procuraturii judetene si politiei. Toata lumea tace, nu vede, nu aude, nu face nimic, dar este foarte posibil ca sa fiti intrebati domnilor cat de curand ce ati facut si pentru ce conduceti institutiile publice pe care le reprezentati. Chiar toti acesti domni doresc ca prin atitudinea lor sa fie partasi la cele infaptuite de Tudor la Politia Comunitara? Domnule Narcis de ce nu le solicitati public o pozitie vis-a-vis de toate aspecte acestui caz prezentate de dumneavoasta pana in prezent? Nu de alta dar macar sa vada tot omul cine sunt cei ce le reprezinta interesele si le apara drepturile. Cat despre domnul primar Carciumaru este foarte limpede deja cine este si ca prin neluarea niciunei masuri cu Tudor este clar ca incurajeaza faradelegea si ilegalitatea. Domnule Daju cum mai poate acest om sa priveasca cu dezinvoltura cetatenii acestui oras in ochi?
  • dutescu i 04.10.2010 la ora 13:52 pm
    cat de curand o sa vina ceva de la presedentie tudore nu ai cum sa mai scapi in gorj sunteti manjiti toti dar la bucuresti mai sunt si oameni corecti apropo a ajuns ceva foarte interesant la presedentie va fi vai de tine nu ai idee ce ti se pregateste ai impresia ca ponta si psd te vor tine langa ei ai adus numai deservicii nu servicii psd credeai ca nu se va afla cum craioveanu tudorache si soferu de pe papuc rupeau in dragoieni afisele cu basescu si vadim si lipeau cu geoana cum tapota mirela si krupeschi au rupt afisele cu romanescu cum ai chemat de acasa oameni civili sa faca campanie psd cred ca nici ponta nu va fi de acord cu asta sfarsitul iti este aproape chiar prea aproape securistule
  • maricica 04.10.2010 la ora 16:15 pm
    a iesit luna pe cer si cainii incepura sa latre ham ham ham
  • gorjanul 04.10.2010 la ora 16:32 pm
    Pai , daca nu le mananca le da la porci.asa era si bancul cu padurarul. Cica padurarul il prinde pe tigan in padure , la furat de lemne. La intrebarea padurarului de ce fura lemne tiganul ii spune ca nu fura , doar ia si el lemne sa dea la iepuri sa manance. Padurarul il intreaba ,ma tigane , tu ma crezi prost pai ce , iepurii tai mananca lemne? La care tiganul raspunde...da i dracu, daca nu le mananca , le bag pe foc. Asa si cu neica Tudor,,,,
  • justitarul 1 04.10.2010 la ora 17:04 pm
    Nu cred ca ar mai putea fi ceva de spus!!!! Aceste imagini sunt fara comentarii!!!!! Ce am mai putea spune?! Sa mai putem avea ancredere in institutiile statului?! Oare chiar nu mai exisista absolut deloc putina farama de dreptate,de respectare a legilor an tara asta?! Oare unde o sa ajungem continuand asa?! Cat o sa mai poata rabda omul de rand atata batjocura din partea autoritatilor statului prin nepasarea lor,prin indiferenta de a lua masuri cu cei care ancalca cu adevarat legea?! DOMNILOR TREZITIVA PANA NU ESTE PREA TARZIU!!!!!!!!!!
  • andu 04.10.2010 la ora 20:15 pm
    ce aveti cu domnul Tudor? Toti cei care scrieti negativ sunteti indisciplinatii care au fost concediati. Daca ar fi asa cum sustieti voi care este motivul pentru care credeti ca domnul primar dr.ing. Carciumaru nu ar adopta masuri. Sa stiti ca domnul Tudor este o eminenta i domeniu, astfel incat domnia sa a adus o foarte mare contributie la legea privind Politia locala,fapt cunoscut si apreciat de toti cei care cunosc activitatea domniei sale. FALS, TUDOR ESTE UN IMPOSTOR SI RAMAE IN FUNCTIE DOAR PENTRU CA ASA VREA CARCIUMARU! MOTIVUL>>>, pentru ca este servil si aparent docil, doar aparent. Acum spre exemplu a transferat posturile de paza la firma consilerului local Radulescu Alin, prietenul domnului Adrian Tudor, fiul domnului comunitar Tudor! Sigur domnul Carciumaru nu stie nimic despre acest arajament? spor la treaba tuturor celor care-l ponegriti pe DREPT pe domnul Tudor.
  • VETA 04.10.2010 la ora 22:59 pm
    Parese ca nici acum Tudor nu realizeaza ca marea majoritate a celor ramasi in Politia Comunitara acum, ai sunt ostili si au asteptat doar sa se vada in mana cu decizia de numire in functia publica, ca apoi sub o forma sau alta sa-i spuna lui Tudor ca trebuie sa plece. A facut destul de ras un intreg colectiv, a batjocorit destul o institutie si a adus-o in pragul falimentului si cu o credibilitate mult sub zero, nu a facut nimic pentru Politia Comunitara, nu a facut nimic pentru oamenii de acolo, doar i-a furat si si-a batut joc de toti in fiecare zi. Tudore trebuie sa pleci.
  • maricica 05.10.2010 la ora 9:59 am
    dinu rechinu' care-ti place vinul'... sa vedem daca si CHINUL!!!!
  • cantabilul 05.10.2010 la ora 14:51 pm
    auzi mai dutescule tu cunosti atributiile presedintelui? ce dracu tot o ardeti pe aci cu palavre de oameni redusi mintal... nu va mai saturati sa manjiti imaginea politiei comunitare si ale domnului tudor? nu realizati ca toate chestiile astea se vor intoarce impotriva voastra?! nu stiti cat de slab profesional sunteti pregatiti?
  • contabilul. 08.10.2010 la ora 0:07 am
    esti sigur ca dutescu a facut comentarile de mai sus ?! va certati singuri pe aci, pentru ca desteptii stau la umbra :)) iar aia care le stiu pe toate dar nu fac nimic bun, comenteaza. cred ca atunci cand te-a botezat popa ti-sa dat un nume si nu cred ca de ''contabil'' daca vrei sa pari om destept puneti un nume la comentariu si numai folosi numele altora, sau probabil ca in spatele acestor comentarii ascunzi ceva , ceva de care ti-e teama contabilule. te pup si da dovada de barbatie. ceau
  • elena 10.10.2010 la ora 16:16 pm
    felicitari pentru articole ...
  • Vlad Dracul 10.10.2010 la ora 23:06 pm
    Ma baieti nu va mai contrati atat, zarurile sunt aruncate, pe Tudor al vostru nu-l apuca Craciunul la Politia Comunitara, ba chiar mai devreme. El trebuia demult sa traga concluzia din morala unei ziceri batranesti care spune ca atunci cand nu te iubesc doar cativa din satul tau nu sunt probleme, dar cand aproape tot satul nu te mai vrea atunci chiar ai mari probleme. El tine intinsa coarda intre el si marea masa a celor multi si slabi aparent, coarda asta se tot tensioneza zi de zi, ceas de ceas si la un momentdat sigur se va rupe. Puteti ghici in dreptul cui se va rupe? Ar fi facut o mutare buna daca s-ar fi retras de la Politia Comunitara, astfel totul s-ar fi estompat incet dar sigur inspre linistirea apelor si inspre rezolvarea problemelor lui, prin lipsa treptata de interes acorda lui din partea celor ce ai cer in fiecare zi, ferm, socoteala acum. Probabil crede in minuni ce se vor intampla intru mantuirea faptelor sale. Gresit. Va plati, curand, chiar foarte curand.
  • Livius 11.10.2010 la ora 12:01 pm
    Tudor= SECURIST spalat ( sau cel putin asa s-a incercat), aspirant la avocatura dar gasit f.f slab pregatit.. La COSUL DE GUNOI. De "oameni" ca el nu au loc cei capabili sa conduca in tara asta. Bravos voua astora ce sunteti mandri sa aveti asa sefi ! Sa nu va mai vaitati ca o duceti cum o duceti ! Asta meritati! Pa si ne mai auzim.
  • hello 11.10.2010 la ora 19:44 pm
    nea vlad dracul faci un pariu cu mine pe ce vrei ca nu e asa cum zici u? tudor va pleca de la pol com cand vrea el! creca tu traiesti pe alta planeta....
  • hello 11.10.2010 la ora 19:46 pm
    livius si tu tata cine esti? ce sti sa faci? ca tudor stie multe multe si cu profesionalism da mataluta in afara sa vorbesti aiurea de ciuda binenteles c sti sa faci?
  • francisc 12.10.2010 la ora 15:37 pm
    hello, nu te mai implica atat de mult, ca poate iti da sangele pe nas, ori esti si tu un catel de-al lui Tudor care il lingi in c... pana-i faci bube...
  • helli 12.10.2010 la ora 22:42 pm
    ai grije sa nu iti dea tie sangele pe nas francisco! da tu nu esti un fost catel alungat de haita pt faptu ca nu stiai sa latri hamm ham.....
  • francisc 14.10.2010 la ora 18:01 pm
    dl Tudor sa ne cheme la nunta, ca prima d-na Corina Pau trage speranta ca se va marita vreodata, dar ************************************ cam putine sperante...
  • Sfantul Petre 14.10.2010 la ora 23:53 pm
    Cine o ia pe ******* aia de nevasta e tot ca ea.
  • justitarul 1 15.10.2010 la ora 0:40 am
    Pt contabil: PRESIDENTIA ROMANIEI COMPARTIMENTUL AUDITII, SESIZARI,PROBLEME CETATENESTI. Exista asa ceva! Stiai?
  • francisc 15.10.2010 la ora 7:32 am
    D-nul TUDOR a disponibilizat in masa agenti comunitari din personalul de executie dar sefii au ramas toti un sef serviciu avea in subordine si 120 de agenti iar acum are in jur de 20 'si postul lui a ramas .salariul a 5 agenti daca acopera un salariu al sefului si ganditiva cati sefi sunt.multi cu mapa si putini sapa
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.