Lui Ion Călinoiu i-a căzut blogu’ în cap!
Lui Ion Călinoiu i-a căzut blogu’ în cap!
AlteleUltra - Scurte11 iunie 2014

Președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, pare să nu aibă dedicații cu zile liniștite la horoscopul domniei sale. Acesta s-a plimbat râzând cu gura până la urechi cu Mihnea Costoiu prin tot județul, dar zâmbetul i-a pierit când Olguța, primarul de Craiova, a făcut mișto de PSD-iștii gorjeni, arătându-le impotența scorului electoral. De parcă nu era de ajuns asta, Călinoiu a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare, în momentul în care a cerut să se numere voturile de trei ori în Consiliul Județean, tocmai pe tarlaua sa, pentru că, în mintea domniei sale, nu putea să creadă că o să vină o zi când o să fie pus la colț, chiar și vremelnic.

Treaba asta seamănă îngrijorător de tare cu simptomele unei boli pe care nu ne permitem să o pronunțăm, pentru că, fiindcă și deoarece nu suntem cadre medicale. Olguța, caterincă, Călinoiu, henț…, numărătoare triplă de voturi, Călinoiu, ofsaid, dar prăpădul pământului și autoumilirea este semnată pe internet de chiar domnia sa, președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu.

Blogul și nărodul

Sfătuit, probabil, de valeții plătiți din bani publici pentru a cosmetiza imaginea domnului președinte, Călinoiu și-a tras, în urmă cu câțiva ani, un blog pe internet, pentru nărodul de rând, că tot trăim în lumea internauților. Dacă ai timp cinci minute poți observa, cu ușurință, falsitatea domnului președinte și, mai grav, poți conștientiza că valeții lui Călinoiu nu simt nici dureri în cot când vine vorba despre imaginea acestuia. În mod normal, haiduciile și aberațiile lui Călinoiu trebuiau șterse la rapid, dar bugetarii angajați special pentru orgoliul președintelui Consiliului Județean nu au mișcat un deget… pentru a drege ce mai putea fi reparat.

Abureli de toată jena și descalificare sub toate aspectele

Plătitorul de taxe și impozite vede cum Ion Călinoiu se revolta prin 2012 împotriva PDL-ului care, cică a deranjat dascălii gorjeni. Profesorii cereau interzicerea campaniei electorale în școli și nepolitizarea Consiliilor de Administrație din instituțiile de învățământ.

Păi, domnule Călinoiu, ce făcuși dumneata de mânuță cu Mihnea Costoiu prin o grămadă de școli în campania electorală? Au ajuns sau nu au ajuns în funcție de conducere profesori care au lipit afișe într-o veselie pentru PSD? Cum creierașii noștrii a fost posibil ca inspector pe o anumită ramură să fie numit în funcție un profesor, fără ca el să participe măcar o dată la o olimpiadă pe profil?

Lăsăm învățământul și revolta grețoasă și falsă din respectivele postări și trecem la o bubă și mai mare: CEO! Pe blogul propriu și personal, Călinoiu militează pentru îmbunătățirea cadrului legislativ ce permite dezvoltarea de surse alternative de energie (solară, eoliană) în cadrul CEO, sau SEPARATE! Dragi tovarăși și prieteni, îl înjurăm pe Boc pentru taxe pe energie verde, însă, după cum se vede, Călinoiu milita pentru lucrurile ăstea din 2012.

Același Ion Călinoiu storcea lacrimile electoratului vorbind despre dezvoltarea infrastructurii, a turismului, dezvoltarea rurală și urbană. A trecut amar de vreme și declarațiile lui Călinoiu se transformă pe propriul blog în cuvinte spurcate, aruncate nadă disperaților, în vreme ce nu avem o șosea decentă, iar orașele județului devin comune.

Tot Călinoiu se opune privatizării unităților de stat, dar Ponta tocmai a dat OK-ul pentru începerea acestor demersuri.

Greu cu horoscopul domnului Călinoiu, greu cu blogul, greu cu valeții care nici măcar nu s-au obosit să-l șteargă de pe internet.

5 COMENTARII
  • gorjanul 11.06.2014 la ora 15:48 pm
    Si cand te gandesti ca nea' Ion si-a angajat consilier personal pe care il plateste cu bani grei din bugetul statului ...... Culmea e ca individul desi platit din bani publici scrie la gazeta de pe calculatorul Consiliului Judetean , in timpul programului . Oare sa si fi ,, externalizat ,, redactorii Gorjul Exclusivul ? Adica scriu la gazeta dar pe banii Statului daruiti intr o veselie de nea' Ion Calinoiu ? Oare de aici disperarea si broboanele de sudoare de pe frunte si de pe la subsuori ?
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:46 pm
    votati ion cel mare si o sa fie bine ca si pana acum..... dar la unii nu la toti. ioane ioane sspurci numele de ion ... unul a fost ion roman adevarat si e antonescu
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:47 pm
    ion mare om politic..... bravo ioane esti nr 1 la noi in curte investitii zero cu gorjeanul nostru prim....
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:47 pm
    rica macesanu dale pe fata tot
  • paganel 18.06.2014 la ora 14:36 pm
    ion aiurel ... al face de ras aurel... bravo rica
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.