La Târgu Jiu, PSD a pierdut alegerile dar a păstrat puterea! Primarul liberal e MORT de-a binelea
La Târgu Jiu, PSD a pierdut alegerile dar a păstrat puterea! Primarul liberal e MORT de-a binelea
Opinii28 noiembrie 2017
Chiar acum, când scriu aceste rânduri, ambii viceprimari PSD ai Târgu Jiului sunt în direct, la câte o televiziune locală. În schimb, primarul liberal Romanescu nu e nicăieri. De la instalarea ca primar n-a organizat nicio conferință de presă și a participat doar la câteva emisiuni, majoritatea aranjate. În celelalte a fost de râs.
 %%BANNER_468%%
Nicăieri, nici măcar în Teleorman, oamenii de rând nu urăsc atât de intens PSD-ul ca în Gorj.
Din cauza lui Ponta, care face figurație de 13 ani, ca deputat PSD de Gorj, din cauza cinismului agresiv cu care PSD-ul a împânzit instituțiile publice cu beizadele, retarzi, hoți și jegoși, toți cu statut de ființe superioare ce au drept de viață și de moarte asupra gorjenilor de rând, care dacă nu-s copii de tați sau fini de nași, dacă nu-s proști și nu împung, dacă nu-s curve și nici nu-s dispuși să devină, sunt ștampilați ca ființe inferioare și, implicit, ca victime.
La fel se-ntâmplă și-n mediul privat. Sunt câteva firme, ale unor foști și actuali pesediști, abonate la banii Primăriilor, ai Consiliului Județean și ai CE Oltenia. Restul merg pe sârmă și n-au nici dreptul de a ridica privirea din pământ, înaintea afaceriștilor cu pedigree.
Pentru că urăsc PSD-ul, în luna iunie peste 12.000 de gorjeni au ales primar liberal în fruntea Târgu Jiului. Și, totuși, nu s-a schimbat aproape nimic. Puterea e tot la PSD, același grup infracțional conduce Târgu Jiul, oamenii de rând sunt tot victime și tot lipsiți de orice aliat.
O singură schimbare a adus victoria PNL-ului în alegerile pentru Primăria Târgu Jiu: din cauza noului primar, care e inexistent ca primar, și a modului extrem de jegos în care PNL-ul mai degrabă îl sabotează decât să-l ajute, încrederea oamenilor de rând în principalul partid de opoziție a scăzut fantastic, în ultimele luni.
Chiar acum, când scriu aceste rânduri, ambii viceprimari PSD sunt în direct, la câte o televiziune locală. În schimb, Romanescu nu e nicăieri. De la instalarea ca primar n-a organizat nicio conferință de presă și a participat doar la câteva emisiuni, majoritatea aranjate. În celelalte a fost de râs.
Repet: azi, în Gorj, omul de rând se simte abuzat și își caută aliați și lideri care să-i reprezinte și să militeze pentru drepturile lor. În iunie, oamenii de rând au dat puterea PNL-ului, dar paraliticii din PNL au luat din acea putere doar atât cât să-și rezolve, numai și numai pentru ei, diverse interese personale de natură financiară.
Vi-l imaginați vreodată pe deputatul PNL Dan Vîlceanu interesat cu adevărat de soarta vreunui om de rând din Gorj, sau pe Romanescu bătându-se pentru o idee, pentru un principiu, pentru binele comun? Niciodată.
Gorjenii au început să înțeleagă că între PSD și PNL nu e nicio diferență. Aversiunea lor față de aceia care-și bat joc de ei crește.
Acestor jigodii le va fi foarte greu să ne mai păcălească, data viitoare.
1 COMENTARII
  • Sorin Surdu 30.11.2017 la ora 19:23 pm
    Bai băiatul ulei omul Marcel Romanescu se bate cu Hoții! !???
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.