Marcel Romanescu, o mare jigodie, care mustește de eleganță și bun simț
Marcel Romanescu, o mare jigodie, care mustește de eleganță și bun simț
Opinii17 ianuarie 2017
marcel romanescu
Marcel Romanescu mustește de eleganță și bun simț, în public.
În spatele acestei platoșe confecționate destul de grosier, se ascunde o mare jigodie, ușor detectabilă dacă-l asculți atent și dacă pui cap la cap declarațiile, atitudinile și demersurile lui concrete, fie și numai din ultimul an și jumătate.
Azi, Gorjul trece printr-o dictatură totală a PSD-ului, nemaiexistând nicio altă forță politică aptă să cenzureze, cel puțin, abuzurile partidului unic.
Așa cum era previzibil, Vîlceanu continuă să distrugă PNL-ul, iar susținându-l pe Romanescu ca și candidat pentru Primăria Târgu Jiu scapă de singurul său rival la șefia partidului. Căci Romanescu se va face de râs.
L-am urmărit atent în ultimele ieșiri publice, și mi se pare de-a dreptul vomitiv.
În actualul dezechilibru de putere din Gorj, nu ne mai putem permite să nu taxăm ca atare astfel de candidați de paie.
Cu fiecare zi în care se amână reconstruirea pe baze sincere și solide a unei adevărate opoziții în Gorj, ne îndepărtăm de democrație și ne afundăm într-un amestec de mafie și comunism.
Pentru aceste motive, chiar dacă-i vom șoca pe aceia care sunt fermecați de eleganța și de bunul simț de care mustește Marcel Romanescu, îl vom descrie exact așa cum este cu adevărat, dincolo de această platoșă confecționată extrem de grosier: ca pe o mare jigodie.
P.S. 1.Dacă Romanescu sau Vîlceanu vor înțelege vreodată că, prin înțelegerile lor mizerabile, subterane, cu PSD-ul, au abandonat sute de mii de oameni de rând din Gorj, și i-au lăsat singuri și fără apărare în fața dictaturii PSD, și dacă vor purcede cu adevărat la a face politică de opoziție, voi fi primul care îi va sprijini. Din păcate, știm cu toții că Romanescu și Vîlceanu n-au cum să-și revină.
2.Rog bruma de ”fanatici” care încă mai atârnă în ”secta” acestor ”opozanți” nepereche să aibă răbdare și să citească argumentele mele din următoarele zile, bazate exclusiv pe faptele, atitudinile și declarațiile celor doi.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.