Liderul PD-L Turburea, acuzat de primarul Bârcă de șantaj
Liderul PD-L Turburea, acuzat de primarul Bârcă de șantaj
Ultra - Scurte25 octombrie 2013

Situație tensionată la Turburea, unde Ion Popovici, liderul organizaţiei locale a PD-L, este acuzat de Ion Bârcă, primarul localităţii, că face totul ca să-i saboteze activitatea. Mai mult, primarul Bârcă îl acuză pe Popovici că îşi şantajează consilierii locali PD-L cu pierderea mandatului dacă votează hotărâri ale primarului. La ultima şedinţă, aleşii PD-L nici nu au fost lăsaţi să se prezinte. Bârcă a mai precizat că toate aceste lucruri se întâmplă din cauză că are un conflict deschis cu liderul PD-L Gorj, Dan Vâlceanu.
„Consilierii vor să-şi facă autodenunţuri la procuratură. Nu sunt lăsaţi să vină la şedinţe, ori să voteze decizii pentru cetăţenii comunei”, a declarat primarul Bârcă.
Bârcă a sărit și în apărarea Prefectului Teodorescu, după ce acesta a fost acuzat de Vâlceanu de imixtiuni politice.
„Vâlceanu a făcut reclamaţii la întreg judeţul, şi-a pus în cap toţi primarii. Exclude în stânga şi-n dreapta până o să ajungă singur în partid. Prefectul de Gorj nu face politică”, a adăugat Bârcă.
Detalii, aici.
îşi şantajează consilierii locali PDL cu pierderea mandatului dacă votează hotărâri ale primarului. Ba mai mult, la ultima şedinţă, aleşii PDL nici nu au fost lăsaţi să se prezinte.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.