La Motru, plouă în casele oamenilor…
La Motru, plouă în casele oamenilor…
Investigatii24 februarie 2012

Mai mulți cetățeni din Motru trăiesc un calvar deoarece le plouă în case, prin acoperișurile aproape noi.  Termenul de garanție tocmai a expirat, și, în mod cel puțin curios, absolut nimeni nu știe măcar denumirea societății de construcții care și-a bătut joc de motreni. Nici beneficiarii, nici președintele asociației de proprietari, nici Primăria… Cert este că lucrările s-au făcut prin Agenţia Naţională de Dezvoltare a Zonelor Miniere, condusă de pedelistul Marcel Hoară.
În apartamentele de la ultimul etaj al blocului J4 din Motru plouă ca afară, după ce zăpada de pe acoperiş a început să se topească şi s-a infiltrat prin plăcile de beton. Oamenii spun că s-au săturat să stea cu ligheane şi oale înşirate prin case. Mai mult, aceştia stau la lumânare, după ce apa a afectat instalaţia electrică.
Localnicii susțin că blocul lor a fost acoperit acum 5 ani, când s-au plătit bani grei din fonduri externe, pentru lucrare. Din păcate, constructorul a muncit în bătaie de joc şi a garantat lucrarea numai doi ani.
Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, spune că ştie de problemele oamenilor, însă nu poate face mai nimic. Cum garanţia a expirat, oamenii trebuie să suporte cheltuiala din propriile buzunare.

… iar la Târgu Jiu, în cabinete medicale

Când se exprimă la superlativ, românul spune așa: <<e curat ca-n farmacie>>.  Am văzut şi ne-am crucit săptămâna asta cum curgeau apele şuvoaie într-unul din cabinetele medicale din Piaţa Centrală din Târgu Jiu. În acel loc, se asigură, teoretic, asistenţă medicală şi se mai recoltează, chipurile, şi probe pentru analize medicale. Deşi e proprietară pe spaţiu, doamna dr. Grădinaru Magdalena nu a putut rupe câteva zeci de milioane din profitul anual de miliarde, pentru a-şi repara acoperişul. Şi nici cabinetul nu şi l-a închis pe perioada asta, cu precipitaţii din … tavan.

Aşa cum era de aşteptat, niciuna dintre instituţiile de control nu i-a călcat pragul să o tragă de mâneca halatului.
Halal…


1 COMENTARII
  • Cetatean Din Motru 10.03.2015 la ora 8:47 am
    Un cetatean din orasul motru judetul gorj mai exact blocul B1G scara 3 a venit cu ideie geniala !! A contruit un depozit in fata usi , intradevar este usa de incendiu si nu se circula pe ea dar sunt curios cum a putut sa primeasca aprobare pentru asa ceva !! http://observator.tv/fii-observator/vecinul-inventiv-145312.html
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.