Lăudătorii mini-prefectului sunt l-a fel ca el
Lăudătorii mini-prefectului sunt l-a fel ca el
Investigatii20 mai 2013

radu teodorescu

Lăudătorii lui Teodorescu sunt l-a fel ca el. Și pe print…

laudatorii de pe print

… și pe online…

laudatorii lui teodorescu

Notă: Cine s-ar fi așteptat că un mini-prefect atât de mic poate tăinui mega-infracțiunile care încă privează locuitorii din Turcinești de accesul esențial la apă? Despre Liviu Andrei am dovedit inclusiv că își repara, fictiv, TOAUREG-ul de prefect, prin service-uri bombă, să mănânce și gura lui. Prefectul Liviu Andrei, însă, în chestiuni esențiale, ca aceea a alimentării cu apă de la Turcinești, a avut poziții corecte și legale, dovadă că a și obținut anularea în instanță a celei de-a doua recepții. Ce-a făcut Teodorescu? A făcut în așa fel încât (este varianta elegantă prin care evit sintagma „a forțat”) cei șapte juriști ai săi să semneze că sunt legale niște porcării penale.

Disperat că e pus în situația de a da un răspuns ilegal plângerii prealabile depuse de Grupul de Acțiune în Interes Public, Liviu Diaconescu a fugit în concediu, înainte de Paști, într-o perioadă când nimeni nu-și ia concediu!

Răspunsul l-au semnat alții, în ultima zi din intervalul legal, într-o batjocură măsura XXXXXL, doar după ce eu am sunat la Prefectură și le-am amintit că e a 30 – a zi. În răspuns scrie că a treia recepție e, de fapt, prima, și că e perfect legală, deși instalația e varză și apă nu curge nici acum, după transferul la APAREGIO. Directorul general Popescu, de la Aparegio, anunță debranșarea în masă a târgu-jienilor, de la apă, dar, în înțelegere cu Teodorescu, Călinoiu și alții, are bani să reconstruiască alimentarea cu apă!

Cu cât va pleca mai repede ambasador sau europarlamentar sau euro – orice, dar numai să plece, acest comunist tânăr care duhnește a comunism mai rău ca ăia de demult, cu atât va fi mai bine pentru Gorj.

Săptămâna aceasta vom prezenta, pe larg, mega-infracțiunile mușamalizate de mini-prefect cu o mega-nesimțire.

Până atunci, respect, Liviu Andrei!

4 COMENTARII
  • gica de la scularie 20.05.2013 la ora 16:58 pm
    Acelasi mini prefect a fortat printr o adresa , secretara primariei Pestisani sa semneze un contract prin care baietii destepti din CL Pestisani hotarasera darea in folosinta gratuita a unui islaz comunal din domeniul public pentru 49 de ani celor doi smecheri Valentin Mucenic si Purec .Dom' mini prefect a trimis o adresa prin care secretara trebuia sa emita o adeverinta cu care cei doi smecheri ar fi obtinut 2 miliarde anual subventie de la APIA . Norocul secretarei a fost ca in urma cu o saptamana Tribunalul Gorj a anulat respectiva hotarare de Consiliu Local . Asa ca unii au ramas fara spaga . Ce sa i faci nea' prefectu , n-a fost sa fie .
  • VERA 21.05.2013 la ora 11:28 am
    CINE A CONSEMNAT TITLUL ACESTUI ARTICOL??? CINE L-A INVATAT GRAMATICA??? ".... SUNT L-A FEL CA EL". Corect: "...... SUNT LA FEL CA EL"
  • Gabi 21.05.2013 la ora 13:46 pm
    @Vera: Cuvantul "ironie" apare in dictionar dupa "consemnat" deci e de iertat faptul ca nu ai ajuns pana la el. P.S. Ceea ce am scris mai sus se numeste tot "ironie" de aceea ma vad nevoit sa-ti explic: Titlul a fost INTENTIONAT pus gresit ca sa sublinieze greseala din articolul referitor la prefect (pozele 2 si 3)
  • Matei 22.05.2013 la ora 14:09 pm
    Greseala apare in ziarul Gorjeanul, care isi pierde renumele pe zi ce trece. Iar titlul acestui articol este scris intentionat gresit pentru a scoate in evidenta ce a gresit redactorul care a scris fraza.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.