Linişte, râd curcile: Ministerul Culturii a anulat concursul ilegal al cârciumarului
Linişte, râd curcile: Ministerul Culturii a anulat concursul ilegal al cârciumarului
InvestigatiiPovara Brâncuşi1 noiembrie 2010

Conform Regulamentului – cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management   pentru Direcţia Municipală de Cultură „ Constantin  Brâncuşi”, aprobat de Consiliul Local şi publicat pe site-ul Primăriei Târgu Jiu, astăzi, 01 noiembrie a.c., trebuia să aibă loc „anunţarea rezultatelor în urma analizei proiectelor de management„. Adică ar fi trebuit emis un comunicat de presă cu notele acordate de comisia de concurs fiecărui proiect în parte. Mâine era planificată susţinerea proiectelor, sub forma unui interviu în faţa comisiei.

Dinspre Primărie au răzbătut către ziariştii ce n-au avut altă treabă şi au întrebat, doar bâlbâieli şi minciuni. Între noi fie vorba, să fii purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu e totuna cu a vinde bilete la intrarea într-un WC public, cu aerul că împarţi invitaţii la o parfumerie franţuzească. Indiferent cum ai da-o, pute băi nene!
Deşi în dimineaţa zilei de ieri la Primăria Târgu Jiu a sosit un document oficial de la Ministerul Culturii prin care se cerea anularea concursului, pe fondul numeroaselor ilegalităţi săvârşite de funcţionari locali în organizarea şi derularea lui, Cârciumaru a dat ordin să nu se afle nimic, ca să nu se facă de băcănie. (Băcănia e gata de mult şi are pereţii tapetaţi cu diplome de onoare acordate acestui sinistru primar). Nu numai cetăţenii oraşului Târgu Jiu nu au fost informaţi corect. Nici măcar candidaţii nu au fost înştiinţaţi dacă, unde şi la ce oră să se prezinte a doua zi pentru susţinerea interviului. Mai mult, membrii locali ai comisiei de examinare au fost trimişi acasă, înainte de prânz, spunându-li-se că nu se mai ţine niciun concurs, pentru că niciun proiect nu a fost notat peste 7. Cu toate acestea, varianta oficială servită presei de purtătorul de cuvânt Ramona Evulescu până la sfârşitul zilei a fost că „se aşteaptă notele de la Bucureşti”.
Ce scriu eu acum e de domeniul SF-ului, ştiu. Buboiul de pe Bulevardul Constantin Brâncuşi, vis a vis de stadion, stă să crape, e limpede. Până atunci, dacă aveţi drum prin zonă, luaţi-vă măştile de gaze, că parfumeria franţuzească pute a dracului, băi nene.
Note: 1.Interesantă remarca unui apropiat. Spre deosebire de această mascaradă ordinară, concursurile organizate de Ion Călinoiu şi aparatul Consiliului Judeţean Gorj în acest an au fost impecabile.
2.Că veni vorba, dacă auziţi vreunul glăsciorul lui Viorel Gârbaciu, mare victimă acum câteva luni, mare taciturn acum, să îmi daţi de ştire.

4 COMENTARII
  • ,,un apropiat,, 02.11.2010 la ora 16:43 pm
    Narcis îţi multumesc de NOTA şi nu contest nimic din ceea ce spui tu.Cârciumaru le face cu vârf şi îndesat şi te felicit pentru curaj,dar în remarca mea am pus ceva în ghilimele.Şi acum ca să întăresc ceea ce spun este că exact expresia cu "buboiul " de la primărie am mai auzit-o şi la alţi jurnalişti grăbiţi acum vreo doi ani să-şi rezolve repede "problemele" cu Cârciumaru pentru că cineva îi grăbea debarcarea .Aş scrie eu mai multe,dar le las pe altă dată.
  • Narcis DAJU 02.11.2010 la ora 17:10 pm
    Cavalere, te exprimi cam incifrat. Care-i treaba?
  • soalda m 02.11.2010 la ora 17:41 pm
    mediocrii și corigenții vor sa-l ...managerizeze pr brancusi unde esti tu...bulă sa rîzi de ei?
  • constantinescu mariana 05.11.2010 la ora 14:53 pm
    CURcile sau CURcanii? ...din poză!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.