Liderii SMEO se visează primari PSD! Cazul Bîrsanu
Liderii SMEO se visează primari PSD! Cazul Bîrsanu


S-au trezit liderii de sindicat susținuți de administrație, și nu se mulțumesc cu atât. Visele de preamărire îi bântuie. Vorbim despre o parte dintre liderii SMEO, oameni care, la semnalul lui Laurențiu Ciurel, pe un teren bine pregătit de Ion Rușeț, au încercat să preia în totalitate mișcarea sindicală din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Deși nu au reușit, trepădușii lui Ciurel i-au făcut acestuia viață ușoară și, cu bună știință sau nu, au dat OK-ul prăbușirii marii unități economice. Realitatea o dovedește.
CEO este la un pas de dezintegrare, de faliment, iar sindicaliștii SMEO nu îndrăznesc nici măcar să mârâie la conducerea care, prin deciziile luate, îngroapă compania.
Funcția de lider de sindicat a făcut pui în mintea unora și, cu multă îndrăzneală, aceștia aspiră la un statut superior, pe care speră să îl atingă cu ajutorul PSD, căci, până la urmă, în slujba partidului își pun și activitatea de sindicaliști.

Bîrsanu, candidat PSD la Primăria Dănești, și-a chemat alegătorii la  pomana … electorală

Emil Bîrsanu este unul dintre cei care au pus bazele SMEO în zona Rovinari. Omul este PSD-ist convins și aspiră la o funcție în administrația publică locală. Concret, vizează postul de primar al localității Dănești.
Sindicalistul a început deja să dea din coate pentru a-și îndeplini obiectivul și duminică, 17 mai a.c., a organizat o adevărată pomană electorală, unde a asociat PSD numelui său. Bîrsanu, băiat descurcăreț, a aflat că biserica din satul Văcarea o să fie resfințită, iar în localitate va fi prezent însuși Mitropolitul Olteniei, Irineu, precum și oficialități de la județ. Ecuația a fost simplă… Popor mult, lideri PSD în fața cărora poate ieși în evidență, deci nu putea sta cu mâinile în sân. Omul a încins grătarul și a oferit mititei gratis mulțimii prezente, neuitând să informeze cetățenii că va candida pentru funcția de primar din partea PSD. Bîrsan le-a spus franc, în față, că așteaptă votul lor. Totul s-a întâmplat în văzul lumii, în condițiile în care la evenimentul religios au participat Ion Călinoiu, Ciprian Florescu și prefectul Alin Văcaru. La sfârșitul ceremoniei religioase, ”personalitățile” de la județ și mitropolitul s-au retras în gospodăria unui localnic, iar Bîrsanu și-a văzut liniștit de pomana electorală, ocazie cu care a oferit sute de mititei.
danesti_gorj
Pe pagina lui Bîrsanu de facebook tronează fotografiile cu Victor Ponta și se precizează faptul că a absolvit la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu-Jiu. Geaca roșie, simbol al PSD-ului, este purtată cu mândrie de sindicalist, iar prietenii nu ezită să îl compare cu Florin Cârciumaru și să i se adreseze cu… „domn primar“… În fapt, omul este la bază lăcătuș mecanic, cunoscut ca lucrător la Cariera Poiana-Rovinari. Bîrsanu și-a văzut deja un vis împlinit, a participat  la o emisiune televizată în calitate de lider sindical, dar prestația lui a făcut o adevărată antireclamă sindicatului din care face parte. Conform surselor noastre, între Bîrsanu și deputatul PSD Vasile Popeangă există legături strânse. Mai mult, soția salariatului CEO ar fi angajată la cabinetul parlamentar al deputatului.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.