Mașina de serviciu a șefului Poliției Locale Tg Jiu umblă noaptea beată pe străzi!
Mașina de serviciu a șefului Poliției Locale Tg Jiu umblă noaptea beată pe străzi!
Investigatii26 octombrie 2012

De mai multă vreme, circula zvonul că mașina de serviciu a noului șef al Poliției Locale Tg Jiu, Florin Urdea, este văzută frecvent ba consumând alcool pe lângă tot felul de bodegi, ba mergând pe trei cărări. De rușine că conduce o astfel de mașină, Urdea nici n-a inscripționat-o cu însemnele Poliției Locale, așa cum cere legea. Cu toate acestea, polițiștii de la Rutieră o știu, și n-o opresc niciodată, în semn de compasiune, probabil, față de ghinionul picat pe capul lui Urdea, acela de a-i fi repartizată o mașină de serviciu alcoolică.
Știindu-i moravurile, Urdea o conduce chiar și în afara serviciului, după orele de program, doar n-o s-o lase beată, pe străzi, să ajungă bușită  la inspecția de front de la operativa din ziua următoare.
Miercuri spre joi, în noaptea de 24/25 octombrie a.c., în loc să stea parcată regulamentar la sediul Poliției Locale din Tg Jiu, mașina de serviciu a lui Urdea a consumat alcool ore în șir lângă o bodegă din centrul Târgu Jiului. Posibil să fie pe drojdie, din moment ce a ales să se îmbete lângă una din cârciumile patronate chiar de fratele lui Florin Urdea, situată la intrarea pe Calea Eroilor, colț cu Bulevardul Brâncuși. E clar: a băut pe caiet!

În timp ce mașina de serviciu staționa lângă cârciumă, Florin Urdea citea niște etichete înăuntru, împreună cu Florin Băluță, șeful Serviciului Intervenții din cadrul Poliției Locale. Cei doi urmează un program intensiv de îmbunătățire a pregătirii culturale în domeniul horticol. Au citit mult, și au vrut să plece de mai multe ori, dar mașina de serviciu a Poliției Locale n-a vrut să se urnească până nu s-a îmbătat – mangă. Abia pe la unu jumătate noaptea, după ce Urdea s-a urcat la volan și i-a promis că se-ntorc și noaptea următoare, bețiva a plecat, ca de obicei, pe trei cărări.
Dar mașina aceasta alcoolică i-a adus și alte necazuri lui Urdea. De pildă, mașina soției, sătulă de boasca pe care o scotea prin eșapament mașina de serviciu a soțului, a intentat divorț la Judecătoria Tg Jiu. În mai puțin de o lună de la depunerea cererii, la 10 octombrie a.c., judecătorii au desfăcut, triști, această căsătorie în cadrul căreia echilibrul ecologic se rupsese de mult.

E greu de înțeles cum de un băiat citit ca Urdea, cu aplecare spre lectură în domeniul horticol, a avut ghinionul de a-i fi repartizată o mașină de serviciu alcoolică, după care trebuie să gonească și ziua, și noaptea.

9 COMENTARII
  • gabi 26.10.2012 la ora 17:46 pm
    In fiecare sambata si duminica intalnesti in trafic masinile de serviciu ale Consiliului Judetean ,Prefecturii,Consiliilor Locale si ale altor institutii conduse de sefii acestor unitati administrative.Acest lucru inseamna furt din banii contribuabililor care platesc toate deplasarile in interes personal sau de partid ale diversilor potentati ai zilei.Hotie,Hotie si iar hotie....
  • Loricica 27.10.2012 la ora 0:08 am
    Fals domnule Daju, primarul este de vina ca i-a incredintat lui Florin Urdea o astfel de masina de serviciu betiva. De rasul curcilor sunt acesti tovarasi de la Politia Locala, cu Tudor inainte, acum cu acest Urdea, cu Baluta, parca sunt vorbiti toti acesti indivizi ca prin cea ce fac sa fie doar in detrimentul si in dezonoarea angajatilor acestei institutii si a institutiei in sine. Rusine Tudor, rusine Urdea, rusine Florin Carciumaru care niciodata nu a luat absolut nicio masura in baza nenumaratelor dovezi ale anormalitati ce exista acolo la Politia Locala si care anormalitati au fost semnalate continuu de mass media si nu numai si nu a tratat cu seriozitate realitatea de acolo. Tradus pe romaneste Urdea pileste si Baluta iar pileste, la greu nu asa oricum, .....sau poate fi tot glicemia asociata cu oboseala de vina din nou? Daca si asta o fi Politie Locala atunci nu mai este nimic de zis. Domnule primar Florin Carciumaru, totusi pana la urma niste oameni competenti puteti gasi pentru Politia Locala Targu Jiu? Sau doar din categoria Tudor, Urdea, Baluta, Draica,......etc forever. P.S. Cum spunea un mare clasic in viata " Politia Locala institutie de cacat"
  • un actual politist local 27.10.2012 la ora 18:25 pm
    Poate ca de data asta, d-le Primar, ve-ti deschide bine ochii, si ve-ti pune in fruntea politiei locale un om competent cum este dl CRISTI POPA care stie sa lucreze cu oamenii si sa nu va faca de rusine, precum actuala conducere.DESTEPTATI-VA D-LE PRIMAR!!!!!!!!!!!!!!!!..... D-LE DAJUsunteti un mare om. Va multumim pentru investigatie.Tineti-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • un actual politist local 28.10.2012 la ora 16:27 pm
    Pentru dl Urdea. Ce moaca de betivan nevinovat ai d-le penal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • paul 28.10.2012 la ora 23:16 pm
    Domnule Urdea Florin nu lucrati cinstit, oamenii pe care-i conduceti lucreaza la 8 ore si dumneavoastra impreuna cu Baluta "lucrati" noapte de noapte peste 12 ore. Pai......nu asa ne fu vorba.......Maxim 8 ore de citit etichete împreună cu Florin Băluță, altfel depasiti cu mult orele normate si atentie ca orele suplimentare nu se mai platesc, acum cred ca vi se vor imputa. La mai mare si...la cat mai mult......
  • Marius 29.10.2012 la ora 10:22 am
    Aceasta atitudine de sprit continuu si alcool si iar alcool zi de zi, atitudine mai mult decat vizibila zi de zi a celor doi, Urdea si Baluta, nu este decat una de sictir, misto si sfidare a institutiei ce o reprezinta, nu isi au locul si nu merita sa ocupe posturile ce in prezent le sunt incredintate. Domnule primar sunteti de toata lauda cu asemenea specimene.
  • anonim 31.10.2012 la ora 10:42 am
    am citit comentariile,citesc de obicei comentariile din presa.este apostrofat primarul carciumaru si i se cere sa puna oameni competenti.as face o remarca,oamenii competenti ,nu or fi pusi in functii cheie,ptr ca nu vor putea aduce beneficii primarului.stie el pe cine pune in anumite functii.
  • Minela 01.11.2012 la ora 0:54 am
    D-le Urdea aveti grija cu dl. Baluta, este duplicitar si doar aparent loial, ceea ce faceti impreuna o stiu si altii foarte exact iar aceia nu va vor deloc binele si in plus mai aveti grija si cu cei cativa fosti gardieni ce va sunt in preajma zi de zi. Cu mare drag va vor raul, doar ca sa va poata lua locul atunci cand se va putea. Mai bine defilati singur, daca nu doriti sa dati de necazuri. Asadar aveti grija. Cineva, ce va apreciaza lucrurile bune de care dati dovada uneori.
  • Politist local 21.03.2013 la ora 21:30 pm
    Dl director colegii nosttrii de la CIRCULATIE in special cei din piata mare au cumva RUDE cu GRADE!!! Spunem aceasta nu ca am fi invidiosi dar dorim sa va spunem adevaru, Toata ziua stau pe DIGUL JIULUI in masina si aplica sanctiuni numai PERSOANLOR care nu dau o ATENTIE, iar unor prieteni NIMIC. Va sesizam ca poate nu cunoasteti SITUATIA si din cate stim Legea e aceiasi pentru toata lumea, Daca ei Sanctioneaza unele persoane deci sa spunem ca aplica Legea, Tocmai masina Institutiei pe care o conduceti STATIONEAZA Ilegal PE ALEA DIGULUI?!!! Stim ca exista un plan dar sa l faca LEGAL ca ceilalti NU prin ABUZ. Consideram ca se pot lua si masuri impotriva lor.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.