Liga 1/ Pandurii – Braşov 2-3
Liga 1/ Pandurii – Braşov 2-3
Fotbal20 mai 2013

Pandurii a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de FC Braşov, scor 2-3, şi a pierdut o şansă imensă de a se distanţa considerabil de urmăritoarele sale. Tabela a fost modificată rapid, în minutul 6, atunci când Tătar a marcat printre picioarele lui Mingote, la prima fază a braşovenilor în careul advers. Un sfert de oră mai târziu, Pandurii a avut şansa egalării, însă Anton a ratat penalty-ul obţinut de Nicoară. În prelungirile primei reprize a venit totuşi şi golul egalizator, Nistor înscriind în urma unui şut deviat.

Elevii lui Cristi Pustai au început bine partea secundă a jocului şi au preluat conducerea devreme, căpitanul Viera trimiţând cu capul mingea în poartă, în minutul 51, în urma unui corner executat foarte bine de Nistor. La doar 4 minute distanţă, Pandurii a rămas în zece oameni, Rusu fiind eliminat după ce a primit ce de-al doilea cartonaş galben. Din acel moment, gorjenii au preferat să inchidă jocul, mizând doar pe contre. Finalul a fost unul incredibil. Formaţia târgujiană a „reuşit” să primească două goluri în decurs de 6 minute, ultimul înregistrandu-se în ultimul minut de prelungire (90+4), la chiar ultima fază a meciului. La ambele reuşite, portarul pandurilor, Pedro Mingote, a greşit impardonabil, ieşind de fiecare dată eronat din propria poartă. Popa şi Machado sunt cei care au marcat pentru braşoveni.
Formaţia gorjeană îşi păstreaza locul 2 în clasament, profitând de egalul dintre Petrolul şi Astra (1-1), însă şi-ar fi putut asigura în mare măsură locul 2, mai ales că partida împotriva Braşovului era considerată cea mai uşoară dintre cele 3 rămase de disputat până la finalul actualei stagiuni. În ultimele două etape, formaţia gorjeană va avea o deplasare dificilă la Chiajna, echipă ce se va lupta cu îndârjire pentru a scăpa de retrogradare, urmată de confruntarea de pe teren propriu cu una din contracandidatele la locurile de Europa, Astra Giurgiu.

Pentru video, click aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.