Joc fără fente, cu Rică Măceșanu
Joc fără fente, cu Rică Măceșanu
FotbalUltra - Scurte4 iunie 2014

Îl pierdem pe Grigoraș până în toamnă?

E jale mare la Pandurii… E jale mare! Probabil, noii stăpâni abia acum își dau seama în ce s-au băgat. Dacă lucrurile o să meargă în acest ritm, singurul cap care va cădea va fi cu siguranță al lui Mihai Prunariu.
Cu toată sinceritatea din lume, vă spun că nu îmi doresc  să se ajungă aici, pentru că dincolo de partide, afaceri sau nume, pentru mine cel mai mult contează soarta echipei de fotbal Pandurii Tg-Jiu. Prea mult am alergat prin lume și am suferit pentru a vedea un vis sportiv îndeplinit, iar, in atare condiții , nu mă pot bucura de insuccesul unor persoane, care ar însemna de la sine și dezastrul unei echipe de fotbal numite Pandurii Tg-Jiu. Ca să fiu sincer, în alte condiții, aș tuna și aș fulgera, însă mi-e teamă că aș provoca un rău ireparabil.
Mihai  Prunariu a cerut suporterilor un răgaz pentru a pune lucrurile pe un făgaș stabil economic și financiar, și, tocmai de aceea, nu arunc cu bombe în stânga și în dreapta. Situația la Pandurii este una dezastruoasă, așa cum spuneam in începutul materialului… Clubul nu are niciun franc în conturi, Prunariu anunță că dacă nu va vinde vreun jucător, nu va avea bani de transferuri, iar de aici începe un întreg balamuc pe care l-am intuit, dar dorind să respect rugămintea noului președinte, nu am vrut să arăt amploarea pe care o pot lua evenimentele în perioada următoare. Am preferat liniștea, sperând că toți cei care l-au alergat pe Condescu, până și printre oi și capre, vor lua în serios soarta celei care mai este încă o echipă de prima ligă.
Deci Prunariu spune că nu are bani de transferuri, iar Grigoraș insistă deja pentru aducerea unor jucători… Ce ne facem fetelor?! Seduși și abandonați, așa de repede? Președintele pandurilor declara că echipa dispune de 34 de jucători, cu care antrenorul constănțean poate pleca în primul cantonament. Va accepta Grigoraș această situație, o să înțeleagă tehnicianul așa de mult dorit la Tg-Jiu situația aproape dramatică prin care trece clubul gorjean? Rămâne de văzut dacă Grigoraș o să fie convins că lucrurile se vor așeza la Pandurii, în condițiile în care clubul așteaptă “cu limba scoasă” vreo 300 de mii de euro pentru a mai plăti din facturi. Îmi  impun să cred că la Pandurii lucrurile o sa fie puse la punct, nu pentru un nume, nu pentru un partid, ci pentru gorjenii care doar cu Pandurii mai rămăseseră.
Nu pot să nu mă întreb unde a dispărut Călinoiu, unde este marele manager Ciurel, care, în urmă cu câteva luni, tunau și fulgerau pe la toate televiziunile împotriva lui Condescu, promițând că vor face curățenie la Pandurii, iar rezultatele echipei o să fie cel puțin la fel de bune ca în trecut. Am răbdare… însă deocamdată văd că marii specialiști nu au făcut decât să redistribuie autoturismele achiziționate de fostul boss catre diverse persoane. Pe ce criterii? Tot pe alea dinainte. Ei au urlat, au tunat pe la toate televiziunile și acum îl copiază pe Condescu. Nimeni nu vorbește despre finanțarea echipei de fotbal, nimeni nu dă soluții, iar Marin cel care scotea milioane de euro din joben pentru a mai avea fotbal în Tg-Jiu, umblă din tribunal în tribunal, din parchet in parchet.
À propos … zilele trecute m-am întâlnit cu Marin Condescu… Dacă vreți să aflați mai multe, citiți-ne și săptămâna viitoare.

1 COMENTARII
  • Gica 04.06.2014 la ora 22:59 pm
    OOOOOOO, Ce onoare domnul Rica sa te gasesc si aici.Felicitari pentru text, ca de obicei obiectiiv.Sper sa produci la fel de mult si la fel texte obiective si de acum inainte.Sa fii sanatos si Hai Pandurii!Mai cu jumate de gura zic si eu tot ca tine ca nu imi place ce citesc despre Pandurii.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.