Marcel Romanescu, primarul gospodar care a repornit Târgu Jiul!
Marcel Romanescu, primarul gospodar care a repornit Târgu Jiul!
Opinii23 noiembrie 2018

Marcel Romanescu este primarul gospodar, cinstit, educat, autoritar si cu bun simt, care a repornit Targu Jiul, l-a scos din BEZNĂ, l-a smuls din ghearele MAFIEI si l-a redat cetățenilor.
Asta vă spun despre Romanescu și despre situația din Târgu Jiu 2-3 pupincuriști drogați, care ne mint și pe noi și îl mint și pe Romanescu că totul e ok și că trebuie să continuăm așa.
Dacă țineți neapărat, pot să vă mint și eu, cu și mai multe înflorituri. Pot, de pildă, să vă fac să credeți că trăiți în Las Vegas, și că – l aveți primar pe Iisus Hristos.
Dacă judec după lipsa totală de reacție a acestui oraș, care după revoluția anti-PSD și anti-MAFIE din 11 iunie 2017 a murit la loc, spun că nu vă interesează adevărul și realitatea.
Adevărul e că a mai trecut un an, și nu s-a făcut nimic în Târgu Jiu. Nu s-a continuat nicio investiție veche, de amploare, și nu s-a început nicio investiție nouă, semnificativă. Nu s-a cumpărat niciun teren și nicio clădire, din impozitele și taxele pe care ni le plătim din ce în ce mai greu.
Anul trecut, pe vremea asta, Romanescu avea 150 de miliarde lei vechi necheltuite. Și acum suntem in aceeasi situatie! De parca am fi vreun oras de-ala din desert, nou – nouț, în care nu mai e nevoie sa construim, sa modernizam si sa reparam nimic. Tot anul s-au pus panselute, chiar si acum, iarna, si s-a dat cu var prin scoli, exact ca pe timpul lui Carciumaru. Atat.
Luni, peste trei zile, e sedinta de Consiliu Local. Romanescu minte de un an jumate ca modifica organigrama Politiei Locale, o structura care ne costa 100 miliarde lei vechi pe an si care nu aduce niciun beneficiu orasului, in halul in care e organizata si condusa acum. Romanescu a anuntat, cu glasul lui stins, că luni cere Consiliului Local modificarea organigramei, dar nici pana la ora asta acel proiect de hotarare nu e postat pe site-ul Primariei. Mai mult, nici Romanescu, nici echipa lui de lăudători fără argumente nu suflă o vorbă și nu pun niciun fel de presiune pe majoritatea din Consiliul Local, pentru a vota proiectul care deocamdata se pare ca nici nu exista. Dar după ședință, Romanescu se va văicări iar, că e sabotat, asa cum a facut cu terenul de pe strada Geneva, pe care a incercat sa-l cumpere de pe o zi pe alta, in tacere.
De fapt, Romanescu nu isi doreste sa desfiinteze posturile de sefi infiintate ilegal de Cârciumaru in Politia Locală, pentru că nu își dorește să-l deranjeze pe cel care l-a inventat și l-a lăudat ani în șir, prin presa PSD, creând un mit fără nicio acoperire în realitate.
Luni e sedinta de Consiliu Local si pana la ora asta sunt postate pe site-ul Primariei doar 7 proiecte de hotarari. Totusi, Romanescu se lauda ca a adus transparenta in Primarie.

Până la ora asta, consilierii locali nu si-au primit mapele cu proiectele de hotarari, fiindca in Primaria Targu Jiu este haos, directorii cu salarii faraonice nu stiu pentru ce isi iau sutele de milioane, lunar, si toată lumea e în război cu toată lumea, în timp ce orașul se duce la vale, și rămâne tot mai înapoia reședințelor de județ din jur.
Inteleg ca Romanescu a dat dispozitie directorilor sa inventeze lucrari, acum, in prag de decembrie, ca sa cheltuie repede excedentul bugetar, ca sa nu se faca iar de râs, ca anul trecut. Să rămâi cu 150 de miliarde necheltuite într-un oras praf si pulbere, constituie dovada suprema a incompetentei si a nepasarii.
Acum puteti sa adormiti la loc, si sa visati in continuare că Marcel Romanescu este primarul gospodar, cinstit, educat, autoritar si cu bun simt, care a repornit Targu Jiul, l-a scos din BEZNĂ, l-a smuls din ghearele MAFIEI si l-a redat cetățenilor.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.