Latura malefică a Luminiței Popescu s-a dezlănțuit împotriva eminentului profesor Gheorghe Popescu
Latura malefică a Luminiței Popescu s-a dezlănțuit împotriva eminentului profesor Gheorghe Popescu
InvestigatiiUltra - Scurte6 noiembrie 2014


Partea cu adevărat malefică a Luminiței Popescu a ieșit la iveală împotriva eminentului profesor Gheorghe Popescu. Fără un motiv clar, i-a căutat mereu nod în papură și a ales să-l execute într-un moment cât se poate de stupid. După ce profesorul Gheorghe Popescu a participat ca membru într-o comisie de susținere de doctorat la Universitatea Petroșani, decana favorită a lui Gorun a perceput acest lucru drept un fel  de mega-abatere (!!!), și a declanșat o procedură de-a dreptul dementă, soldată cu desfacerea contractului de muncă pentru profesorul în cauză, fără niciun temei legal. Puteți vedea alăturat plângerea pe care Luminița Popescu a redactat-o personal, din cuprinsul ei nereieșind, însă, nicio abatere!!!
insert-1
insert-2
În apărarea profesorului, rectorul Universității Petroșani a înaintat UCB-ului un document oficial în care își exprimă uluirea și subliniază că participarea lui Gheorghe Poopescu ca membru în tr-o comisie la susținerea unui doctorat nu constituie o abatere și nu necesita niciun fel de aprobare! Desigur că Universitatea Petroșani e în aceeași țară și se conduce după aceleași legi.
insert-3
Ce credeți că a făcut  Adrian Gorun după ce a primit acest document? A dispus, prin hotărâre de Senat, întreruperea oricăror raporturi instituționale cu Universitatea Petroșani! Adică, avem încă o dovadă clară că este nebun de legat. Problema este că încă nu l-a legat nimeni.
insert-4
Concediat cu câteva luni înainte de pensionare, profesorul Gheorghe Popescu a trebuit să se adreseze justiției. Cum era de așteptat, Tribunalul Mehedinți a dispus, deja, că decizia de concediere este ilegală!
insert-5La finalizarea procesului, nu doar că UCB-ul va trebui să plătească daune substanțiale, dar este posibil ca Gheorghe Popescu să depună lângeri penale  împotriva acelora care au comis evidente abuzuri în serviciu împotriva sa, certificate deja de Tribunalul Mehedinți.

2 COMENTARII
  • cosmin_stejar 08.11.2014 la ora 12:14 pm
    Nu se mai poate ! Sa vina mascatii !
  • Barbison 09.11.2014 la ora 20:16 pm
    Pai acest domn Popescu, acum vreao 12-15 ani, cand madam dribla in alt asternut, l-a intrebat, public, intr-o sedinta, pe decanul de atunci, devorat intre timp de madam&corun, sa le spuna si lor, celor prezenti, ce merite are cucoana, in afara de faptul ca ... prin pat cu acel decan, de a fost numita prodecan, facuta profesor, etc? Si atunci, domnul P ce vrea? Tipa ii da raspunsul, decanul ala nu i l-a dat. Sedinta era de notorietate in UCB.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.