La București se închid mall-urile! Noi așteptăm, cu limba scoasă, să se deschidă unul…
La București se închid mall-urile! Noi așteptăm, cu limba scoasă, să se deschidă unul…
AlteleUltra - Scurte19 iunie 2014

mall1

Deschiderea unui mall la Târgu-Jiu este, cu siguranță, cel mai important eveniment din viața urbei, pentru majoritatea locuitorilor ei. Cei mai mulți dintre noi nu mai au treabă cu nimic din ce se întâmplă în oraș, așteaptă și ei să vadă un mall în localiate, având, probabil, senzația că existența unui astfel de centru comercial le va ridica statutul social. Târgujienii uită că pentru un mall îți trebuie bani, că într-un astfel de stabiliment prețurile nu sunt deloc mici, dar nimic nu mai contează, mai toată lumea vrea mall.
Locuitorii din zonă își estimează apartamentele la prețuri aiuritice, toate din cauza construcției mall-ului. Nici aceștia nu vor să gândească la rece, și nu își dau seama că mall-ul le va aduce multe neplăceri. Pentru a se convinge, îi rugăm să vorbească cu persoane ce au locuințe situate foarte aproape de Piața Obor și Piața Unirii din București, persoane ce sunt exasperate de forfota din preajmă.
Mai mulți economiști, consultați de noi, nu dau viață lungă acestui mall, primul argument prezentat fiind puterea de cumpărare tot mai mică a gorjenilor. Conform imaped.ro, jumătate din mall-urile din București sunt în insolvență, sau au mari probleme financiare. Sursa citată vorbește despre un mall deja închis în capitală, și de alte centre comerciale care oferă gratuit spații doar pentru a mai avea, cât de cât, un grad de ocupare.
În privința celebrului fast-food ce se va deschide în mall, îi anunțăm pe gorjeni că în cartierul respectiv nu a rezistat mai mult de 12 luni nicio societate de profil.

4 COMENTARII
  • Ion 20.06.2014 la ora 11:45 am
    Haters hate :)
  • anonim 20.06.2014 la ora 15:31 pm
    Acest material se bazeaza doar pe aspectele negative ale existentei unui asemenea complex, trebuie vazuta si partea buna aceasta fiind creearea unor locuri de munca la domeniu local precum si o oarecare evolutie a societatii trebuie sa intram si noi in ton cu restul tarilor membre ue chiar daca suntem departe ca si infrastructura si coruptia. Cat despre preturile care vor fi practicate de un asemenea complex vor fi zic eu pe masura cererii, tin sa cred ca preturile vor fi pentru toate buzunarele. Problema eu zic ca nu este mall-ul ci conducerea orasului si statul roman care ar trebuii sa se ocupe de locurile de munca!
  • gorjanul 22.06.2014 la ora 10:07 am
    Creare de locuri de munca ????Anonimule ,,,dar nu iei in calcul si locurile de munca pierdute prin inchiderea tuturor unitatilor economice din jurul Mall ului ? Dar o fabrica de prelucrare a lemnului nu putea aduce Carciumaru si Ponta ? Macar in locul CPL ului pe care Ciuma Rosie l a inchis ? Oare milioanele de euro investite la Gorj or fi ale lui Ponta ? Intreb si eu nu dau cu parul .
  • gore din 9 mai 22.06.2014 la ora 14:32 pm
    CONSTAT CA ATI LUAT BOALA LUI NEA GLICEMIE.OMUL NE SPUNE CLAR CA AM RAMAS DE CARUTA,VOI,NU SI NU, SUNTEM BURICUL PAMANTULUI.DON ALEX,ESTE DEPASIT TOTAL DE LUMEA IN CARE TRAIESTE.POATE AR TREBUI SA CONSTIENTIZEZE CAT ESTI DE PENIBIL ATUNCI CAND ESTI PROST RAU DE TOT.LOCURI DE MUNCA...GANDITI BINE SI APOI VORBITI!!!ROG AUTORUL SA REVINA ,SA EXPLICE CELOR INRUDIDITI CU NEA GLICEMIE,MAI PE INTELESUL LOR,CUM STA CU ADEVARAT SITUATIA.ASA,PENTRU NISTE CREIRASE MAI MICUTE:((((((
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.