Mafia din Gorj paralizează statul de drept: cazul Turcinești (II)
Mafia din Gorj paralizează statul de drept: cazul Turcinești (II)
Investigatii17 august 2012

Călinoiu: “Romanescu și Diaconescu sunt iresponsabili. Prefectura a susținut jocul politic!”

În această vară, primarul Gogălniceanu a așteptat câte 2-3 săptămâni să se adune apă în bazinele instalației nefuncționale, ca să poată apoi să furnizeze apă doar în satele de jos, Turcinești și Cartiu, timp de 2 – 3 zile. Așa a făcut și zilele trecute, motivând că-și premiază concetățenii de Sfânta Maria. Localnicii din Turcinești spun că apa a curs cu o presiune foarte scăzută.

Invitat de onoare la o televiziune locală, Ion Călinoiu a continuat să mintă foarte senin, uzând de exprimări retarde de tipul “apa e bună din punct de vedere potabil” – în ciuda afișului de pe ușa primăriei care avertizează localnicii că apa nu e potabilă, pentru ca după câteva secunde să-l acuze pe fostul subprefect Marcel Romanescu și pe directorul juridic al Prefecturii, Liviu Diaconescu, de o “iresponsabilitate fără margini”. Supărarea “șefului județului” vine din faptul că, spre deosebire de subprefectul  incolor și inodor Arjoca, Romanescu și Diaconescu iubesc mai curând legea decât pe Călinoiu. În emisiunea cu pricina, Călinoiu a spus așa: “Andrei a tăcut, Romanescu a lucrat. Un director de acolo, Diaconescu Liviu, a făcut jocurile nu știu de care”. După apucăturile și mintea lui Călinoiu, un fost subprefect și un jurist neaserviți mafiei locale sunt fără margini de iresponsabili. Pe undeva, Călinoiu are dreptate.

Gogu tace. La schimb, USL-ul îi plasează un martalog pe post de contracandidat în alegerile parlamentare

Președintele PDL, Ion Rușeț, tace suspect, deși locuiește în Turcinești și are în responsabilitate, ca senator, comuna respectivă. Sunt din ce în ce mai mulți cei care spun că, după ce a făcut blat cu Călinoiu, prin non-campania pentru președenția Consiliului Județean, USL îi va pune contracandidat un martalog în competiția pentru un nou mandat de parlamentar.  Ca să fie sigur Gogu că se alege iar.

1 COMENTARII
  • micu 20.08.2012 la ora 19:44 pm
    asa, Calinoiule, da cu ei de pamant! sa vezi atunci ce mai transpiri!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.