Video: Iulia Vână minte oficial, pentru un card gold, nelimitat, la BILLA
Video: Iulia Vână minte oficial, pentru un card gold, nelimitat, la BILLA
InvestigatiiUltra - Scurte16 decembrie 2013

Iulia Vână, această glumă proastă făcută de Victor Ponta orașului Târgu Jiu, prin nominalizarea sa ca viceprimar, nu contenește să ne surprindă prin lipsa ei de responsabilitate și de bun simț.
La finalul simulacrului de dezbatere publică a PUZ-ului Căii Eroilor, regizat de Primăria Târgu Jiu în data de 3 decembrie a.c., Iulia Vână a promis public că va organiza o întâlnire cu arhitecții din Gorj pentru a le prezenta … PUZ-ul Căii Eroilor, pe care nu reușiseră să-l comunice, timp de peste două ore, Sergiu Nistor și ceilalți arhitecți însărcinați cu emiterea avizelor de demolare a caselor cumpărate de Călin Lemnaru pe Calea Eroilor.
Mai exact, Vână a spus așa: „rămâne în sarcina noastră ca să vă facem o invitație pentru o dezbatere tehnică, profesională”.
[youtube]BLH9eEa5UcE[/youtube]
Așa cum era de așteptat, Iulia Vână și-a uitat promisiunea și n-a mai organizat nicio întâlnire cu arhitecții locali.
Contactată de GORJNEWS, a spus că acea întâlnire se va ține după ce expiră cele 10 zile în care puteau fi depuse obiecții față de PUZ.
Este evident că, după trecerea perioadei în care arhitecții puteau contesta PUZ-ul, e absolut inutil ca Vână să-i mai convoace pentru a le prezenta documentația.
Replica ei e un amestec nedigerabil de sfidare și prostie, cu care ar eșua și pe centură, nu numai în Primăria Târgu Jiu.

2 COMENTARII
  • matei georgeta vali 16.12.2013 la ora 20:35 pm
    in orasul nostru numai unii gandesc,bine sau rau ,multi din echipa sunt ca figuranti,eventual daca e cazul de inaintare.multe lucruri facute de-a bizbaura le-am inghitit dar BRANCUSI va pune capacul cetatenilor orasului.POARTA SARUTULUI ?un esec total si o lipsa de responsabilitate.mai continua mult cu ideile astea stralucite?a ajuns un supermarchet sa-l darame pe marele sculptor?
  • victoras 15.07.2015 la ora 17:11 pm
    ce uratanie!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.