Liga 1/ Pandurii – Dinamo 2-0. Evoluţie încântătoare pentru gorjeni
Liga 1/ Pandurii – Dinamo 2-0. Evoluţie încântătoare pentru gorjeni
Fotbal22 aprilie 2013

Pandurii a învins aseară, la Târgu Jiu, pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a Ligii 1. Acest succes a fost primul pentru gorjeni împotriva lui Dinamo, pe teren propriu.

Prima repriză s-a încheiat 0-0, însă au fost ocazii mari la ambele porţi. Nicoară şi Voiculeţ nu l-au putut învinge pe portarul dinamoviştilor, Naumovski, iar şutul lui Nistor a lovit bara transversală. Şi bucureştenii au avut o şansă imensă de a deschide scorul, atunci când Mingote a scăpat mingea în careul mic, iar Rus nu a putut să trimită mingea în poartă din câţiva metri.
Repriza secundă a adus şi golurile. În minutul 50, Ibeh a recuperat o minge în jumătatea dinamovistă, a scăpat singur spre poartă, şi a înscris la vinclu. Pandurii a solicitat şi un penalty, atunci când Grigore l-a deposedat pe acelaşi Ibeh, care reuşise să pătrundă cu mingea în careul adversarilor. În minutul 75, scorul a devenit 2-0 pentru elevii lui Cristi Pustai, în urma unei combinaţii superbe, finalizate frumos de Dan Nistor, printr-un şut plasat cu latul piciorului drept, către colţul din stânga sus al porţii dinamoviste.
Cu acest succes, Pandurii se distanţează la 4 puncte de Dinamo, şi se menţine pe locul 3 în clasament, cu 50 de puncte, însă poate cădea pe poziţia a 4-a, dacă Petrolul (49 de puncte) va învinge Steaua în această seară. Pe locul 2 se află Astra, cu acelaşi număr de puncte ca şi gorjenii, 50.
Amănunte + VIDEO, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.