Lista lui Dian Popescu
Lista lui Dian Popescu
Altele1 februarie 2010

Dian Popescu, preşedintele PNL Târgu Jiu, l-a însoţit şi susţinut pe Dan Ilie Morega la „judecata” de la Braşov. S-a întors victorios, cu o listă a „puciştilor” din „gaşca” lui Radu Angheloiu şi care e posibil ca în perioada următoare să nu se simtă prea bine. Lista o găsiţi în Pandurul.
Doi tineri s-au luptat ca doi gladiatori, pe vremuri. Unul singur a rămas în viaţă şi a primit, drept răsplată, o partidă de sex de la cea care, conform cotidianului Adevărul de Seară, comandase înfruntarea: „le-a spus celor doi pretendenţi că va rămâne cu cel care va ieşi învingător”. Treaba asta poate deveni o nouă fiţă, pentru divele închipuite din Gorj şi de aiurea, adorate de bărbaţi cu foarte mult vid în cutia craniană.
Ipoteza incendierii cu premeditare de către proprietar, vehiculată şi prin comentariile postate pe GorjNEWS.ro, a cabanelor de la Rânca pică, întrucât asigurările imobilelor, neplătite de patru luni, nu mai erau în vigoare. Amănunte în Adevărul de Seară.
Daniel Burlan, directorul general al SNLO, speră ca în această săptămână să fie adoptată ordonanţa de urgenţă prin care CET-urile primesc ajutor de la stat. În schimbul cărbunelui livrat la CET Arad, Braşov, Timişoara, Oradea, Bacău, Motru, Govora, SNLO are de primit 185 milioane lei. Detalii, în Gazeta de Sud.
O parte din angajaţii Primăriei Târgu Jiu l-au acţionat în instanţă pe primarul Florin Cârciumaru, pentru recuperarea unor drepturi financiare, motiv pentru care au toate şansele să se califice la următoarele disponibilizări. Povestea, în Pandurul.

13 COMENTARII
  • Crina Anton 01.02.2010 la ora 11:50 am
    Lista adevarata a lui Dian Popescu nu e cea din Pandurul. DIAN POPESCU A VRUT SA-I IA LOCUL LUI MOREGA. Dian Popescu aranjase cu Norica Nicolai si cu radu Stroe sa-i faca atat pe Morega cat si pe Angheloiu. El vrea cu orice pret puterea. A incercat sa-l convinga si pe Ludovic Orban sa il puna sef la PNL Gorj dar nu i-a mers. Lista facuta de Dian Popescu pt. Biroului Politic Interimar care sa-l inlocuiasca pe cel al lui Morega si implicit pe Morega este urmatoarea: 1. Dian Popescu - presedinte interimar PNL Gorj 2. Dragusin Virgil 3. Matei Ndarag 4. Craciunescu Ion 5. Branescu Costantin 6. Dulama Daniela 7. Boian Lucian 8. Pistolea Florin 9. Sasu Marius 10. Popescu Dan 11. Horhoianu Emilia
  • Crina Anton 01.02.2010 la ora 12:01 pm
    Lista lui Dian - Continua: 12.Popescu Fanusa 13.Dunarin Doru 14. un director de banca de langa Paringu
  • Narcis DAJU 01.02.2010 la ora 12:11 pm
    @) Crina Anton Aştept probe, argumente, dovezi, martori.
  • tata mare 01.02.2010 la ora 14:25 pm
    Dihanie nu mai minti lumea si nu mai impinge tu banii pe ici pe colo si nu mai incerca sa umbli cu fofarlica ... ce ai cautat tu la Brasov e intrebarea ?! Lasa-l pe Banta ... tu ce ai cautat acolo banu gramada l-ai avut cu tine ... cat te-a costat sustinerea lu' Morega ? o avere ... pe care acum o vrei inapoi Esti terminat lucrurile nu o sa ramana asa cum vrei tu ... te trezisi mare politician peste noapte ... vezi-ti de "Maserati"-ul tau in continuare sau nu mai sunt comezi si e groapa mare aia in care ai sa cazi ... ca nu poti sa prosteti lumea la infinit ... Hai ura si la gara ........ www.du-te tare.ro acolo e locul tau
  • PROBE 01.02.2010 la ora 22:01 pm
    ...singurele probe sunt faptele lui LadyD: s-a dat de la inceput un infocat si inversunat luptator impotriva lui Morega. A spus pe la toti ca el nu vrea decat pnl Targu jiu si out cu morega din pnl. dar,a dat afar'din penele pe Tavi, pe Otilia, pe Cesar, pe Alin si pe nikko (oare de ce?) . Asa de periculosi sa fi fost pustanii astia?daca-i ase at.ne dam seama cu totii care-i val.lu LadyD. Pe-orma,a inceput sa se comporte la fel ca tatucu' adicaca un dictator.la dat si pe dom'mantale afara si a vrut s-l deie si pe RaduVP si pe Orzughe si pe Rebede etc.etc. Deci, ce va mai trb probe?s-a dus pe la toti pe la bucale si i-a lingusit (carat pe la bucale cu jiaguaru' lui de 3.000 euro, ha,ha,ha ce mare om de afaceri sia luat jiaguar la secanhand).acu'se da bine cu dom'sef de la pedele ca are nevoie sa scoata maseratiu d'an faliment. asta-i ladyD alias zavoranca.... hi,hihi,hi,ha,ha,ha.
  • MArtor 02.02.2010 la ora 0:13 am
    Unul din martori este Daniel aDulam a cui oare?
  • jumpersio 03.02.2010 la ora 21:13 pm
    Trebuie sa fie unu cu ''oaie'' la PNL. si din cei 10 propusi, 8 nu au asa ceva si restul sunt femei deci nu au sigur. Oricum parerea mea este ca Dian are tupeul necesar unui politician chiar daca uneori se adapteaza dupa caz.
  • zzz 05.02.2010 la ora 14:20 pm
    jumpersio da... Dian are "oaie" cum spui tu. I le-au dat sri-stii ca doar fac parte din echipamentul de teren. Dar o jigodie cu "oaie" tot jigodie ramane. Vrea cu PDL-ul sa poata musca si el din ciolan. In rest e prost ca noaptea. Se vede dupa golul dintre urechile alea clapauge
  • simona 06.02.2010 la ora 17:28 pm
    Nu ai cumva un "jiaguar" ca al lui Dian sa mi vinzi si mie???Iti dau 4000 pe el...
  • ion 08.02.2010 la ora 21:28 pm
    prostilor, are doua jaguaruri noi, se vede ca sunteti dezinformati si scrieti la comanda lui banta. averile bogatilor obosesc gura saracilor!
  • Narcis DAJU 08.02.2010 la ora 21:46 pm
    @) ion Cine scrie la comanda lui Banţa?
  • Victor 17.02.2010 la ora 21:49 pm
    @Narcis Ma uit pe comentariile astea si ma minunez de cata frustrare au unii oameni. Daca s-ar uita cu atentie in urma ar vedea ca PNL a fost o mare pepiniera pentru celelalte partide si asta datorita sefului nu? Speram ca de-acum incolo n-o sa mai fie asa.
  • observator din umbra 01.09.2010 la ora 18:15 pm
    ..............Domnilor care nu prea stiti despre viata nimic...am sa va spun eu cateva din fiecare ...om politic fara bani in buzunar n-ai cum sa ajungi, afaceri n-ai cum sa faci daca nu esti in cercul politic, asa ca pe dvs nu va duce mintea ((( acestia care fac """comentarii rautacioase si fara sens""" ))) sa ajungeti in cercul politic, si nici la altceva decat ceea ce sunteti in momentul actual...D0e unde atata ura pentru acest om DIAN POPESCU??? ce credeti ca Banta cat a fost acolo nu a facut afaceri cu cei de la PDL SAU PSD???...sunteti dezinformati total... va scriu mare ca poate intelegeti TOATE FORMATIUNILE POLITICE FAC AFACERI INTRE ELE SI LIDERII LOR ,MANANCA SI BEA COT LA COT PE UNDE DORESC DOMNIILE LOR, SE CEARTA DOAR IN MEDIA ADICA TV SI RADIO, NU SI-N PARTICULAR...ASTA AJUTA LA DEZINFORMAREA POPULATIEI DAND IMPRESIA CA UNII SUNT MAI BUNI DECAT CEILALTI. """" TOTAL GRESIT""" NU FAC DECAT SA SE ROTEASCA LA CONDUCEREA ACESTEI TARI, IAR POPULATIA SUFERA. PE LANGA ASTA OAMENII DIN DECONCENTRATE AU TRECUT PRIN TOATE GUVERNELE RESPECTIVE , ASA CA NU E O PROBLEMA SA SE SUCEASCA DE LA UN PARTID LA ALTUL….VRETI UN EXEMPLU MAI BUN???... VA SPUN EU CA N-AVETI ...numai ca in tara aceasta suntem 80% prosti si 20% hoti, asa ca sa nu va fie de mirare cum am ajuns aici... fiindca aia 20% manipuleaza prin banii furati 60% din prosti si restul se abtin sau nu voteaza...si inca ceva pentru cultura dvs personala: migratia in directia dorita daca nu, nu va mai obositi, LA COMENTARII DESARTE CA PIERDETI VREMEA.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.