Liga amână, Pandurii amenință cu memoriul
Liga amână, Pandurii amenință cu memoriul
FotbalSport19 octombrie 2012

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat reprogramarea meciului dintre Viitorul Constanța și Pandurii Târgu Jiu, noua dată la care meciul ar urma să se dispute fiind una ce dezavantajează în mod evident echipa gorjeană.
„Am văzut pe site-ul Ligii că meciul a fost amânat trei zile. Am rămas surprins, nouă nu ne convine pentru că avem o deplasare foarte lungă la Constanţa, peste 600 de kilometri. Marţi o să călătorim toată ziua de la Constanţa la Târgu Jiu, miercuri avem o zi de refacere
, iar joi avem meciul cu Dinamo. Nu e normal acest lucru. Suntem trataţi, nici nu-mi vin cuvintele să spun cum… Sunt surprins de ceea ce s-a întâmplat. O să facem memoriu la Federaţie şi Ligă, să sperăm că cei din forul conducător vor rezolva această problemă pentru că nu e normal”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, despre reprogramarea acestei partide. Oficialul Pandurilor mai spune că programarea inițială, în care meciul dintre Viitorul Constanța și Pandurii trebuia să se dispute vineri, 26 octombrie, era una normală, însă modificările au fost făcute la cererea celor de la Astra: „Am înţeles că s-au făcut modificările astea la insistenţele formaţiei Astra Ploieşti. Jucătorii noştri au prea puţin timp de refacere. Nu vrem decât să fim respectaţi pentru că şi noi respectăm competiţia. Nu vrem decât să se respecte datele stabilite iniţial şi să nu se mai schimbe doar la noi tot timpul!”, a mai spus Pîrvulescu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.