Mai scârboasă ca Ceaușeasca: Khraibani, primită cu pâine și sare de copiii din comunele sărace!
Mai scârboasă ca Ceaușeasca: Khraibani, primită cu pâine și sare de copiii din comunele sărace!
Investigatii21 decembrie 2012

Șoc: o chestie inexistentă a ajuns deputat!

În urmă cu două luni am aflat că există pe lume o chestie care se numește Camelia Khraibani și care, deși n-are vreun merit, va fi deputat de Gorj. Am fost agresat, firește, de ideea că o persoană inexistentă în viața publică a județului Gorj, inexistentă în plan politic – deși este președinte al organizației de femei a PSD Motru – și inexistentă pentru presa locală, poate ajunge să reprezinte în Parlamentul României zeci de mii de gorjeni.  Ca pe toate chestiile care nu există, n-am luat-o în calcul. Se mai întâmplase de multe ori să apară candidați din neant, care au ajuns parlamentari și au tocat inutil miliarde de lei, bani publici. De aceea și suntem, ca județ, în halul în care suntem.

După primele emisiuni radio – tv plătite de Khraibani, în precampanie, am văzut, ca toți ceilalți telespectatori, că e și cam mută. Nelipsit de lângă ea, în toate emisiunile, primarul Dorin Hanu o lăuda neîncetat și spunea că dânsa va face și va drege. Khraibani nu scotea nicio vorbă, doar dădea din cap, că da! Am trecut și peste asta, gândindu-mă cât de câștigați am fi, toți, dacă Ciolocoi ar prelua modelul și ar vorbi mai puțin, spre deloc.

Apoi, am citit în presa locală și am văzut documente care dovedeau că a deturnat în interes personal fonduri ale unei asociații nonguvernamentale ce aveau ca destinație legală achiziționarea de tehnică și aparatură medicală pentru Spitalul Motru. Tipic, mi-am spus, dacă nu fura n-avea de unde cheltui atâtea miliarde încampania electorală și nici loc de candidat USL nu prindea.

Bă, aleșii poporului imbecil, voi sănătoși la cap mai sunteți sau nu?

Ca om care trăiește în Gorj și care e obișnuit cu moravurile acestor locuri, lucrurile enumerate anterior nu mi s-au părut ieșite din comun și demne de relatat. Când am văzut, însă, deunăzi, fotografii făcute în campania electorală, ce o înfățișează pe Khraibani primită de copii, prin comunele Gorjului, cu pâine și sare, ca Ceaușeasca, pe timpuri, mi-am format convingerea fermă că oamenii aceștia sunt nu numai rupți definitiv de popor, nu numai scârboși, ci și complet nebuni. Cum dracului să-ți regizezi singură un spectacol atât de grotesc, ca să ai ce poze pune pe contul de facebook deschis special pentru campanie?

Apoi, cât de mult să se fi denaturat rostul presei, pe lume, dacă există un ziar care n-a ratat ocazia de a relata că “candidata a fost întâmpinată cu pâine caldă la Ionești ”? Aș avea și io o întrebare, de context: dacă pe Khraibani au primit-o cu pâine caldă, oare pe Isus Christos, dacă și-ar face drum prin zonă, cu ce l-ar întâmpina?

Devreme ce există mecanisme și legi care fac ca chestii inexistente ca Camelia Khraibani să primească rang de om de stat, din moment ce această chestie inexistentă a ajuns deputat, sfârșitul lumii nu poate fi decât foarte aproape…

8 COMENTARII
  • anton 21.12.2012 la ora 11:48 am
    Daca pe fond ai in buna parte dreptate,in schimb limbajul folosit e unul mizerabil,adica in nota voastra de mahalagii ai mediei locale.
  • Narcis DAJU 21.12.2012 la ora 12:16 pm
    @) anton 1. GORJNEWS se diferentiaza prin cu totul si cu totul alte lucruri de majoritatea presei locale. N-are rost sa-ti explic, oricum n-ai pricepe. 2. Comportamentul aberant al oamenilor politici, al parlamentarilor si al sefilor de institutii isi are, in mare parte, originea in curvarasia manifestă a presei locale. In majoritatea emisiunilor televiziunilor locale invitatii se duc ca la spa sau ca la bordel. Multi nici nu mai judeca inainte sa vorbeasca. Am vazut, acum cateva luni si la nevoie pot difuza inregistrarea, unul din stapanii judetului spunand in emisiunea unei dive locale cu vila si limuzina cumparate de partid, ca nu e problema daca centrul Tg Jiului e oribil, ca e bine ca s-a facut ceva si ca daca vine alt primar poa' sa-l schimbe... 3. GORJNEWS n-a avut de la inceput un discurs agresiv. Faptul ca autoritatile nu corijeaza nimic din ce semnalam cu probe clare genereaza, uneori, excese de limbaj. Un astfel de ziar e facut de oameni carora le pasa de ceea ce se intampla in jurul lor. Cand singura ta arma este cuvantul, cum sa reactionezi altfel fata de asemenea scarbosenii imaginate si puse in practica de Khraibani? 4. Iti doresc ca in viitoarea campanie electorala copiii tai sa fie selectati de Khraibani si, pentru 2 - 3 lei, sa accepte sa pozeze cand o intampina si ii intind colacul adus tot de ea. Sau, daca nu mai ai rabdare, trimite-i de acum, la intrarea in judet. Trebuie sa se intoarca de la Bucuresti, acolo tu si alti imbecili ca tine ati trimis-o sa va reprezinte ca parlamentar. P.S. Militaru s-a vandut lui Ruset si a fost preocupat, in linii mari, doar de afacerile proprii. Dar niciodata n-a lasat impresia unui om scarbos.
  • veta si mustata 21.12.2012 la ora 14:29 pm
    a inceput limbajul amenintarilor si al tonului ridicat prin institutiile statului conduse de aceiasi pdelisti imputiti si marionetele lor liberale dupa ce si au vazut sacii in caruta acesti trintori politici care se cred mari in propria lor voma isi scot dintii si rinjetele impotriva celor ce muncesc cu adevarat nu trag chiulul de la alegeri la alegeri daca este nevoie vom veni si cu exemple ca sa ii stie lumea pe impostorii ce ocupa abuziv functii dresati va javrele, domnilor Circiumaru, Calinoiu si penalule de Dian Popescu
  • veta si mustata 2 21.12.2012 la ora 20:07 pm
    in mesajul de mai sus cred ca este vorba de psdiști si nu de pdliști Circiumaru si Calinoiu patroneaza aceste nenorociri di institutiile statului, unde au incadrat POLITRUCI sadea si jigodii care se cred...inamovibili!
  • viorel 22.12.2012 la ora 19:50 pm
    nu strica ea ci clientela de partid care a ramas aceeasi ciocoime tranzitorie, ipocrita si oricind traseista Khraibani asta este oglinda fidela a jocurilor politice facute acolo la Gorj in dispretul cetateanului si in sfidarea bunului simt
  • cbl 27.12.2012 la ora 21:19 pm
    Doamna e verisoara buna cu o alta somitate politica a judetului,fostul prefect Liviu Andrei.Nici nu s-a vazut bine deputata ca a inceput sa faca tot felul de presiuni (adesea recurgand la amenintari nedemne de o asemenea doamna) asupra unor directori de institutii bugetare ca sa isi angajeze sau promoveze anumiti "protejati".Nu are rusine aceasta femeie.
  • M.I. 30.12.2012 la ora 20:38 pm
    NARCIS,MARE DREPTATE AI,DAR...TREBUIE SA INTELEGI CA CEI DIN GORJ SUNT USOR DE MANIPULAT.....PRIVESTE CE PRIMARI SI-AU ALES,CINE CONDUCE JUDETUL ,CAT DE CORUPTA E POLITIA SI ALTE ORGANE ALE STATULUI.....SARBATORI FERICITE!
  • antonica 01.01.2013 la ora 13:33 pm
    Imi place de doamna ca e tupeista si oportunista si cand e nevoie calca orice si pe oricine in picioare(e omul noului val)Ochii ei mici si rai,infundati in grasimea fetei sunt de-a dreptul adorabili! Si apoi,toti cei care au facut pe vremuri facultate in centre universitare stiu cam ce categorie de individe al carei nume incepe cu c...se cuplau si se maritau cu arabi (sa nu va ganditi la lucruri rele,e vorba de individe curioase,cosmopolite,dornice sa asimileze seva altor culturi).
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.