Iulia Vână și-a făcut programare la coafor
Iulia Vână și-a făcut programare la coafor
AlteleUltra - Scurte28 noiembrie 2013

 

După ce luni, 25 noiembrie a.c., viceprimarul Târgu Jiului, Iulia Vână, a acceptat invitația de a participa astă-seară la emisiunea „Dilemele zilei”, realizată de Tele 3, cu doar câteva ore în urmă a anunțat că este indisponibilă, invocând că are programate alte lucruri.
În realitate, se pare că Iulia Vână și-a făcut programare la coafor, de îndată ce a fost anunțată că face parte din delegația care îl va primi, duminică, pe premierul Victor Ponta, venit la Târgu Jiu să aprindă luminile orașului, și nu numai…
[youtube]iL3rpa9XOpI[/youtube]
Notă: Tabloul instituțiilor de stat, la Târgu Jiu, este de tot râsul. Deci, să ne râdem de ei!

5 COMENTARII
  • ciurel 28.11.2013 la ora 16:12 pm
    Domnule Daju, de ce nu comentati si mutarile facute de Calinoiu cu jurnalistii aserviti? Domnul Sipanu e platit din banii contribuabililor ca sa scrie cu pseudonim la Gorjexclusiv, pe fata oficiosul PSD. De ce nu comentati si ca Marin Condescu are "mentor" în presa pe Roxana Stoian cea care l-a determinat si pe Ionel Mantog sa imparta presa? Pe dumneavoastra nu va implic in astfel de practici desi ii oferiti lui Condescu suficienta consultanta. Constat ca si Calinoiu cu Ciurel au facut acelasi lucru ca Ionel Mantog, au impartit presa, poate ajung langa el.
  • Narcis DAJU 28.11.2013 la ora 16:37 pm
    @) ciurel 1. Sipanu nu mai colaboreaza cu Gorj Exclusiv, domnul presedinte Ion Calinoiu n-ar tolera asa ceva, nici macar dac-ar servi intereselor domniei sale si intereselor domnului director general Laurentiu Ciurel. 2. Dacă Roxana Stoian e "mentorul" lui Marin Condescu înseamnă că nu are ochi numai la fotbaliști. Dar, dacă lucrurile ar sta așa, Condescu n-ar fi parcat autocarul pe linia porții, ca Sorin Cârțu. 3. Ionel Manțog rămâne un tip cu multe etaje peste restul oamenilor politici din Gorj și un furnizor de democrație în zonă. 4. Dacă eu îi ofer consultanță lui Condescu, așa cum spuneți, îl rog public să-mi încheie măcar un contract (retroactiv) și, eventual, să mă plătească retroactiv, pentru întreaga consultanță pe care i-am oferit-o (telepatic, bănuiesc). 5. Manțog a dat de mâncare la toată presa. Călinoiu și Ciurel nu numai că "investesc" doar în câteva organe de presă, dar încearcă și eliminarea totală a celorlalte, pe diverse căi. O singură voce în presă și un singur discurs au fost posibile doar în totalitarism. Sper să nu se repete istoria.
  • gorjanul 29.11.2013 la ora 7:51 am
    Din pacate , istoria ,,,,,se repeta .
  • gorjanul 30.11.2013 la ora 16:19 pm
    Da' ******** a dus o la coafor ?
  • ion 07.12.2013 la ora 13:33 pm
    Da , domnul Alin Sipanu nu mai colaboreaza cu Gorj Exclusiv ci doar Cristi Popescu , care nu are nici o legatura cu dl Alin Sipanu fiindca sunt doar una si aceeasi persoana .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.