ITM GORJ e blat cu Tudor!?
ITM GORJ e blat cu Tudor!?
Investigatii8 septembrie 2010

Faptul că în instituţiile statului de drept nu există nici măcar intenţia de a cerceta pe fond şi de a îndrepta ilegalităţile din Poliţia Comunitară Târgu Jiu obligă Ziarul online de investigaţii GORJNEWS.ro să continue seria dezvăluirilor.

Este de neînţeles cum au reuşit experţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj să nu descopere nicio neregulă în instituţia condusă de Ion Tudor. GORJNEWS.ro a primit un document oficial în acest sens de la ITM Gorj, care descalifică definitiv această instituţie. George Romanescu, şeful ITM, întrebat dacă îşi asumă acest document, a răspuns că verificările vor fi repetate. Blatul ITM-ului cu penalii din Poliţia Comunitară Gorj e cu atât mai sfidător cu cât, pe parcursul investigaţiei – serial demarată de GORJNEWS şi sprijinită de GORJ TV, o serie de poliţişti comunitari au declarat cum, colegi de-ai lor, au făcut franjuri – la ordin – bannere şi afişe electorale aparţinând subprefectului Marcel Romanescu, fratele şefului ITM. Cum în sediul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, instituţie apolitică, tronează însemnele PSD-ului ş.a.m.d. De unde rezultă că anumite personalităţi politice de mare anvergură merită ca la viitoarele campanii electorale să nu fie lăsate să iasă din casele lor de către Ion Tudor şi compania. De unde rezultă că totul e caterincă, prosteală publică, ăi de pe ciolan, indiferent de culoare politică, fiind fraţi între ei şi dispreţuind la maxim prostălăii care fac investigaţii, cer dreptate şi caută nuanţe acolo unde e doar jeg.

GORJNEWS a solicitat Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei să evalueze corectitudinea verificărilor efectuate de ITM Gorj la Poliţia Comunitară Târgu Jiu. Dacă nici aunci când un poliţist comunitar este bătut în timpul serviciului de un superior beat, iar şeful Poliţiei Comunitare blochează orice cercetare a incidentului ITM Gorj nu constată nimic ilegal, înseamnă că bugetul de stat poate fi revigorat prin desfiinţarea, cel puţin în Gorj, a acestei instituţii.

13 COMENTARII
  • DRACULA 08.09.2010 la ora 9:05 am
    sunt foarte curioasa cum de inspectorii ITM nu au constatat nerespectarea programului de munca,depasirea acestui numar de ore in limita legala, uneori au lucrat chiar 18- 24 de ore continuu, numarul de ore suplimentare efectuat de catre agentii comunitari, neplata sporurilor de noapte si a tuturor drepturilor cuvenite ,abuzuri semnalate dar culmea neconstatate. chiar e totul bine? chiar exista corectitudine in aceasta institutie? dar cred ca prietenia cu dl tudor conteaza mult mai mult
  • toma 08.09.2010 la ora 10:07 am
    Draculeaso, daca observi cumva in documentul prezentat nu este vorba despre programul de lucru, ci despre organizarea concursului:) ............. .....macar pe asta posteazal
  • gorjanul 08.09.2010 la ora 10:28 am
    Am mai spus , caracatita rosie controleaza la Gorj toate institutiile publice , inclusiv cele ,,conduse ,,in aparenta de oamenii PDL ului. Sefii portocalii ai deconcetratelor de la Gorj provin in majoritate din pepiniera PSD ului si apoi nu stiti ca banii nu au culoare politica ?
  • dracula 2 08.09.2010 la ora 23:17 pm
    acest individ pe nume tudor e cu capul, niciodata de cand il stim noi n-a stat si el sa cerceteze un caz, prima data judeca si apoi cerceteaza. s-a obesrvat la tudor cat si la jegosii lui ca unde nu stiu sa dea un raspuns o dau in smechereala, caterinca, vrajeala....etc., aplicati baaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii legea daca o stiti, dar cu toti. tudoreeeeeeeeeeeeeeeee dute baiiiiiiiii frate acasa. ai dat oamenii aia la oparte cu cererile , le-ai furat dreptul de a participa la un examen, ABUZ ABUZ ABUZ !!!!!, acum e si randul tau sa pleci, dute si lasa gata ti-a ajuns, ti-ai batut joc de tinerii din strada . de unde ai omule atat tupeu in tine ???? nu mai incerca cu prosteala ca te-ai prostit dracului si pe tine insuti.
  • dracula 4 09.09.2010 la ora 22:22 pm
    Mesaj pentru cei fericiti care vor ramane in servici ,, dragii mei va rog sa realizati ca in ziua in care nu o sa mai cantati cum vrea cocosul,deoarece voi sunteti doar simple gainuse in ograda ( va calca cand vrea muschii lui) , o sa va treziti la fel ca si colegii vostrii aruncati in strada, ca niste carpe fara drept la replica si huiduiti, jigniti de seful vostru,si sa ganditi ca unde e dictatura supusii trebuie sa asculte nu sa faca ce vor ei de capul lor". Dar ma intreb mai este posibil un asemenea abuz si o astfel de sfidare in ziua de azi? Vad ca da ,asa ca eu emigrez in africa si ma scap de tudorica si de florinica .Fratilor cine merge cu mine? ca aici mafia e prea mareeee!!!! Nu se poate ca intr-o tara libera sa nu ai dreptul sa ti ceri banii sau sa ti spui parerea, sa nu poti sa ti ceri drepturile , sa ti se interzica sa dai examen pentru painea ta.
  • DRACULA5 10.09.2010 la ora 9:44 am
    România este o ţară de poveste. O ţară în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Credeti-ne, pe cuvânt! La noi, în România: Salariile cresc, scăzând Pensiile sunt tot mai mari, fiind reduse - Medicamentele gratuite trebuie cumpărateLa robinet, apa caldă curge rece, iar apa potabilă nu e bună de băut Trăim în frig plătind tot mai multă căldură Plătim asistenţa medicală gratuită Avem un preşedinte care spune mereu adevărul dar fiecare promisiune a lui se dovedeşte a fi o minciună. Culmea, la fel se întâmplă şi cu primul ministru! Premierul ştie totdeauna ce vrea “românul” fără să-l întrebe niciodată Banii ţării sunt tot mai putini şi avem tot mai multi miliardari Poporul primeşte tot mai mult iar numărul săracilor sporeşte în fiecare zi Cel mai performant guvern ales de parlament este acela care tocmai fusese destituit pentru incompetenţă Fiecare ministru jură azi, cu mâna pe biblie, că doreşte binele poporului şi de a doua zi porneşte un program menit să-l distrugă Salariile profesorilor au crescut cu 50%, prin reducerea cu 15% Într-un singur an au fost create 200 000 locuri de muncă şi ca urmare numărul şomerilor a crescut cu 300.000 Este garantată libertatea de exprimare a cetăţeanului datorită efortului serviciilor speciale de a le asculta, în fiecare clipă, telefonul Libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentaleS-a redus cu peste 60% numărul taxelor şi impozitelor, dar plătim cu 20% mai mult taxe şi impozite S-au desfiinţat peste 100 agenţii guvernamentale, prin creşterea numărului angajaţilor în plată al acestora cu circa 10% Cabinetul premierului a fost micşorat, desfiinţa chiar, prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali ai primului-ministru Constituţia este respectată de guvernanţi prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, su îndrumarea atentă a primului ministru care este doctor în drept constituţional.
  • mascatu 12.09.2010 la ora 18:06 pm
    Poate ca va trebuii sa vina cei din Bucuresti sa constate cum se ,,lucreaza,, an Tg jiu! Eu cred ca totusi mai exista putina justitie an tara asta!!!! Daca nu pe bune ca e oarba ,oarba de tot!!!!
  • ana 12.09.2010 la ora 21:16 pm
    mascatu ai lucrat la mascati? ce misto sa lucrezi acolo!
  • comisaru' 13.09.2010 la ora 11:21 am
    la ora actuala la pol com de desfasoara o gramada de anchete si controale o sa vedeti ca nu o sa se gaseasca nimic adevarat din ce ati mintit voi si reclamat! si atunci injuraturile si blestemele la facute de voi la adresa lu tudor se vor revarsa pe pe voi! asa sa va ajute dumnezeu!
  • Parpandel 13.09.2010 la ora 17:18 pm
    @ comisaru" Prietene comisaru" o sa vezi tu ca nimeni nu a mintit din cele reclamate si o sa vezi tu dragule ca treaba o sa iasa exact invers decat spui tu acolo, spui desigur bazandu-te pe anumite lucruri, si blestemele si injuraturile le veti lua voi garantat. O sa vezi stimate comisar ca o sa puta rau de tot si o sa iasa si mai rau. Asteapta putin doar si o sa vezi ca ai cam dato-n bara cu predictia ta. Punem prinsoare aici cu martori?
  • dracula 6 13.09.2010 la ora 19:46 pm
    bravoooo! bravo domnule comisar ai tupeul sa si recunosti ca toate magariile voastre sunt mascate , ca nu o sa iasa nimic la iveala, ca sunt bine ingropate in nisip de motanii vostrii , cat despre dumnezeu lasa ca vede el pe fiecare dupa fapta lui nu duce tu grija asta, o sa primesti si tu la randul tau raspalta de la el , Insa eu iti doresc sa te simti si tu ,toata viata, asa umilit cand vei lupta pentru painea pe care trebuie sa o duci acasa si atunci o sa vezi ce bine e sa ti tranteasca altii usa in nas. Cat despre marea institutie de stat ,, proprietate personala ion tudor,, sa ai parte de aceleasi aprecieri, laude si rasplata ca si colegii tai care pleaca azi din servici. Si inca ceva..... si tudor il invoca toata ziua pe dumnezeu. Ce ati patit fratilor acolo? Va preda seful vostru religie ? Va pocaiti pentru faptele voastre?Putin cam tarziu faceti asta, ca oricum adevarul va iesi la suprafata si atunci nici dumnezeu nu va poate scapa de litera legii.
  • mascatu 14.09.2010 la ora 10:46 am
    Ptr Ana: DA PAPUSE MICA AM LUCRAT SI INCA MAI LUCREZ! DAR IN SISTEMUL M.A.I SI NU IN TG JIU!!! DA CHIAR E FAIN SA LUCREZI IN ASTFEL DE TRUPE MAI ALES DACA AI SEFI CARE TE SUSTIN SI DE LA CARE AI CE ANVATA!
  • piratu 19.09.2010 la ora 10:31 am
    Daca sefii tai nu te respecta, daca colegii tai nu te respecta, atunci cine sa te respecte , infractorul ? oameni buni desteptativa odata pentru todeauna suntem reprezentanti ai legii pana la urma si avem nevoie de comunicare intre noi, de respect reciproc, de inteligenta, de documentatie, trebuie sa respectam legea si cetateanul pana la urma pentru ca in sprijinul lui lucram noi oamenii ai legii. Din pacate in acest sistem, chiar sau infiltrat oameni smecheri care nu ai nici-o treaba cu serviciu asta, noi trebuie sa promovam tinerii sa promovam cei bun nu prostia si idiotenia, sa furam modele de altii bune. Candva, cineva se va face responsabil de tot cea ce se intampla la momentul de fata, sa ajuns aici datorita nesimtiri unora, a colegilor, a sefilor, a conducerii chiar, pentru ca toti jegosii au avut ''mana libera'' sa fac ce vror dar lucrurile nu stau asa. Nu poti sa comiti in nesimtire greseli , repetate, pentru ca acest individ pe nume TUDOR v-a trebui sa zboare din aceasta institutie cat mai repede pentru ca si-a batut joc de oamenii buni, este un manglitor de meserie si sunt dovezi pentru astea. Dreptatea este de partea acelora care au muncit nu a jegosilor care au profitat de buntatea oamenilor si ma refer la acela ca a dat ''ordin'' un ordin jegos. Nu va doresc decat puscarie curata multi ani daca nu va achitati cu plata fata de oamenii care v-au muncit, lasati tupeu si nesimtirea acasa pentru ca veti plati pentru asta. Tudore adu salarile la zi !!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.